Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

nafoo123

nafoo123

Üye
Teşekkürler

burakkaya3434

Üye
ganimeti almadan köye dönmemesi için strateji kısmındaki deploy speed delayları 5 yap.
Ben böyle kullanıyorum şuan
deniyorum şu anda kardeşim asker bastırmayı hallettim. bu arada koy arama delayını 2 yapın. birazcık yavas aradıgından ekranda donen sinir bozucu buyutec cıkmıyo daha seri aramıs oluyor.

yine saldırıyı erkenden bitirirse sana donus yaparım. tam olarak ayarlanmıs botun gorsellerini koyarsın kardesim

aliercyas

aliercyas

Üye
Kardesim su dedginiz botun indirme linki vd gorsellerini atabilrmisnniz

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
deniyorum şu anda kardeşim asker bastırmayı hallettim. bu arada koy arama delayını 2 yapın. birazcık yavas aradıgından ekranda donen sinir bozucu buyutec cıkmıyo daha seri aramıs oluyor.

yine saldırıyı erkenden bitirirse sana donus yaparım. tam olarak ayarlanmıs botun gorsellerini koyarsın kardesim
olmazdı 6-7 falan yap.

burakkaya3434

Üye
olmazdı 6-7 falan yap.

yine aynı şekilde atıyo ve cıkıyo ya.
senin gorup bizim gozumuzden kacırdıgımız ne gibi bi detay olabilirki acaba
programı yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.bide kampın konumunu tanıttınmı bota?
oyunu ingilizce yaptın dimi?
not : buarada ganimeti almadan köye dönmemesi için deploy delayları 5 yapın

deploy delay ı bulamadım yalnız ben ya :(

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
yine aynı şekilde atıyo ve cıkıyo ya.
senin gorup bizim gozumuzden kacırdıgımız ne gibi bi detay olabilirki acaba

deploy delay ı bulamadım yalnız ben ya :(
strateji kısmındaki deploy speed delayları diyorum.attığım resimde var.

n1mbLee

n1mbLee

Üye
Şunu bide arka planda çalıştırırsak tam olucak:)

RamPold

Üye
ganimeti almadan köye dönmemesi için strateji kısmındaki deploy speed delayları 5 yap.
Ben böyle kullanıyorum şuan

arkadaşlar ben de kurdum da kampı okuyo dolu olduğu yazmiyo error unknown diyor ne yapmam gerek acil yardım

burakkaya3434

Üye
strateji kısmındaki deploy speed delayları diyorum.attığım resimde var.

clash bottada sanki boyle bşey hatırıyorum. orayla oynayınca bozuluyo fln diyolardı. dediğin yeri duzelttim olmussa hiç bi sorunu kalmamıs olucak

n1mbLee

n1mbLee

Üye
arkadaşlar ben de kurdum da kampı okuyo dolu olduğu yazmiyo error unknown diyor ne yapmam gerek acil yardım
Dostum bendede vardı arkadaşlar söyledi yardımcı oldular sağolsunlar, oyunun dilini ingilizce yaparsan sorun ortadan kalkar..
Hide Base aktif gözükmüyor bende dostum tıklayamıyorum sorun orda, bi yeremi dokunmamız gerekiyo bilmiyorum:)

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Dostum bendede vardı arkadaşlar söyledi yardımcı oldular sağolsunlar, oyunun dilini ingilizce yaparsan sorun ortadan kalkar..

Hide Base aktif gözükmüyor bende dostum tıklayamıyorum sorun orda, bi yeremi dokunmamız gerekiyo bilmiyorum:)
config te force active ye tik at

mudda

Üye
türkçesi ne zaman çıkar?

burakkaya3434

Üye
arkadaşlar yinede bi clash bot kadar guzel değil. 4 yandan aynı anda dalgaları gondermiyo tek tek etrafını sarıyo koyun. boylecede savunma bi tarafla ugrasırken diğer taraflar cok rahat ganimeti çekiyodu şmdi zor olmus.
ganimeti almadan cıkıp cıkmama olayı stabil değil.
bi clashbot dğeil yani.
o cıkana kadar idare etmeye calısıcaz

Üst Alt