Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

darksiders_53

Üye
peki teşekkürler Clash Bot v6.3 buna ne oldu peki
peki teşekkürler Clash Bot v6.3 buna ne oldu peki

darksiders_53

Üye
anladım şimdiki türkçe bot dimi

darksiders_53

Üye
aralarında fark varmı peki

darksiders_53

Üye
aynen haklısın orjinal iyidir

darksiders_53

Üye
teşekkürler iyi geceler

By KraL

By KraL

Üye
Biri ALLAH askina yardim etsin ganimeti buluyor hemen geciyor bir turlu saldiri yapmiyor cildiracam ark laptobu aldim odunc ama genede ayni sikinti ayni sikinti

by-fattaci

by-fattaci

Üye
Biri ALLAH askina yardim etsin ganimeti buluyor hemen geciyor bir turlu saldiri yapmiyor cildiracam ark laptobu aldim odunc ama genede ayni sikinti ayni sikinti
Tmm şifre ver tw bağlanıp bakayım

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bütün botları kapattılar gibi bir şey oldu şimdi , benim kullandığım C# bot vardı o da dün açmaya çalıştım hata verdi şimdi 6.2.3 upload ediyorum sorunsuz çalışıyor ancak bazı özellikleri paralı yapmışlar ancak bota giriş yapma felan istemiyor bot linkleri kısmına ekliyorum 2dk ya..
ClashBot 6.2.3 :

mgo26

mgo26

Üye
Arkadaşlar bütün botları kapattılar gibi bir şey oldu şimdi , benim kullandığım C# bot vardı o da dün açmaya çalıştım hata verdi şimdi 6.2.3 upload ediyorum sorunsuz çalışıyor ancak bazı özellikleri paralı yapmışlar ancak bota giriş yapma felan istemiyor bot linkleri kısmına ekliyorum 2dk ya..
ClashBot 6.2.3 :
kapali ozellikleri de 6.0 da config yapip 6.2.3 de o configi acarsan kapali ozelliklerin bazilarinida kullanabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Mahmutylmz00

Mahmutylmz00

Üye
keşke alıntıdır yazsaydın kardeş :D yine de :tşk:

maggybot

maggybot

Üye
yeni versiyon.

Bağış ile ilgili bir hata düzeltildi.

Gelişmiş arama ayarları eklendi.

Laboratuvarda geliştirme yapma seçeneği eklendi.

Ayrıntılı köy incelemesi seçeneği eklendi.

• Beğen
Tepkiler: kayhanovic
By KraL

By KraL

Üye
6.0 ri da 6.2.3 u de yukledim 400 e 400 olu koyu atliyor neden acaba teamwieveri yuklesem baglanacak varmi

tolga1515

Üye
6.2.3 sürümünü çalıştırabilen var mı ? ben gerekli ayarlamalarını yaptıktan sonra start dedğimde ''not in game'' diye bi hata alıyorum ve kullanamıyorum bunun gibi hata alan var mı yada çözümünü bilen ?

Fİend03

Üye
beyler ben aynen denilen gibi yapıyorum ama taa an başta clash'ı indiremiyorum bluestacksa

tolga1515

Üye
yeni versiyon.

Bağış ile ilgili bir hata düzeltildi.

Gelişmiş arama ayarları eklendi.

Laboratuvarda geliştirme yapma seçeneği eklendi.

Ayrıntılı köy incelemesi seçeneği eklendi.

Programini indirdim ama calismadi yonetici olarak calistirdim ama windows direk kapatiyo yapimci belli olmadigi icin

Üst Alt