Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
merhaba arkadaşlar ben botta hem kupa kasıp hemde ganimet istiyorum köy binası dışardaki koylere saldırı ayarını bilen varsa bana yazarsa sevinirim herkeze kolay gelsin
arkadaslar kımse yok mu yardım edebilecek ??
Benim kupam 1200 du 1450 yapti. Normal ganimet ayarlarında guzelce kupa+gani kasabiliyor zaten

dewil35

dewil35

Üye
evet orası oyle ama bı okadar da dışarda koy bınası denk gelıyor onları da bos gecmese cok guzel kupa kasılır :))

sdr1912

Üye
Rica ederim. Peki Troops kısmından camp capacity yazdınız mı ?

Log dosyasını veya General kısmında yazan yazıları atabilir misiniz ? (Botu başlatın 5dk bekleyin General kısmındaki yazıları atın)

DOSTUM MERHABA ÖNCELİKLE EMEĞİNE SAĞLIK İLERLEMEK GERÇEKETEN SABIR İŞİ ODA BİZDE YOK. BU SAYEDE SENİNDE YARDIMINLA BU ŞEKİLDE İLERLEYEBİLİYORUZ LAKİN BENİM BİR SORUNUM VAR, 100K 100K OLARAK AYARLI AMA 7K ALTINDAN YUKARI SALDIRI HİÇ YAPMADI ŞİMDİYEDEK ÇOK ŞÜKÜR :) BU SORUNUMA BİR ÇÖZÜM SÖYLERSEN ÇOK SEVİNİRİM (AYARLARIM SENİNKİLERLE AYNI) VE ÖLÜ YANİ 250 K ALTIN 250K İKSİR OLAN KÖYLERİ ES GEÇİYOR.

basicx

basicx

Üye
Daha önceki mproblemlerime yardımcı oldugunuz için tesekkurler fakat sımdıkı sorunum su
Bot saldırıyor guzel daha 20-30 asker varken yanı %100 alıcakken oyunu pat savası durdururyor son askere kadar nasıl bekletıcem botu
İMDAAAAT BOT YINE SAPITTI TEK ASKER GONDERMEYE BASLADI KUPALARIM GIDIYOR:sos:agla2::vur
HALA BIR YARDIM BEKLIYORUM NOLUR COZUM BULUN DELIRECEM NE YAPMAM LAZIM

koraysbp

Üye
nasıl kuracam yardımcı olacak varmı

hayalet77

Üye
Program çok güzel çalışıyor emeğine sağlık. Yalnız asker azalınca arama yapıp her köye 1 er asker atıp çıkıyor ve kupa düşürüyor. Bunun sebebini bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim

basicx

basicx

Üye

BU RESIMDE IF BU SEKILDE SECILI SU AN ALTIN VE IKSIR FULL

BU RESIMDE DE AYARI BOYLE YAPTIM SANIRIM BU KUPA ISTEDIGIM SEVIYEYE GELENE KADAR
SONUC OLARAK SORMAK ISTEDIGIM ACABA ALTIN VE IKSIR FULL DIYEMI ILK AYARDA 1 ASKER ATIP CIKIYOR
IKINCI RESIMDEKI GIBIMI AYAR KULLANAYIM
DELIRECEM KUPAM SUREKLI DUSUYOR 1 ASKER ATIP CIKIYOR
LUTFEN ALLAH RIASI ICIN ACIL YARDIM

BU RESIMDE IF BU SEKILDE SECILI SU AN ALTIN VE IKSIR FULL

BU RESIMDE DE AYARI BOYLE YAPTIM SANIRIM BU KUPA ISTEDIGIM SEVIYEYE GELENE KADAR
SONUC OLARAK SORMAK ISTEDIGIM ACABA ALTIN VE IKSIR FULL DIYEMI ILK AYARDA 1 ASKER ATIP CIKIYOR
IKINCI RESIMDEKI GIBIMI AYAR KULLANAYIM
DELIRECEM KUPAM SUREKLI DUSUYOR 1 ASKER ATIP CIKIYOR
LUTFEN ALLAH RIASI ICIN ACIL YARDIM

musty921

Üye
arkadaşlar benim bir sorum olacak king skill delay bölümüne kaç saniye girmemi önerirsiniz botta default olarak 10 sn geliyor o uygunmudur ?
arkadaşlar benim bir sorum olacak king skill delay bölümüne kaç saniye girmemi önerirsiniz botta default olarak 10 sn geliyor o uygunmudur ?

yigit4663

yigit4663

Üye
kardeşim ne yaptuysam
Your Army Camp is not available
Townhall Info Button is not available
hataları düzrlmedi ve asker basıp saldırmıyo. nasıl düzelcek bunlar :s:s

baskahmet

baskahmet

Üye
kardeşim ne yaptuysam
Your Army Camp is not available
Townhall Info Button is not available
hataları düzrlmedi ve asker basıp saldırmıyo. nasıl düzelcek bunlar :s:s
Ordu kampını tanımamış dostum. Tekrar tanıt.

baskahmet

baskahmet

Üye
Belediye binasını da tekrar tanıtman lazım.
Locate army cap de ordu kampından bir tanesine tıkla ordunun kapasite yaz

lordrag

Üye
DOSTUM MERHABA ÖNCELİKLE EMEĞİNE SAĞLIK İLERLEMEK GERÇEKETEN SABIR İŞİ ODA BİZDE YOK. BU SAYEDE SENİNDE YARDIMINLA BU ŞEKİLDE İLERLEYEBİLİYORUZ LAKİN BENİM BİR SORUNUM VAR, 100K 100K OLARAK AYARLI AMA 7K ALTINDAN YUKARI SALDIRI HİÇ YAPMADI ŞİMDİYEDEK ÇOK ŞÜKÜR :) BU SORUNUMA BİR ÇÖZÜM SÖYLERSEN ÇOK SEVİNİRİM (AYARLARIM SENİNKİLERLE AYNI) VE ÖLÜ YANİ 250 K ALTIN 250K İKSİR OLAN KÖYLERİ ES GEÇİYOR.
Ayari 170 den asagi indirme yani 200 altin 200 iksir yada 170 altin 170 iksir yap. Bendede ayni sorun vardi bu sekilde çözdüm kolay gelsin

yigit4663

yigit4663

Üye
Belediye binasını da tekrar tanıtman lazım.
Locate army cap de ordu kampından bir tanesine tıkla ordunun kapasite yaz
Hallettim ama zor oldu biraz. Aynı hatayı alan arkadaşlar için şunu söyliyim belediye binasını seçip tamama bastıktan sonra bir daha belediye binasına tıklayın, aynı şeyi ordu kampı içinde yapın.

baskahmet

baskahmet

Üye
Bot 3 saat 50dk da 4m lik depoyu fulledi duvara bastım şimdi tekrar koydum bota :)

• Beğen
Tepkiler: musty921

reccca

Üye
saldırı yapmıyor arama yapmıyor şu ayarları bir daha gözden geçirirmisin

yigit4663

yigit4663

Üye

ghost1453

Üye
hocam ben kuruyom ama yüklerken resimdeki hatayı veriyor bilgisayar yeniden başlıyor sıkıntı ne olabilir yardımcı olursaniz sevinirim.

Üst Alt