Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

darksiders_53

Üye
boom beach de hile var mı
boom beach de hile var mı

maggybot

maggybot

Üye
Arkadaşlar eğer bot kullanacaksanız bunların yerine kullanın. Clash of Clans için ilk bot fikrini çıkaran ve yapan adamlar buradadır. Tamamen ücretsizdir, açık kaynak kodludur, diğer botlar gibi ticari kaygı gütmeden geliştirilir. Diğer kullandığınız botlar tamamen gamebotdan türemiştir. Bu konuda tanıtılan clashbot onlardan ilkidir ve kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Açık kaynak kodlu, genel kamu lisansı altında geliştirilen bir programı alıp bunun üzerinden para kazanmaya çalışıyorlar. Destek vereceksiniz gidin gamebota verin. Clashbottan daha iyi ve daha stabil çalışıyor ve forumda destek aradığınız zaman size çoluk çocuk değil, genelde geliştiriciler veya gerçekten sorunun kaynağını bilen, çözen adamlar yanıt veriyor. İki botuda kullanan biri olarak söylüyorum. Ayrıca şu an yeni sürümü çıktı, hala geliştirilmesi devam ediyor ve süper özellikleri var. Saldırıların bot tarafından yapıldığını söyleyemezsiniz bile o derece ;) Her neyse çok bile yazdım girin araştırın linki verdim, zamanım olursa yazarım belki...

foruma kayıt olup bu konudan son sürümünü indirebilirsiniz.

insanlara yanlış bilgi verme botu ilk geliştiren 'dır. Clashbot telif hakkını alıp geliştirmeye devam etmiştir. Diğerleri clashbotdan ayrılan stafflar. Gamebot aynı anda iki farklı köy araması yapamaz
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

video da da gördüğün gibi ölü köylere değil kafasına göre saldırı yapıyor ve kraliçe yi kullanmıyor hata raporu gönder dediğim de senin blog siteye yönlendiriyor yada ayarları ben yapamadım

şimdiki saldırıda normal oldu güzel denemeye devam eksikleri bildiririz emeğine sağlık

şimdide böyle hata veriyor

videolar gizle görünmüyor..

istemci ve sunucu uyumlu değil hatası botdan kaynaklı değil

by-fattaci

by-fattaci

Üye
.
insanlara yanlış bilgi verme botu ilk geliştiren 'dır. Clashbot telif hakkını alıp geliştirmeye devam etmiştir. Diğerleri clashbotdan ayrılan stafflar. Gamebot aynı anda iki farklı köy araması yapamaz

videolar gizle görünmüyor..

istemci ve sunucu uyumlu değil hatası botdan kaynaklı değil
şimdi bak

Cru34

Üye

İnsanlara yanlış bilgi veren sensin kardeşim. Nereden biliyorsun ki? Sen orada mıydın bot geliştirilirken? Kulaktan duyduğun şeylere inanma öyle. The byte code club'da botu geliştiren topluluk gamebot.org'daki geliştiricilerdir. Hatta gir foruma bak mesajlara duruyorsa orada toplanma mesajları vs silmedilerse duruyor olması lazım. Hem öğrenmiş olursun bu bot nasıl çıkmış ortaya diye. Bak bakayım orada bu clashtakilerin mi yoksa gamebottakilerin mi nickleri var! O bytecode forumundaki Konloch denilen herif, adamlar botu yayınladıktan sonra orada premium support gibi üyelikler satmaya çalıştığı için bunlar biz botu ücretsiz yapıyoruz deyip gamebotu kurmaya karar verdiler. Bu Konlochta bunları banlayıp, clashbotu kurdu. Sonrasında logoyu, arayüzü vs değiştirip kendileri yapmış gibi lanse etti. Adamın attığı mesaj var yani doğru düzgün lisans yapsaydınız Gnu yapmanız sizin hatanız diye mesaj atmış herif. Neyse gidin istediğinizi kullanın, gamebot kullanmayın boşverin yazdıklarımı da... Hatta gidip oradan VIP alın!

