Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

berkaybascivan

berkaybascivan

Üye
beyler bluestack ekranı kaç yaptınız bende çalışmıyor 860x720 de kaç yapacaz
ACİLL YARDIM BEKLİYORUM
brokenbot çalışıyor beyler.bende az önce denedim.tek sorun ganimeti tam almadan savaşı bitiriyor.return home delayı 90 yaptım yine olmadı.sebebi ne olabilir? 30 32 snde bitiriyor saldırıyı
ekran çözünürlüğü kaç yaptınız bende olmuyo 860x720 de

edebazzzz

Üye
ekran çözünürlüğünü değişmmedim

sosyal55

Üye
bende de çalıştı 800x666 çözünürlükte çalışıyor

basicx

basicx

Üye
BEYLER SU UCRETLI BOTU CARCKLEMEYI BASARAN VARMI :P:
LUCKY BABACAN SABIRLA BEKLIYORUZ SENI MERAK ETME ARADA DENEME KACAMAKLARIMIZDA OLMUYOR DEGIL
EMEGI GECEN HERKESIN ELLERINE YUREGINE SAĞLIK

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
brokenbot çalışıyor beyler.bende az önce denedim.tek sorun ganimeti tam almadan savaşı bitiriyor.return home delayı 90 yaptım yine olmadı.sebebi ne olabilir? 30 32 snde bitiriyor saldırıyı
şimdi denedim ölü köy buldu ganimeti aldı sondalar falan imha oldu öyle köye döndü.return home delay 30 yaptım ben.şuan için sıkıntı yok gibi.

vitto

vitto

Üye
beyler luck star yarın yeni bot gelecek dedi sabır gösterinn ne işiniz brokebotla reis halledecek bize inşallah

elless67

Üye
BOT'A GÜNCELLEME GELMEDI MI BYLERRR

vitto

vitto

Üye
ne varsa clash botta var
oğuzhan kingsin yaparsan sen yaparsın bu işi

Roni07

Üye
Luck star dun bugun icin bot gelecek dedi beyler

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
beyler luck star yarın yeni bot gelecek dedi sabır gösterinn ne işiniz brokebotla reis halledecek bize inşallah
sıkıntı yok gelsinde bizde alternatif bişiler bakıyoruz işte.iyininde iyisi var sonuçta.bence brokenbot da gayet güzel,bende sorunsuz şuan.bide türkçe olsa tadından yenmez.

Roni07

Üye
sıkıntı yok gelsinde bizde alternatif bişiler bakıyoruz işte.iyininde iyisi var sonuçta.bence brokenbot da gayet güzel,bende sorunsuz şuan.bide türkçe olsa tadından yenmez.
Bende kurdum onu search i bulamadim

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
broken i ben indirirken 36 idi suan 329 kisi indirmis :)))))

Crewno

Crewno

Üye
Ben ücretli botu nerde bulabilirim arkadaşlar hangi site ve ücretli kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi şuan guncelmi ücretli olanlar?

n1mbLee

n1mbLee

Üye
Ordu kampını okumuyor bu brokenbot'ta arkadaşlar, onu nasıl yapabiliriz..
Şu an kullanmakta olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi?

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Ordu kampını okumuyor bu brokenbot'ta arkadaşlar, onu nasıl yapabiliriz..
Şu an kullanmakta olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi?
programı yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.bide kampın konumunu tanıttınmı bota?
oyunu ingilizce yaptın dimi?
not : buarada ganimeti almadan köye dönmemesi için deploy delayları 5 yapın

burakkaya3434

Üye

kardeş saldırıları cok erken bitiriyomu sendede ? 5 10 saniye saldırıp ganimeti almadan ana baseye donuyo.
bide okc ve barbarı orantılı nasıl bastırıcaz ? bastırmaya calısırken bi tanesini daha erken basıyo. her kışladan eşit asker basıyo b yuzdende tek tip asker ıckıo

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
kardeş saldırıları cok erken bitiriyomu sendede ? 5 10 saniye saldırıp ganimeti almadan ana baseye donuyo.
bide okc ve barbarı orantılı nasıl bastırıcaz ? bastırmaya calısırken bi tanesini daha erken basıyo. her kışladan eşit asker basıyo b yuzdende tek tip asker ıckıo
ganimeti almadan köye dönmemesi için strateji kısmındaki deploy speed delayları 5 yap.
Ben böyle kullanıyorum şuan

Üst Alt