Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

berkaybascivan

berkaybascivan

Üye
beyler bot kullanmaya alışmışız aylardır bi anda boşluğa düştü oyundan soğudum ne olur çözülsün cabucak :D seviyorum sizi :D

salarha53

Üye
Canım sıkıldı ne kadar güzel bot kullanıyoduk rahat kasıyoduk :D

rmz653

rmz653

Üye
iyice hazıra alışmışınız biraz kendiniz kasın :D

ZhorlDaman

Üye
Buyrum botun 7.0 versiyonu bende denemedim hiç çalışıyormu diye botu yapan firmanın sitesinde buldum bunu

kullanımı farklı olabilir bulduğum sitenin linki:

Not:google crome tarayıcıdan indirirken güvenlik hatası verdi tarayıcı internet explorer veya baska bir tarayıcıdan indirebilirsiniz.
ben denedim net framework 4.5.1 istedi şimdi onu yükliyip de açmayı deniyicem

baronsavas

baronsavas

Üye
Buyrum botun 7.0 versiyonu bende denemedim hiç çalışıyormu diye botu yapan firmanın sitesinde buldum bunu

kullanımı farklı olabilir bulduğum sitenin linki:

Not:google crome tarayıcıdan indirirken güvenlik hatası verdi tarayıcı internet explorer veya baska bir tarayıcıdan indirebilirsiniz.

bu bot güncellemeden önce vardı. şuan çalışmıyordur.
çalışma şeklide çok iyiydi çok begenmiştim. etrafa saldığı savaşçılardan en çok ganimet aldıgı tarafa yolluyordu tüm askerleri. ayarda yapmaya gerek yoktu, binaları kendi tanıyordu.

ReDD22

Üye
Arkadaşlar ben güncelleme yapmak istediğim de böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Direk güncellemeden sonra kurmak istedim ama böyle bir uyarı verdi. Bluestacks'ı kaldırıp yeniden kurdum ama yine aynı sorun. Bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi?

[/IMG]

Enes

Enes

Üye
haydi bakalım beklemedeyiz rizörvıd :D

rmz653

rmz653

Üye
Arkadaşlar ben güncelleme yapmak istediğim de böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Direk güncellemeden sonra kurmak istedim ama böyle bir uyarı verdi. Bluestacks'ı kaldırıp yeniden kurdum ama yine aynı sorun. Bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi?

[/IMG]
Bluestacks ı tamamen kaldırdıgına eminmisin program ekle kaldırdan kaldırdığın halde bazı dosyaları kalıyor c: de bluestacks ı aratıp silinmeyen dosyaları bulabilirsin.

ReDD22

Üye
Bluestacks ı tamamen kaldırdıgına eminmisin program ekle kaldırdan kaldırdığın halde bazı dosyaları kalıyor c: de bluestacks ı aratıp silinmeyen dosyaları bulabilirsin.

Sistem geri yükleme ile sorunu çözdüm sanırım dediğin gibi dosya kalıntıları sıkıntı çıkardı. Yardımın için teşekkür ederim.

rmz653

rmz653

Üye
Rica ederim

vitto

vitto

Üye
Güncelleme geldimi acaba canlar bir bilgi

skaplan34

Üye
Beklemedeyiz. Herkesin söylediği gibi Botla oynamaya alışınca insan eliyle kasmak zor geliyor :)

vitto

vitto

Üye
Sudan çıkmış balık gibi olduk valla yukarıda arkdaş paylaşmış ama işe ysramıyo galiba yorum atan yok

rmz653

rmz653

Üye
NET Framework 4.5.1 deneyen oldumu çalışıyormu

edebazzzz

Üye
luck star geldi ama bi açıklama yapmıyoki.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Isten ciktim arkadasim eve gitmiyim buraya yazi mi yaziyim? Az sabredin gidince yardimci oluruz.

• Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL

edebazzzz

Üye
tmm beklemdyiz

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
arkadaslar nakadar sabirsizsiniz size adami sıkıstırmayın diyoruz.

atraksiyon_show

Üye
Bu kadar kasıp insanları zorlamamak lazım. Lütfen biraz sabır arkadaşlar..

Ayrıca yaşadığım sıkıntıyı belirteyim..

- Kışla üretimi yapmıyor
- Saldırmıyor

Üst Alt