Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

skaplan34

Üye
Merhaba Arkadaşlar Ben Botu çalıştırıyorum. 6.0 Versiyonunu Herşey tamam Kışlaya giriyor okçu basmıyor. 6.2.3 Versiyonunuda indirdim gene aynı şekilde kışlayı açıyor okçu basmıyor neden olabilir dün gece oyuna güncelleme geldi ama bir tek benim pc'ye mi geldi anlamadım etrafımdaki çoğu kişi kullanıyor botu bende asker basmıyor.
Merhaba Arkadaşlar Ben Botu çalıştırıyorum. 6.0 Versiyonunu Herşey tamam Kışlaya giriyor okçu basmıyor. 6.2.3 Versiyonunuda indirdim gene aynı şekilde kışlayı açıyor okçu basmıyor neden olabilir dün gece oyuna güncelleme geldi ama bir tek benim pc'ye mi geldi anlamadım etrafımdaki çoğu kişi kullanıyor botu bende asker basmıyor.

Fİend03

Üye
ya ben şimdi herşeyi yaptım ama kışlaları kontrol edip duruyr hala saldırı yapmadı ve kışlalarıda bulamadım diyor

skaplan34

Üye
ya ben şimdi herşeyi yaptım ama kışlaları kontrol edip duruyr hala saldırı yapmadı ve kışlalarıda bulamadım diyor

Dostum Sende de kışlalarda asker basmıyor sanırım. Aynı sorun bende de var dün gece güncelleme geldiğinden beri devam ediyor.

Fİend03

Üye
Dostum Sende de kışlalarda asker basmıyor sanırım. Aynı sorun bende de var dün gece güncelleme geldiğinden beri devam ediyor.
aynen ya benim waiting for donatig yazıyor sonra ordu kamplarına bakıyor full sonra kışlalara tıklıyo tek tek ama is not available diyor aynı şeyleri tekrarlıyor

maggybot

maggybot

Üye
aynen ya benim waiting for donatig yazıyor sonra ordu kamplarına bakıyor fu ll sonra kışlalara tıklıyo tek tek ama is not available diyor aynı şeyleri tekrarlıyor

galiba bağış modunu açmışsın

skaplan34

Üye
galiba bağış modunu açmışsın

Yok bağış modu ile alakası yok ben o bağışı filan kapattığımda da kışladan asker basmıyor anlamadım arkadaşta çalışıyor 6.0 versiyosu bende çalışmıyor güncellemeden mi oldu acaba bi yardım edin lütfen

aLastis

Üye
Arkadaşlar Asker basmayanlar asker eğitim kısmında use barracks yapın barracks lardada ne eğiticekseniz seçin öyle asker eğitiyor kendi seçtiği kısımda asker üretmiyor öle bekliyor denedim oldu bende şimdilik böyle çalışıyor
6.0 dada yeni sürümdede use barracks derseniz asker üretiyor

Fİend03

Üye
Arkadaşlar Asker basmayanlar asker eğitim kısmında use barracks yapın barracks lardada ne eğiticekseniz seçin öyle asker eğitiyor kendi seçtiği kısımda asker üretmiyor öle bekliyor denedim oldu bende şimdilik böyle çalışıyor
6.0 dada yeni sürümdede use barracks derseniz asker üretiyor
ya konuda anlatılanın aynısını yapıyom senin dediğinide yaptım orduyu hazılıyor sonra barracks is not available diyor hep orda kalıyor

aLastis

Üye
Valla ben 2 sindede denedim çalışıyor barrackları göstermeyi denedin mi sıfır
ya konuda anlatılanın aynısını yapıyom senin dediğinide yaptım orduyu hazılıyor sonra barracks is not available diyor hep orda kalıyor
kıslaları tekrar göstermeyi denedin mi ?

keremm8

Üye
Beyler köye saldırıyorum %100 alıcagım kesin ama belli bir sürede savaşı iptal edıyo bırakıyor bunun ayarını nereden yapıcam
yani atıyorum kafadan savaş başladıktan sonra 50. sanıyede savaşı iptal edıyor 3 yıldız alacagım kesın iken 2 yıldız alıp bırakıyor helppp

jackalyakup

jackalyakup

Üye
ana sayfadaki botlarda hep virüs uyarısı alıyorum. Neden Acaba bilgisi olan var mı? resmini ekleyemiyorum.
dashbot_6.2.3_autoit.exe ve skin.dll dosyalarını gösteriyor

Son düzenleme:

kayhanovic

Üye
yeni versiyon.

Bağış ile ilgili bir hata düzeltildi.

Gelişmiş arama ayarları eklendi.

Laboratuvarda geliştirme yapma seçeneği eklendi.

Ayrıntılı köy incelemesi seçeneği eklendi.

Saygılar. Sorunsuz bir şekilde botu kullanıyorum. 2.7 başlıklı bot ne zaman hazır olacak?

hasanares

Üye
sa botiyi güzel herşeyi calısıyor ama kalkan varken bot kalkanı devreden cıkarıp arama yapmıyor neden acaba bilen varmı

kayhanovic

Üye
İndirme linki patlamış

enc18

Üye
Bu bluestsck e apple hedabi ile nasil giris yapilir bilgisi olan varmi

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
bende bugün fark ettim. sadece köy evi dışarda olanlara saldırıyor, yani ölü köy buluyor ama köy evi içerdey e saldırmıyor. nasıl düzeltebilirim

chucky43

chucky43

Üye
hocam inan belki 2 aydır boyle bir program arıyordum gözümün onundeymıs haberım yok cok guzel bı anlatım yapmıssın elıne emegıne yuregıne saglık ücretsiz dimi bu program hemen ındıreyım :D

mgo26

mgo26

Üye
hocam inan belki 2 aydır boyle bir program arıyordum gözümün onundeymıs haberım yok cok guzel bı anlatım yapmıssın elıne emegıne yuregıne saglık ücretsiz dimi bu program hemen ındıreyım :D
Ucretsiz [emoji16]
bende bugün fark ettim. sadece köy evi dışarda olanlara saldırıyor, yani ölü köy buluyor ama köy evi içerdey e saldırmıyor. nasıl düzeltebilirim
attack sekmesinde attack townhall (outside) deki tiki kaldir

• Beğen
Tepkiler: chucky43

Üst Alt