• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Çinden ürünmü getirtmek istiyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

esokmen

esokmen

Üye
Çiin malı ne olursa olsun tehlikeli ya gerek yok. Garantisi olmaz birşeyi olmaz. Gerek yok. Para biriktir iki yıl orjinal garantili al. yurt dışından gelen hiç bir telefonun türkiyede garantisi yok. ama türkiyede satılan her telefonun yurt dışında garantisi var.

justlook78

Üye
sana bir kaç şey danışacağım lütfen bana özelden msn adresini atarsan sevinirim.

slowfood

Üye
Arkadaşlar. Kusuruma bakmayın ama Gerçekten alenen belli olan birşeyin üzerine bazı arkadaşlarımız çekilmek isteniyor. Birincisi, site ile ilgili niçin hiç başka bir üyenin, tanıdığın, eşin dostun olumlu tavsiyesi yok. Niçin konuyu açan arkadaş doğrudan (Bir forex sitesi buldum on numara) dermiş gibi giriş yapıyor. Üçüncü ve en bariz olanı bazı arkadaşların farkettiği hesap numarasının bağlı olduğu isim kaydı. Ayrıca Web sitesi hazırlamayı bilen arkadaşlarımız çok bariz şekilde göreceklerdir sitede kullanılan string ve kod değerleri (İngilizce formunda bile) türkçe kodlara sahip. "text_taksit" gibi. Bu arkadaşımız çok güzel bir girişim oluşturup böyle bir site kurmuş ve ticaret yapıyor olabilir. Ama sandığınız gibi burası "Air Mail' le geliyor GIFT olunca yeniyor." tarzı bir oluşum değil. Son olarak sürekli dx.com alışverişi yapan biri olarak şu anda Çin menşeili satış yapan neredeyse bütün sitelerin Air Mail hizmetini GIFT uygulamasıyla birlikte Free Shipping (Ücretsiz kargo) yöntemiyle yapıyor olduğunu kesin olarak söyleyebilirim. (Bir metafor; dx.com benim değil. :D :D :D )

süper nova

süper nova

Üye
Soru: Çinden ürünmü getirtmek istiyorsunuz?
Cevap: Hayır, istemiyoruz.

turankoyudur

turankoyudur

Üye
arkadaşlar site gerçekten güvenilir bir sitemi gönderilen ürünün kargoda fîyat sınırlaması varmı 5 tl lik bir ürünle 500 tl lik üründekı kargo aynımı. Eğer sistem iyiyse bir günes panelı alcam elıme sapasağlam ulasırsa bir telefon almayıda dusunuyorum

Mchyt Myd

Mchyt Myd

Üye
Meraba avidus.
Cinden mal getirip turkiyede satmak,aklima yatti fakat bazi sorularim var.ben fransada kaliyorum.gecen yil izine geldigimizde pasaport basina 1 telefon gecirebilmistik.turkiyede satmak istedim 100 tl verip actirman lazim dediler.sinirdan gecince 1 ay icinde 100 tl verip kaydettirmen lazimmis.haberimiz yoktu ,gec ogrendik bunu ve satamadik telefonlari.
pasaport basi 1 telefonsa bu isi ticarete nasil dokuucen??( anca kendine getirirsin 1 tane)
telefonlari turkiyede satarken problem oluyormu ?
odemeler icin credi karti yada paybal sartmi ?
Para var yapcak is yok.bu is aklima yatti.bana mailden ozelden ulasirsan iyi olur.

gokhankarakoc

Üye
Merhaba arkadaslar
Cinden ithalaat yapmak isteyen herkese yardimci olabilirim. Cinde yasiyorum ve istediginiz urunleri adedi ve urun bilgisini veririseniz fiyat arastirmasi malinizin konteynirlara yuklenmesi esnasindakki kontrolleri veya posta yolu ile alimlarinizdaki paket kontrollerinizi guvenli bir seklide teslim edilir.
Telefon: +8613858287332
Not: Whatsap yada viberden de ulasabilirsiniz.
Mail: [email protected]
Saygilarimla iyi calismalar ve bol kazanclar.

Üst Alt