Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

sfenx20

Üye
yeni sürümü falan yok mu bu botun ya. veya eski sürümlerini bulabileceğimiz bir site var mı?

sanırım bazı bilgisayarlarda sorunlu çalışıyor. bi türlü asker bastıramadım. saldırıda sıkıntı yok ama asker basamıyor.

LoqqaL

LoqqaL

Üye
Öncelıkle merabalar . Laptop da korunsuz sekılde botu çalıstırıyorum fakat aynı şeylerı masaustu bilgisayarımda yapıyorum çözunurluk ayarı olmuyor o olmadıgı ıcınde bot çalısmıyor sizce bu hata neden olabılır ?
Öncelıkle merabalar . Laptop da korunsuz sekılde botu çalıstırıyorum fakat aynı şeylerı masaustu bilgisayarımda yapıyorum çözunurluk ayarı olmuyor o olmadıgı ıcınde bot çalısmıyor sizce bu hata neden olabılır ?
hazır çözünürlük programı eklemişler onu kur ayarlar o kendi

exp_l0it

exp_l0it

Üye
bot waiting for main screende kalıyor ayarlar resimdeki gibi yardım!

atraksiyon_show

Üye
arkadaşlar merbaha,
Bot uygulamasını calıstırdım fakat aşağıdaki gibi sürekli oyundan cıkıyor. sebebi ne olabilir sizce?

[00:28:30] Barrack 1 is not available
[00:28:33] Barrack 2 is not available
[00:28:36] Barrack 3 is not available
[00:28:39] Barrack 4 is not available
[00:28:39] Restarting BlueStack to fix stuck error!
hatalar aşağıdaki gibi. desteklerinizi rica ediyorum.

[00:29:53] Your Army Camp is not available
[00:29:54] Training Troops...
[00:29:56] Barrack 1 is not available
[00:29:59] Barrack 2 is not available
[00:30:02] Barrack 3 is not available
[00:30:05] Barrack 4 is not available
[00:30:05] Restarting BlueStack to fix stuck error!
[00:30:22] Training Troops Complete...
[00:30:25] Donating Troops
[00:30:25] No new chats, skip donating
[00:30:25] Time Idle: 0 hours 2 minutes 33 seconds
[00:30:25] ~~~Waiting for full army~~~
[00:30:55] Trying to locate Main Screen
[00:30:59] Waiting for Main Screen
[00:32:09] Main Screen Located
[00:32:10] Zooming Out
[00:32:15] Checking Army Camp...
[00:32:18] - Barbarians 104
[00:32:18] - Archers 84
[00:32:20] Training Troops...
[00:32:22] Barrack 1 is not available
[00:32:25] Barrack 2 is not available
[00:32:28] Barrack 3 is not available
[00:32:31] Barrack 4 is not available
[00:32:31] Restarting BlueStack to fix stuck error!
[00:32:47] Training Troops Complete...
[00:32:50] Donating Troops
[00:32:50] No new chats, skip donating
[00:32:50] Time Idle: 0 hours 4 minutes 58 seconds
[00:32:50] ~~~Waiting for full army~~~
[00:33:20] Trying to locate Main Screen
[00:33:22] Waiting for Main Screen
[00:33:38] Main Screen Located
[00:33:39] Zooming Out
[00:33:45] Checking Army Camp...
[00:33:46] Your Army Camp is not available
[00:33:47] Training Troops...
[00:33:49] Barrack 1 is not available
[00:33:52] Barrack 2 is not available
[00:33:55] Barrack 3 is not available
[00:33:58] Barrack 4 is not available
[00:33:58] Restarting BlueStack to fix stuck error!

ayhanetingu

Üye
hocam bana yardımcı olurmusunuz
defalarca denedim izbe kışlaları görmüyor
savaşırkende 4 büyüyü boşa kullandı

donjuan444

Üye
bu blustack hd yüklü bende çok kasıyor uzun süre açık kalınca pc kasıyor.. bunun Hd olmayan bluestacks varmı ??

rmz653

rmz653

Üye
arkadaşlar kimde sorun çıkıyorsa bana ulaşsın yardımcı olurum..Ayrıca bot klanı varmı yoksa kurucam bot kullananlar bi klanda olalım hem botun oto bağış yapması da sorun olmaz bazı klanlarda sorun oluyor.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. yazılımda düzenlememiz gereken kod neresidir ve yerine ne yazmamiz gerekir? Birisi yardımcı olabilirse sevinirim.
bu fotodaki tik atılmasi gereken heryere tik atarsaniz sorun ortadan kalkacaktir arkadaslar

