Arama sinirlari varya mesela 100 bin altin olursa gir falan onlari bulamadimnasıl yani?
strategies dedim yaArama sinirlari varya mesela 100 bin altin olursa gir falan onlari bulamadim
deniyorum şu anda kardeşim asker bastırmayı hallettim. bu arada koy arama delayını 2 yapın. birazcık yavas aradıgından ekranda donen sinir bozucu buyutec cıkmıyo daha seri aramıs oluyor.ganimeti almadan köye dönmemesi için strateji kısmındaki deploy speed delayları 5 yap.
Ben böyle kullanıyorum şuan
2 3 sayfa oncesinde olması lazımKardesim su dedginiz botun indirme linki vd gorsellerini atabilrmisnniz
olmazdı 6-7 falan yap.deniyorum şu anda kardeşim asker bastırmayı hallettim. bu arada koy arama delayını 2 yapın. birazcık yavas aradıgından ekranda donen sinir bozucu buyutec cıkmıyo daha seri aramıs oluyor.
yine saldırıyı erkenden bitirirse sana donus yaparım. tam olarak ayarlanmıs botun gorsellerini koyarsın kardesim
olmazdı 6-7 falan yap.
programı yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.bide kampın konumunu tanıttınmı bota?
oyunu ingilizce yaptın dimi?
not : buarada ganimeti almadan köye dönmemesi için deploy delayları 5 yapın

strateji kısmındaki deploy speed delayları diyorum.attığım resimde var.yine aynı şekilde atıyo ve cıkıyo ya.
senin gorup bizim gozumuzden kacırdıgımız ne gibi bi detay olabilirki acaba
deploy delay ı bulamadım yalnız ben ya![]()
ganimeti almadan köye dönmemesi için strateji kısmındaki deploy speed delayları 5 yap.
Ben böyle kullanıyorum şuan
hide bs ye tiklaŞunu bide arka planda çalıştırırsak tam olucak![]()
strateji kısmındaki deploy speed delayları diyorum.attığım resimde var.
Dostum bendede vardı arkadaşlar söyledi yardımcı oldular sağolsunlar, oyunun dilini ingilizce yaparsan sorun ortadan kalkar..arkadaşlar ben de kurdum da kampı okuyo dolu olduğu yazmiyo error unknown diyor ne yapmam gerek acil yardım
Hide Base aktif gözükmüyor bende dostum tıklayamıyorum sorun orda, bi yeremi dokunmamız gerekiyo bilmiyorumhide bs ye tikla

config te force active ye tik atDostum bendede vardı arkadaşlar söyledi yardımcı oldular sağolsunlar, oyunun dilini ingilizce yaparsan sorun ortadan kalkar..
Hide Base aktif gözükmüyor bende dostum tıklayamıyorum sorun orda, bi yeremi dokunmamız gerekiyo bilmiyorum![]()
Hay canını yediğim sağolasınconfig te force active ye tik at

türkçesi ne zaman çıkar?
hele bi ingilizcenin duzenlemeleeri bitsin turkce kolay 1 gun sonrarica ederimHay canını yediğim sağolasın![]()