Oda aslinda 6.0 in guncellemeden sonra calismadigi icin cikartildi ama bazi hatalar çıktı o yuzden 6.0 i fixledilerpeki teşekkürler Clash Bot v6.3 buna ne oldu peki
Benim upload ettigim ingilizce forumda birtane türkçe bot dolaşıyor ama ben kullanmiyorum o yuzden bilmiyorumanladım şimdiki türkçe bot dimi
Dedigim gibi kullanmadim ama orjinalini kullanmak daha iyi sonucta türkçe olsa ne ingilizce olsa ne bi kac ayar yapip botu baslatiyorsunaralarında fark varmı peki
Eyer yardima ihtiyacin olursa yarin yardimci olurum ben yatiyorum iyi geceleraynen haklısın orjinal iyidir
aynen haklısın orjinal iyidir
bence denemeden bilemezsinTmm şifre ver tw bağlanıp bakayımBiri ALLAH askina yardim etsin ganimeti buluyor hemen geciyor bir turlu saldiri yapmiyor cildiracam ark laptobu aldim odunc ama genede ayni sikinti ayni sikinti
kapali ozellikleri de 6.0 da config yapip 6.2.3 de o configi acarsan kapali ozelliklerin bazilarinida kullanabilirsinizArkadaşlar bütün botları kapattılar gibi bir şey oldu şimdi , benim kullandığım C# bot vardı o da dün açmaya çalıştım hata verdi şimdi 6.2.3 upload ediyorum sorunsuz çalışıyor ancak bazı özellikleri paralı yapmışlar ancak bota giriş yapma felan istemiyor bot linkleri kısmına ekliyorum 2dk ya..
ClashBot 6.2.3 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Programini indirdim ama calismadi yonetici olarak calistirdim ama windows direk kapatiyo yapimci belli olmadigi icinyeni versiyon.
Bağış ile ilgili bir hata düzeltildi.
Gelişmiş arama ayarları eklendi.
Laboratuvarda geliştirme yapma seçeneği eklendi.
Ayrıntılı köy incelemesi seçeneği eklendi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız