marist Üye _YldZEneS_' Alıntı: kupa hic onemli degil istesem 2000 e rahat cikiyorum ama para yok oralarda suan 1300 deyim paraya para demiyorum depolar fu ll Genişletmek için tıkla ... Keyif senin Bu arada arkadaşlar 8. Seviye düzen ariyorum lütfen biri bana göndersin.
_YldZEneS_' Alıntı: kupa hic onemli degil istesem 2000 e rahat cikiyorum ama para yok oralarda suan 1300 deyim paraya para demiyorum depolar fu ll Genişletmek için tıkla ... Keyif senin Bu arada arkadaşlar 8. Seviye düzen ariyorum lütfen biri bana göndersin.
Who_knoxer Üye avast' Alıntı: Kardesim suanda Absent diye klan kurdum toplaniyoruz 20 olcaz bi bak Genişletmek için tıkla ... abi 4 kişi geliriz ama ben ylider olurum olurmu kabulmu? istersen sen gel benim klana ısim yazıyor lider yapabilirim.
avast' Alıntı: Kardesim suanda Absent diye klan kurdum toplaniyoruz 20 olcaz bi bak Genişletmek için tıkla ... abi 4 kişi geliriz ama ben ylider olurum olurmu kabulmu? istersen sen gel benim klana ısim yazıyor lider yapabilirim.
Emrah_-06 Üye avast' Alıntı: İi yapmissin ben daha 71 ya ganimet yok napdam bilemiyorum at bi koyunu Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Mesajı yeni gördüm buyur
avast' Alıntı: İi yapmissin ben daha 71 ya ganimet yok napdam bilemiyorum at bi koyunu Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Mesajı yeni gördüm buyur
avast Üye Emrah_-06' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Mesajı yeni gördüm buyur Genişletmek için tıkla ... Vov 80 olmussun ne yaptin be binicin kacinci seviye
Emrah_-06' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Mesajı yeni gördüm buyur Genişletmek için tıkla ... Vov 80 olmussun ne yaptin be binicin kacinci seviye
avast Üye Emrah_-06' Alıntı: 2 olacak ona diğerleri bitince başladım Genişletmek için tıkla ... Valla iyi yapmissin ben arada bir ay oynamadim ksldi oyle
Emrah_-06' Alıntı: 2 olacak ona diğerleri bitince başladım Genişletmek için tıkla ... Valla iyi yapmissin ben arada bir ay oynamadim ksldi oyle
normlander Üye "teşkilat-ı mahs" klanimiza buyrun hepinizi bekleriz. haftada en az 2 defa klan savasi yapariz.
Emrah_-06 Üye o sıkıntı hepimizde var yarım saat oturacan onu arayacan zaten online oyun şarjında bitme sebebi yoksa savaşır savaşır çıkarım bulabilsem
o sıkıntı hepimizde var yarım saat oturacan onu arayacan zaten online oyun şarjında bitme sebebi yoksa savaşır savaşır çıkarım bulabilsem
Emrah_-06 Üye bi ara hiç gelmiyodu güncellemeyle biraz daha düzeldi ama yine fazla bişey bekleme arada bi toplayıcılar denk gelirse ful okcuyla ilaç gibi gelir önceden öyle yapıyodum ama bulamadığımdan depolara girmek için dev falan kullanıyorum
bi ara hiç gelmiyodu güncellemeyle biraz daha düzeldi ama yine fazla bişey bekleme arada bi toplayıcılar denk gelirse ful okcuyla ilaç gibi gelir önceden öyle yapıyodum ama bulamadığımdan depolara girmek için dev falan kullanıyorum
_YldZEneS_ Üye Kupayi iyi ayarlarsaniz ganimet on numara ben 1300 ayarini buldum (kendi koyum icin) hic sorun yok
Emrah_-06 Üye o değişiyo ya ama arttıkçada zor rakipler geliyo. dil e göre geliyo diyenlerde var ara ara denedim oda oldu ama her zaman değil tabi bira şans işi
o değişiyo ya ama arttıkçada zor rakipler geliyo. dil e göre geliyo diyenlerde var ara ara denedim oda oldu ama her zaman değil tabi bira şans işi