Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye
:D 32. Sayfa da upload ettiğim dosyayı indir onunla oyna hersey tamam .

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim benim upload ettiğim i kullan tertemiz ;)

RowneSM

RowneSM

Üye
Onunla bir alakası yok aslında bakılırsa pc ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Botun yapımcısı ile irtibata geçtiğim halde kendisi bile sorunun çözümünü bulamadı ve ilk defa karşılaştığı birşey de değilmiş.

esmeran3

esmeran3

Üye
Valla ;) bot kurcalamayacaksin fazla ;)

RowneSM

RowneSM

Üye
Valla ;) bot kurcalamayacaksin fazla ;)

Botta değişen tek şey kupa aralığını ayarlamak, saldırının nasıl yapılacağı, kışlalar, köy binası, kamp. Zaten fazla bir detayda yok aslında bakılırsa :D yav o kadar yeşil taşın gitmesi adama koyuyor :D

ikaplan

Üye
esmer göstermiyor

esmeran3

esmeran3

Üye
Ne göster miyorn?

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim dedim ya şu an kullandığın bot sil.

Bu konuda da 32. Sayfa da coc bot. Rar yazan dosya indir 51 mb dosya onu kullan tamam

RowneSM

RowneSM

Üye
ben nasıl düzeltcem botu asker basmıyor bana anlatırmısın
Kardeşim kusura bakmada aynı sorular konu açıldığından bu yana elbet soruldu. Biraz yazılanları okumak daha iyi olmazmıydı ?

quick1997

Üye
[01:32:31] Training Troops...
[01:32:33] Barrack 1 is not available
[01:32:36] Barrack 2 is not available

bu hataları alıyorum ve sonra bluestacks kendini resetliyor çözebilen varsa lütfen yardımcı olsun ...

leader1453

Üye
link nerde ? :D

Enes

Enes

Üye
bu arkdaşın kupa düşmesine nasıl engel olcaz :)

tykn

Üye
Esmeran ellerine sağlık çoook tşk. ederim

mgo26

mgo26

Üye
bu arkdaşın kupa düşmesine nasıl engel olcaz :)
Eyer normal saldirip kupa dusuruyorsa yapacak en iyi sey askerlerin seviyesini yukseltmek eyer bir asker birakip savasi bitiriyorsa botta general menusunun sag alt kosesinde 1800-200 yaziyor onu 0-9999 yaparsan bi tane asker birakip savaşı bitir yapamaz yani kupa dusurmeZ

• Beğen
Tepkiler: Enes
mgo26

mgo26

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Evet arkadaşlar an itibariyle bende botu halletmiş oldum. Tabiki @esmeran3 Kardeşimin yardımıyla. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Hersey gönlünce olsun kardeşim.
Nasil çözdügunu yazarsan bundan sonra ayni hatayi alan arkadaslara yardimci olabiliris

blouseu

Üye
arkadaşlar bu botu acmak icin hangi program lazım botu indirdim ama calıstıramıyorum lütfen yardım

Üst Alt