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Arkadaşlar ilk sayfadaki botu indirmeye çalışıyorum ama hepsi dolmasına ve 0 saniye kalmasına rağmen bot indirilmiyor. Bunun üzerine başka botlar indirdim fakat bu botlarda asker basmıyor. Yardım ederseniz çok mutlu olurum
bilgisayarinda sikinti var kardesim

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
merhaba waiting for maing screen diyor kalıyor
sorunu çözdümde bu sefer 1 askerle saldırıyor ve savaşi bitiriyor üstelik aramadaki verileri bulmuyor ilk köye saldırıyor sadece dead base in tickleri dolu
1 asker birakmasi ; kupa araligin dusuktur ondan.
botun general sekmesinde en alt sagda trophy range var o araligi kupan atiyorum 1500
orayi 1700 2200 yap.
dead base icin ise ; tikler tikli olsun arama motoru 200 bin 200 bin olsun secenek OR olsun ve max th de 10 olsun.
any basede max th 4-6 380bin 380bin yapin tiklanmalar ayni olsun. cozulecektir

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Th7 de sorunsuz çalışıyor ama th10 da tek asker bırakıp savaşı sonlandırıyor. Sanki bilerek kupa düşüyor gibi. çözümü var mı bunun
Th7 de sorunsuz çalışıyor ama th10 da tek asker bırakıp savaşı sonlandırıyor. Sanki bilerek kupa düşüyor gibi. çözümü var mı bunun
tropy rangeyi ustte acikladigim gibi yap sorun cozulecektir kardesim

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Yazılanları okumya çalıştım ama bulamadım :( asker basıyor ,arama da yapıyor ancak otomatik saldırmıyor. attack now butonu aktif oluyor ona basmam gerekiyor . ne yapmam lazım . teşekkür ederim
search deki degerler yuksektir. onlari dusur

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
yeni sürümü falan yok mu bu botun ya. veya eski sürümlerini bulabileceğimiz bir site var mı?

sanırım bazı bilgisayarlarda sorunlu çalışıyor. bi türlü asker bastıramadım. saldırıda sıkıntı yok ama asker basamıyor.
kardesim hata bilgisayarinda degil sende
1. sayfaya gel.
rootlu ben kullaniyorum dedigi bluestark i indir. sorunun duzelecek

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Arkadaşlar böyle bir sorun yaşadığım için herşeyi baştan kurmaya karar verdim. Ancak bu sefer de bluestacks aşağıdaki resimdeki gibi hata veriyor. Yardımcı olacak birisi yok mu çıldıracağımm :(

Arkadaşlar böyle bir sorun yaşadığım için herşeyi baştan kurmaya karar verdim. Ancak bu sefer de bluestacks aşağıdaki resimdeki gibi hata veriyor. Yardımcı olacak birisi yok mu çıldıracağımm :(

saniyeyi saysin allow de he oyle yap duzelir

rmz653

rmz653

Üye
Arkadaşlar kimde sorun çıkıyorsa bana ulaşsın yardımcı olurum..Ayrıca bot klanı varmı yoksa kurucam bot kullananlar bi klanda olalım hem botun oto bağış yapması da sorun olmaz bazı klanlarda sorun oluyor.

cencin123

Üye
Öncelikle 2 aydır kullandığım bot eline sağlık sayende sorunsuzsa köyümü geliştirdim. Emeğe saygı duyuyorum. Elinize sağlık...
An itibari ile yeni güncelleme geliyor bot çalışacak mı merakla beklemekteyiz :)

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Öncelikle 2 aydır kullandığım bot eline sağlık sayende sorunsuzsa köyümü geliştirdim. Emeğe saygı duyuyorum. Elinize sağlık...
An itibari ile yeni güncelleme geliyor bot çalışacak mı merakla beklemekteyiz :)
bot %90 tam anlamiyla calismaz.
guncellemeden dolayi eksiklikler giderilip sisteme yuklerler diye dusunuyorum. :)

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
@Luck Star Bey el atar simdi :)

• Beğen
Tepkiler: e_tore
n1mbLee

n1mbLee

Üye
Güncelleme bitsinde bakalım çalışıp çalışmadığına:)

Üst Alt