Uygulama Clash Of Clans XmodGames Uygulaması Kullanımı ve Sorular

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Root iznini kontrol ettin mi ? SuperSu'dan izni kaldırıp tekrar vermeyi dene.Bir ihtimal işe yarayabilir.
Uygulamanın yorumlarına baktım, birçok kişi aynı sorunu yaşamaya başlamış. Uygulamanın sorunu sanırım.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamanın yorumlarına baktım, birçok kişi aynı sorunu yaşamaya başlamış. Uygulamanın sorunu sanırım.

ben de denedim clashta geyet iyi çalışıyor ancak dün injustice adlı oyunu yüklemiştim dün o oyun da gözüküyordu oyunlar listesinde bugün xmod'da gözükmüyor bir şeylik var düzelir güncelleme ile
Güncelleme geldi arkadaşlar xmodgames düzgün çalışıyor artık bilginize...

caKo66

caKo66

Üye
nezaman geldi

marist

marist

Üye
Arkadaşlar yeni özellik gelmiş ne olduğunu bilen var mi?

thunderwolff

Üye
Marist hocam benimde lg g2 cihazim var 6 aylik garantisi suruyor root yapmami onerir misin? Birde nasil rootlayabilirim? Xmodu acinca onerigi rootu mu yapmam gerekmekte? Yardimci olursan sevinirim hocam. Tesekkurler

marist

marist

Üye
Marist hocam benimde lg g2 cihazim var 6 aylik garantisi suruyor root yapmami onerir misin? Birde nasil rootlayabilirim? Xmodu acinca onerigi rootu mu yapmam gerekmekte? Yardimci olursan sevinirim hocam. Tesekkurler
Telefon senin rootlayip rootlamiyacagina kendin karar ver bence eğer rootlamak istersen aşağıdaki uygulamayı indirip tek tikla root atabilirsin.

Ekli dosyalar

marist

marist

Üye
Güncelleme yaptım oyunlar gözükmüyor sizdede aynı mi?

caKo66

caKo66

Üye
enteresan :bilmm

marist

marist

Üye
Hayır bende gözüküyor . Sizde neden böyle problemler oluyor anlamadım. :(
Şimdi şöyle soylim guncelleme yaptım ilk önce gözüküyordu ama oyunların içinde sandy crus saga yoktu bende guncellemeden sonra oldu sanıp eski sürümü indirdim kurunca hata verdi bende önce kaldırdım sonra eskisini kurdum oyunlar yoktu bi daha yenisini kurdum yine oyunlar yoktu şimdi ne yaptım ne ettiysem geri getiremedim [emoji19]

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Arkadaşlar xmodegames bence çok boş istediğini vermiyo sana bi yerde okumuştum şuan köy seviyelerimizin hepsi supercell Serverlarında varmış yani ne kadar hile kullansakta oyun eski halini geri alıyor
Ayrıca hile kullanan kişilerde uygulamayla işlemci uyumsuz hatası veriyor sürekli.
Youtubeta falan gördüğünüz hilelerin çoğu hesap çalmaya yöneliktir yada modlanmis yaptıkları şey sadece goblinlere saldırmak.oyunu açıp kapattıktan sonra tüm yaptıkları şeyler başa dönüyor zaten. Bende bi ara çok kafa yordum firma tüm açıklarını kapatmış bende hesabınızi emeğinizi caldirmadan büyümeye bakın.

Terzi38

Terzi38

Üye
Denemek lazim yav

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Güncellemeden sonra mod çalışmıyor.

Ve marketten kaldırılmış, buraya kadarmış.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Bende çalışıyor halen :) uygualamyi facebooktan sayfasından indirebilirsin. Xmodgames diye arat

byAndroid

byAndroid

Üye
Calisiyor bro az once kullandim hemde kac defa :D

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Ben oyunu bıraktım 8lv koy binası 1izbe 2 normal kışla hariç herşey full duvarların yarısı 8 acayip sıkıldim 90lv :)

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Bu program ne işe yarar istediğin ganimeti aramadan başka?

Üst Alt