Uygulama Clash Of Clans XmodGames Uygulaması Kullanımı ve Sorular

Sponsorlu Bağlantılar

caKo66

caKo66

Üye
Clash of clans oyununa ne yaparsanız yapın hilesi olmuyor malesef.. :)

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Kullanımını bilmeyen veya ilk defa kuracak olan arkadaşlar için anlatımını yapayım kısaca;
Öncelikle bu uygulama root izni istemektedir o yüzden cihazınız rootlu olmalıdır.Uygulamayı açınca sizden root erişimi isteyecek izini verin.

Sonrasında oyun listesinden Clash of Clans'ı seçin.Ve Install Mod seçeneğine tıklayın.Mod kurulunca böyle bir ekran göreceksiniz.

Sağ üstteki Launch seçeneğine tıklayın ve oyuna girin.Oyun açıldıktan sonra daire içerisinde bir X işareti göreceksiniz.Ona tıklayın.Karşınıza böyle bir menü çıkacak.

Bize verilen birkaç seçenek var.Bunların ne anlama geldiğini açıklayayım.
Birincisi Search Switch.Kısaca anlatmak gerekirse sizi devamlı ileri tuşuna basmaktan kurtarıyor.Yukarıda gördüğünüz Gold,Elixir ve Dark Elixir kısmına istediğiniz rakamı yazıyorsunuz ve sizin için arıyor.Tabi bu rakamları yazdıktan sonra Search Switch seçeneğini aktif etmeniz gerekiyor.

İkincisi Keep Active.Açıkçası pek bir bilgim yok keep active hakkında ama araştırmalarım sonucunda şu kanıya ulaştım;oyunu pc'de bluestacks üzerinden oynayan arkadaşlar biliyorlardır auto-clicker mantığı diyebiliriz.Sizi aktif göstermeye yarıyor kısacası.

Üçüncüsü Sandbox Attack.Uygulamanın en çok işe yarayan kısımlarından diyebilirim.En basit tabirle sanal saldırı.Özellikle klan savaşlarında çok işe yarıyor.Sandbox Attack seçeneğini aktif edip saldırmak istediğiniz köyü ziyaret edin.Sizi direk savaşa atacak.Böylece köyü nasıl yıkacağınız konusunda bilgi sahibi olmuş olacaksınız.Sanal saldırı olduğu için hiçbir şekilde asker kaybı da yaşanmayacak.Zaten savaş bitince direk oyundan atıyor sizi.

Bilmeyen arkadaşlar için kısaca anlatmaya çalıştım.Uzun süredir kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.Umarım işe yarar bir açıklama olmuştur.Keyifli forumlar dilerim.Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
caKo66

caKo66

Üye
inşallah olur rootladım :) herşey tamam

caKo66

caKo66

Üye
Yaptım ama yazıyorum hiç birşey olmuyor iksir gold miktarlarını yazıyorum kutucukları isaretledim hala aynı

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım ama yazıyorum hiç birşey olmuyor iksir gold miktarlarını yazıyorum kutucukları isaretledim hala aynı

oyunda X işaretli menü çıkıyorsa sorun yok demektir. sonra altın ve iksir yazıyorsun sadece search switch on yapıp birkere rakip aramak için saldıra basıyorsun arıyor

caKo66

caKo66

Üye
Evet x işareti çıkıyor yazıyorum degerleri bişey olmuyor

caKo66

caKo66

Üye
Evet arıyor ama hiç durmadan arıyor sonra napiyoruz

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Durunca saldırıyorsun işte. Ben pek beğenmiyorum o özelliğini. Sandbox attack için kullanıyorum, klan savaşlarında çok işe yarıyor.

caKo66

caKo66

Üye
Anlamadığım konu şurası arama yaptiktan sonra mı nezaman yükleniyor altin vs.
Bu hile değil ozaman sana yazdığın miktari mı ariyor
Yazdığın miktari rakipte aratiyor mantığı bumu

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Sandbox attack özelliğini kullandıktan sonra savaş bitince her zamanki gibi menüye attı ama bu sefer hiçbir oyun gözükmemeye başladı.

Kaldırdım ve sonra geri yükledim ama faydası olmadı. Çözümü bilen varsa yardım edebilir mi?

FK5896

FK5896

Üye
arkadaşlar bildiğiniz farklı hileler var mı? altın iksir hilesi gibi?

byAndroid

byAndroid

Üye
Bildigim bi hile var pc den blustacksla oynadiginizda sizi surekli online gosteren bi sistem var ama pc nin acik olmasi gerekiyo

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
Bildigim bi hile var pc den blustacksla oynadiginizda sizi surekli online gosteren bi sistem var ama pc nin acik olmasi gerekiyo
onu biliyorum

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

böyle bir hile bulabilsek çok iyi olurdu ama %80 sınıfta kalırım

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
onu biliyorum

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

böyle bir hile bulabilsek çok iyi olurdu ama %80 sınıfta kalırım
Clash of clans private server o. Gerçekte hile yok boşuna aramayin denedikleriniz çalışmasa bile anlaşılırsa ban yersiniz. Xmodgames yeterli bence hileye gerek yok

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
Clash of clans private server o. Gerçekte hile yok boşuna aramayin denedikleriniz çalışmasa bile anlaşılırsa ban yersiniz. Xmodgames yeterli bence hileye gerek yok
evet o da olmayabilirdi

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Sandbox attack özelliğini kullandıktan sonra savaş bitince her zamanki gibi menüye attı ama bu sefer hiçbir oyun gözükmemeye başladı.

Kaldırdım ve sonra geri yükledim ama faydası olmadı. Çözümü bilen varsa yardım edebilir mi?
Neden böyle oldu? :off: Çok lazım bu mod.

Üst Alt