Joker
Emekli Yönetici
Root iznini kontrol ettin mi ? SuperSu'dan izni kaldırıp tekrar vermeyi dene.Bir ihtimal işe yarayabilir.Neden böyle oldu?Çok lazım bu mod.
Root iznini kontrol ettin mi ? SuperSu'dan izni kaldırıp tekrar vermeyi dene.Bir ihtimal işe yarayabilir.Neden böyle oldu?Çok lazım bu mod.
Uygulamanın yorumlarına baktım, birçok kişi aynı sorunu yaşamaya başlamış. Uygulamanın sorunu sanırım.Root iznini kontrol ettin mi ? SuperSu'dan izni kaldırıp tekrar vermeyi dene.Bir ihtimal işe yarayabilir.
Uygulamanın yorumlarına baktım, birçok kişi aynı sorunu yaşamaya başlamış. Uygulamanın sorunu sanırım.
Telefon senin rootlayip rootlamiyacagina kendin karar ver bence eğer rootlamak istersen aşağıdaki uygulamayı indirip tek tikla root atabilirsin.Marist hocam benimde lg g2 cihazim var 6 aylik garantisi suruyor root yapmami onerir misin? Birde nasil rootlayabilirim? Xmodu acinca onerigi rootu mu yapmam gerekmekte? Yardimci olursan sevinirim hocam. Tesekkurler
Güncelleme yaptım oyunlar gözükmüyor sizdede aynı mi?

Şimdi şöyle soylim guncelleme yaptım ilk önce gözüküyordu ama oyunların içinde sandy crus saga yoktu bende guncellemeden sonra oldu sanıp eski sürümü indirdim kurunca hata verdi bende önce kaldırdım sonra eskisini kurdum oyunlar yoktu bi daha yenisini kurdum yine oyunlar yoktu şimdi ne yaptım ne ettiysem geri getiremedim [emoji19]Hayır bende gözüküyor . Sizde neden böyle problemler oluyor anlamadım.![]()
Kardesim oynamicaksan verebilirsin hesabiniBen oyunu bıraktım 8lv koy binası 1izbe 2 normal kışla hariç herşey fu ll duvarların yarısı 8 acayip sıkıldim 90lv![]()
Oynarım diye düşünüyorumKardesim oynamicaksan verebilirsin hesabini