hazır çözünürlük programı eklemişler onu kur ayarlar o kendiÖncelıkle merabalar . Laptop da korunsuz sekılde botu çalıstırıyorum fakat aynı şeylerı masaustu bilgisayarımda yapıyorum çözunurluk ayarı olmuyor o olmadıgı ıcınde bot çalısmıyor sizce bu hata neden olabılır ?
Öncelıkle merabalar . Laptop da korunsuz sekılde botu çalıstırıyorum fakat aynı şeylerı masaustu bilgisayarımda yapıyorum çözunurluk ayarı olmuyor o olmadıgı ıcınde bot çalısmıyor sizce bu hata neden olabılır ?
bu fotodaki tik atılmasi gereken heryere tik atarsaniz sorun ortadan kalkacaktir arkadaslarAynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. yazılımda düzenlememiz gereken kod neresidir ve yerine ne yazmamiz gerekir? Birisi yardımcı olabilirse sevinirim.
bilgisayarinda sikinti var kardesimArkadaşlar ilk sayfadaki botu indirmeye çalışıyorum ama hepsi dolmasına ve 0 saniye kalmasına rağmen bot indirilmiyor. Bunun üzerine başka botlar indirdim fakat bu botlarda asker basmıyor. Yardım ederseniz çok mutlu olurum
1 asker birakmasi ; kupa araligin dusuktur ondan.merhaba waiting for maing screen diyor kalıyor
sorunu çözdümde bu sefer 1 askerle saldırıyor ve savaşi bitiriyor üstelik aramadaki verileri bulmuyor ilk köye saldırıyor sadece dead base in tickleri dolu
tropy rangeyi ustte acikladigim gibi yap sorun cozulecektir kardesimTh7 de sorunsuz çalışıyor ama th10 da tek asker bırakıp savaşı sonlandırıyor. Sanki bilerek kupa düşüyor gibi. çözümü var mı bunun
Th7 de sorunsuz çalışıyor ama th10 da tek asker bırakıp savaşı sonlandırıyor. Sanki bilerek kupa düşüyor gibi. çözümü var mı bunun
search deki degerler yuksektir. onlari dusurYazılanları okumya çalıştım ama bulamadımasker basıyor ,arama da yapıyor ancak otomatik saldırmıyor. attack now butonu aktif oluyor ona basmam gerekiyor . ne yapmam lazım . teşekkür ederim
kardesim hata bilgisayarinda degil sendeyeni sürümü falan yok mu bu botun ya. veya eski sürümlerini bulabileceğimiz bir site var mı?
sanırım bazı bilgisayarlarda sorunlu çalışıyor. bi türlü asker bastıramadım. saldırıda sıkıntı yok ama asker basamıyor.
saniyeyi saysin allow de he oyle yap duzelirArkadaşlar böyle bir sorun yaşadığım için herşeyi baştan kurmaya karar verdim. Ancak bu sefer de bluestacks aşağıdaki resimdeki gibi hata veriyor. Yardımcı olacak birisi yok mu çıldıracağımm
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar böyle bir sorun yaşadığım için herşeyi baştan kurmaya karar verdim. Ancak bu sefer de bluestacks aşağıdaki resimdeki gibi hata veriyor. Yardımcı olacak birisi yok mu çıldıracağımm
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
blue yu ilk sayfadaki rootlu olani indir duzelir. beceremiyorsan war teamwe. yapimbluestacks çalışsa herşeyi baştan yapıcam da![]()
bot %90 tam anlamiyla calismaz.Öncelikle 2 aydır kullandığım bot eline sağlık sayende sorunsuzsa köyümü geliştirdim. Emeğe saygı duyuyorum. Elinize sağlık...
An itibari ile yeni güncelleme geliyor bot çalışacak mı merakla beklemekteyiz![]()