Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Misafir

Admin dediklerinin herşeyi yaptım ama asker basmıyo savaşa girmiyo bi yardımcı olurmusun
Kardeşim herşey iyi hoş eline sağlık ama yağmadan sonra eve otomatik dönmüyor o ekranda kalıyor sürekli oraya bastıktan sonra sabaha kadar açık bırakamadıktan sonra pek anlamı yok ben bişeyi unuttuysam eğer yardımcı olur musun
Anladım oyuna mudahele etmezsen eve Dönüyor

andurin

Üye
yeşil taş harcama sorununa nasıl çözüm bulabiliriz admin... Sürekli yeşil taş harcıyor kendi kendine...

Misafir

benim uzaklaşmıyor köy yardımcı olurmusun ?

Misafir

Admin benim dediğimi yanlış anladın oyunu zaten 5-6 saat kadar açık bıraktım iksir altın fln topluyo asker basmıyo bide bot programı var townhall ı not avvaibel fln yazıyo kaç kere yeniden yaptım olmuyor klan kalesinde de aynı hata var bir tek ikisi hata veriyo birde modu çalıştırınca inşattçılara falan bakıyo senin yazdığında öle bir şey yoktu bi yardımcı olurmusun lütfen yardım et kafaya taktım

vuslat_dogan

Üye
satılık koy var 105 lvl
tüm askerler acık
koy binası 9 seviye duvarlar kısmen 8 lvl
100 tl

sendrom1

Üye
arkadaşlar, botu kurdum sorunsuz herşey çalışıyor fakat savaş yapmıyor. ordu basıyor, ordu kampında full asker var ama savaş aramıyor. yardımcı olabilecek var mı? waiting for full army yazıp bekliyor. dili ingilizcede yaptım ama değişmedi hiçbir şey.

Son düzenleme:

lordrag

Üye
Bot cok guzel calisiyor ama sorum olucak altin iksir aramaya cikarken ölü köylerdeki cok guzel ganimetleri geciyor ve 120 bin sectigim halde 60 bin olan koye saldiriyor. Ayarlarim su sekilde gold 120 bin elixir 120 bin. max th level 10. Kutucuklarda tik var sorunu bilen arkadaslar yardim ederse sevinirim simdiden tesekkurler.
Bot cok guzel calisiyor ama sorum olucak altin iksir aramaya cikarken ölü köylerdeki cok guzel ganimetleri geciyor ve 120 bin sectigim halde 60 bin olan koye saldiriyor. Ayarlarim su sekilde gold 120 bin elixir 120 bin. max th level 10. Kutucuklarda tik var sorunu bilen arkadaslar yardim ederse sevinirim simdiden tesekkurler.

Misafir

Beyler bende izbe kışla 2 yok onu ne yapacam

basicx

basicx

Üye
Daha önceki mproblemlerime yardımcı oldugunuz için tesekkurler fakat sımdıkı sorunum su
Bot saldırıyor guzel daha 20-30 asker varken yanı %100 alıcakken oyunu pat savası durdururyor son askere kadar nasıl bekletıcem botu
İMDAAAAT BOT YINE SAPITTI TEK ASKER GONDERMEYE BASLADI KUPALARIM GIDIYOR:sos:agla2::vur

Misafir

Ya kardeşim bluestacks giriyorum arama yerine clash of clans yazıyorum üstüne tıklıyorum clash of clans açılmıyor direk ana sayfaya dönüyor sebebi ne yardımcı olursan sevinirim teşekkürler
KARDEŞ DEDİĞİN HERŞEYİ YAPTIM AMA OLMUYOR RESTART COMPUTER FALAN START BOT DİYORUM BAŞLAMIYOR Bİ YARDIM ET
Karaiksir çalmak için bi ayar verebilir misin hocam eline emeğine sağlık

replax615461

Üye
*****BEYLER ACİL YARDIM EDİN!!!!!!
[02:38:51] Collecting Resources
[02:38:52] Error: Image Search not working...
[02:38:52] Error: Image Search not working...
[02:38:53] Error: Image Search not working...
[02:38:54] Error: Image Search not working...
[02:38:54] Error: Image Search not working...
*****BU HATAYI VERİYOR HERŞEYİ DOĞRU YAPTIĞIMA EMİNİM
*****BU HATANIN NE OLDUĞUNU LÜTFEN SÖYLEYİN

sempat1kmann

Üye
Merhaba arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkür ederim.Benim bi sorunum var her şey sorunsuz çalışıyor fakat saldırı yapamadım bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim

baskahmet

baskahmet

Üye
Gayet güzel anlatılmış zaten herşey konuda var arkadşlar, ben sorunsuz kullanıyorum tskler.
Sadece tek bir sorunum var o da asker atmıyor. Klan kalesinden asker istiyor sorun yok ama asker atmıyor maalesf.
O kısımda şunları yaptım. Arkadaş mesela okcu tskler yazıyor istek olarak, onu gerekli kısıma yazıp tikledim ama yine atmıyor yardımcı olabılcek varmı. O kısım ise şöyle. @yasmos

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Beyler belediye binası 7 lvl için köy düzeni lazım ganimet ve savunma için yardim

Misafir

Kardeşim neden gani aramıyor ben bir türlü anlamadım çalışmıyor kısaca

Misafir

Bilader dediğin herşeyi tam yaptım ama olmuyor bir halta yaramıyor töbe töbe
Kardeşim her şeyi dediğin gibi yaptım aynısını hiç eksik yok şu soruyu bi yanıtlarsan sevinirim waiting for main screen yazıyor hiç bir hareket yok nedeni neee

baskahmet

baskahmet

Üye
Bilader dediğin herşeyi tam yaptım ama olmuyor bir halta yaramıyor töbe töbe
Kardeşim her şeyi dediğin gibi yaptım aynısını hiç eksik yok şu soruyu bi yanıtlarsan sevinirim waiting for main screen yazıyor hiç bir hareket yok nedeni neee
Konudakı bluestacksı yüklemen lazım.

dewil35

dewil35

Üye
merhaba arkadaşlar ben botta hem kupa kasıp hemde ganimet istiyorum köy binası dışardaki koylere saldırı ayarını bilen varsa bana yazarsa sevinirim herkeze kolay gelsin
arkadaslar kımse yok mu yardım edebilecek ??

Üst Alt