İşlemcilerinin gerçekliğinden şüpheciyim 1.8 ghz çok yüksek bir değer![]()
Wonder da fabrika çıkışlı OC ile 1.4 oluyor kardeşimDostum frekanstan korkma.Xperia Neo OC ile 1.9GHz ye çıkıyor![]()
Çin telefonu almam ne kadar dayanacağı belli değil.Bir ara 4-5 yıl oldu sanırım Anycool almıştım 100 TL ye bozuldu arkadaşa verdim o da 50 TL ye yaptırmış1.2 GHz yazıyor sitede...

fakat guzel cakma.kim olsa kanar
HTC 1.7 ye çıkartıyor.Tamam ama OC ile çıkartılmış.Normali 1.2 desenize![]()

Tamam ama OC ile çıkartılmış.Normali 1.2 desenize![]()

Tamam ama OC ile çıkartılmış.Normali 1.2 desenize![]()

Hayır anlamıyorsun.OC ile değil.Maximum hızı 1.8 GHz // Minimum 1.2GHz - Boş durduğu zamanlar internette gezdiğin zamanlar 1.2 GHz - 1.5GHz hızında çalışıyor.Ama bir oyun açtı 1.8GHz hızına çıkıyor.Bu tarz yüksek frekanslı işlemcilere sahip telefonlarda OC kapasitesi çok az.Yani OC bir işe yaramaz.Yapacağın bir şey yok.1.8GHz az da değil![]()

Yok.Kalsın .D SIII 2GHz yazıyor.Bende korkmaya başladım .D
ama doğru diyorlar.Yok.Kalsın .D SIII 2GHz yazıyor.Bende korkmaya başladım .D
ama doğru diyorlar.
Adamlar boş durmuyor![]()
800 mhz GPU mu? Mali 400 gpusu 350 ~ MHz hızda çalışıyor.O bile iyi.800 MHz de çalışan GPU yakar ortalığı
Bu arada kayrabey test moderatör olmuşsunuz.Tebrik ederim.Şu an sınav gibi bir durumdan mı geçiyorsunuz? eğer geçiyorsanız başarılar.

ama doğru diyorlar.
- - - Eklendi - - -
Bak o s3ü araştırdım hatta ben başka konuda paylaştım.o cihaz işlemcisi 1.2ghz fakat 800mhz lik bir gpu var.onun yardımı mevcut yani![]()

Adamlar Cinliler Abi
800 MHZ Gpu mu yok artık![]()