Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
suan musaıt olan varsa bana lutfen yapsın kafayı yıcem Allah rızası ıcın

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

dayannight

dayannight

Üye
deneyeyim olacakmı bakayım

ByMean

Üye
Herşey tmm fakat atak yapmıyor sürekli asker basma kısmını başa sarıp sarıp bekliyor. atak yapması için ne yapmam gerekli resimlerdeki herşeyi uyguladım yazılardakiler dahil.
Şimdidenn teşekkürler

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Herşey tmm fakat atak yapmıyor sürekli asker basma kısmını başa sarıp sarıp bekliyor. atak yapması için ne yapmam gerekli resimlerdeki herşeyi uyguladım yazılardakiler dahil.
Şimdidenn teşekkürler
Regedit kisminj yaptiniz ve bundan sonra bluestack programi acik iken baslat cubugundali bluestacks ikonuna basip yeniden baslat dediniz mi ?

Bir de ordu kampi : locate camp
Kisla : locate barracks
Tuzak : locate traps

Bunlari belirlerken koyun gorunumunu en uzaga almaniz lazim . koyde iken klavyeden asagi tusuna 1sn aralikla basip en uzaga alin ve tekrar yerleri belirleyin. Teamviewer dan baglandigim kisilerde hep bu sorun var :)

yasarr35

Üye
teamviewer dan bağlanıp bende yardım edebilirim yapamayan arkadaşlara

ByMean

Üye
yaptım dediklerinizi ve hala aynı sonuç :(

Edit : Teamwiewer id attım özelinize bakar mısınz

Son düzenleme:
Anil-D

Anil-D

Üye
Benimkini pasa halletti saolsun

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
2 3 kisiye baglandim az once 1 kisi haric hallettim hepsini :) o bir kisiyi de halletcez ins.

yasarr35

Üye
şuan varsa bende bakabilirim boştayım

Anil-D

Anil-D

Üye
Depo maks oldu 4 kez

• Beğen

kayhanovic

Üye
Oldu:))

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Sevindim :)

O zaman herkes direkt bluestack full surum indirsin zaten orjinal siteden de indirse 200mb indiriyor sonucta :).

Bluestacks full surum :

Yuklemeden once eskisini silmeyi unutmayin.

Son düzenleme:
Anil-D

Anil-D

Üye
fark varmi bunda bendeki rottlu biliyon

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
fark varmi bunda bendeki rottlu biliyon
Aynisi aynisi sendekiyle.
duvarlari bastim kanka daha yeni
:D
yokla sen kac lvlsin beni klanina al

Tapatalk'ta gece bu mesajı görmedim :) Ben 97 Levelim öyle tek takılıyorum . 7/24 online olduğum için kimse dalamıyor klan kalesine de gerek kalmıyor.:ehe

Unutmadan yazıyım , Clash of Clans her 6 saatte bir uzun süredir oyundasın köylüleriniz dinlensin oyuna ara verin gibi bir mesaj verip oyunndan atıyor ancak 5dk sürüyor bu sonra bot her zamanki gibi otomatik giriş yapıp yoluna devam ediyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: Anil-D

kabil486

Üye

beyler bende böyle bir hata verdi bilgisayarım 64 bit onun için galiba bilgisayarı 64 bit olup kullanan var mı?

Son düzenleme:
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi

beyler bende böyle bir hata verdi bilgisayarım 64 bit onun için galiba bilgisayarı 64 bit olup kullanan var mı?

Benim 64bit ama 32bit olarak yükledim ve kullanıyorum. AutoIt programını baştan kurmayı dene ve x86 olarak yükle.

Üst Alt