Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

kutbay555

Üye
lucky ne zaman güncellenecek reis
lucky ne zaman güncellenecek reis
Allahini seven mesaj atmasin artik. Ben kullandigim icin yenisi cikinca paylasiyorum zaten. O yuzden cikinca haber vericez az koyler ferahlasin.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Adamlar ugrasiyor bilmiyorum. Yapan cikardigi zaman paylasiriz.

berkaybascivan

berkaybascivan

Üye
ARKADAŞLAR SIK BOĞAZ ETMEYİN ADALARI YAV :D HERKES OYUNCU BURDA ÇIKINCA PAYLAŞILIR HERKES NASİPLENİR ÖNCEKİ YORUMLARIDA OKUYUP YORUM ATALIM TEKRAR TEKRAR AYNI ŞEY KONUŞULMASIN :D HERKES RAHATA ALIŞMIŞ TABİ BOT DERDİNE DÜŞTÜK 2 GÜN DEPOLAR BOŞ KALSIN NOLCAK BİRAZ SABIR GENÇLER SAYGILAR :)

rmz653

rmz653

Üye
Beyler bot olduğunu kimseye soylemeyin sonra sizde botla kasamıyacak duruma gelirsiniz.

exlorer12

Üye
Paralı bot yayınlandı ve çalışıyor, Bende kullanıyorum hatta. Bedava botta yakın zamanda gelir millet

esmeran3

esmeran3

Üye
Noldu beyler bot bozuldumu :) Assasasas :=)

sonador38

Üye
Allahini seven mesaj atmasin artik. Ben kullandigim icin yenisi cikinca paylasiyorum zaten. O yuzden cikinca haber vericez az koyler ferahlasin.

Luck Star yenisi çıkınca paylaşacağın zaman yine böyle autoit üzerinden editlenebilecek versiyonu paylaşırsan süper olur. Ben kodlarıyla uğraşıp tamamen free yaparım kimse para vermemiş olur. 6.0 sürümünü editledim yeni sürümü direk exe dosyası ondan oynayamadım aktivasyon kodlarıyla. Anlamışındır ne demek istediğimi. Türkçeleştirmesini de yaparım herkes ücretsiz kullanır çorbada bizimde tuzumuz olsun :)

• Beğen
Tepkiler: lolipop80, berkaybascivan, onur.pek ve 1 kişi daha
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Luck Star yenisi çıkınca paylaşacağın zaman yine böyle autoit üzerinden editlenebilecek versiyonu paylaşırsan süper olur. Ben kodlarıyla uğraşıp tamamen free yaparım kimse para vermemiş olur. 6.0 sürümünü editledim yeni sürümü direk exe dosyası ondan oynayamadım aktivasyon kodlarıyla. Anlamışındır ne demek istediğimi. Türkçeleştirmesini de yaparım herkes ücretsiz kullanır çorbada bizimde tuzumuz olsun :)
helal topragam ;)

berkaybascivan

berkaybascivan

Üye
seni yirim yirim :D yüregine saglık

Meteemre

Meteemre

Üye
merhaba ucretli olan botlardan hangisi iyidir, virussuz ve hızlı olan hangisidir. kullanan varmı yada güncellemeden sonra onlar guncellendimi

berkaybascivan

berkaybascivan

Üye

beyler bi bot buldum dneyin bi oluyomu ben çalıştıramadım yeni geldi bu dün

magery

Üye
Var mı sevindirici bi haber yada belli bir süre

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye

beyler bi bot buldum dneyin bi oluyomu ben çalıştıramadım yeni geldi bu dün

çok güzel bi bot bu gerçekten askerde basıyor ama kamp dolu olduğu halde saldırı yapmıyor malesef.bu botu türkçe yapan bi babayiğit olsa süper olur.

edebazzzz

Üye
brokenbot çalışıyor beyler.bende az önce denedim.tek sorun ganimeti tam almadan savaşı bitiriyor.return home delayı 90 yaptım yine olmadı.sebebi ne olabilir? 30 32 snde bitiriyor saldırıyı

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
brokenbot çalışıyor beyler.bende az önce denedim.tek sorun ganimeti tam almadan savaşı bitiriyor.return home delayı 90 yaptım yine olmadı.sebebi ne olabilir? 30 32 snde bitiriyor saldırıyı
bende saldırı yapmıyor,sende nasıl yaptı?hangi ayarlarda?

edebazzzz

Üye
dili ingilizceye cevir.oyunun dili

edebazzzz

Üye
savaşı erken bitirmeye yardım edebilcek kimse yokmu? bu sorunuda halledin adam akıllı kullanalım

Üst Alt