Son düzenleme:
Legendary.

Legendary.

Üye
beyler 6.0 güncellenmişini indirdim.Asker felan basıyor ama arama yapmıyor.Var mı şuan kullanan ?

ahbap

ahbap

Üye
Arkadaşlar geçen haftasonu hani şu townhall göstermenin falan gerekmediği, asker bağışının falan olmadığı, direkt asker bastırtıp saldırı yapan botu gayet stabil (bir iki sıkıntı dışında) kullanmıştım. haftaiçi ilgilenemedim ve kullanamadım. Dün tekrar açayım dedim ama yalan olmuş galiba.. Barracks not available falan dedi durdu. Sonra 6.3 sürümünü denedim, askerler full falan ama eşleşme bul ekranında takılı kaldı. 6.2.3 sürümünü deneyeyim dedim, o da tekledi. En son oluyor gibi oldu ama dalacak köy ararken durduk yerde bir yere 1 tane okçu atıp savaşı bitirdi. Ben de başlaırm böyle işe deyip kapattım :D

Ne oldu, nazar mı değdi botlara :) Veya supercell höst mü dedi :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
6.0 Fixli sürüm kullanıyorum vps de çalıştığına göre pc de hayli hayli çalışır isteyen olursa upload edebilirim.

hs1987

hs1987

Üye
Arkadaşlar geçen haftasonu hani şu townhall göstermenin falan gerekmediği, asker bağışının falan olmadığı, direkt asker bastırtıp saldırı yapan botu gayet stabil (bir iki sıkıntı dışında) kullanmıştım. haftaiçi ilgilenemedim ve kullanamadım. Dün tekrar açayım dedim ama yalan olmuş galiba.. Barracks not available falan dedi durdu. Sonra 6.3 sürümünü denedim, askerler fu ll falan ama eşleşme bul ekranında takılı kaldı. 6.2.3 sürümünü deneyeyim dedim, o da tekledi. En son oluyor gibi oldu ama dalacak köy ararken durduk yerde bir yere 1 tane okçu atıp savaşı bitirdi. Ben de başlaırm böyle işe deyip kapattım :D

Ne oldu, nazar mı değdi botlara :) Veya supercell höst mü dedi :)
6.2.3 en stabili botta yazan kupa aralığının üstündeyseniz o aralığa inene kadar tek okçu ile kupa düşürür aralığı sizin kupanıza göre ayarlayın ve kullanaın

enc18

Üye
yeni versiyon ekledim. Hatasın resmini çekip bloga atarmısın?

MaggyBot versiyon 2.4.5

Belli bir saat çalıştıktan sonra pcyi kapatma, uykuya alma veya goblin moduna geçme özelliği eklendi.
Hata raporu tuşu eklendi.
Eşleşme arama hızı düzenlendi(Artık 10a kadar çıkartılabilir)
Çoklu kullanımda köy ismini kayıt edememe sorunu düzeltilmiştir.
Yeni saldırı seçenekleri eklendi.
Büyücü, ejder ve balon artık savaşlarda kullanılabilir.(bütün askerleri kullanın seçili olması gerekir)
Bu bot ücretlimi ??

wodolord

Üye
Buda autoit ile çalışıyor resim tanımlaması çok gelişmiş yani yine aynı bot tarzında ancak çok daha gelişmiş. Asker bağışlama felan yok sadece asker üretme saldırma ölü koy felan seçme ve kupa düşme yani istediğin kupa aralığında kalıyor hep bot.
kardeşim ölü köy demişsinde bende resimdekilerin aynısını yapıyorum kafasına göre saldırıyor ölü köy veya depo lardaki ganimete kendisi saldırıyor

darksiders_53

Üye
suan kullanabilcemiz bot yokmu

mgo26

mgo26

Üye
Aynen

Üst Alt