Çin Üretimi Telefonları Tartışıyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

egemay

egemay

Üye
arada 30 TL lik bi fark var ve önemli değil fakat hangisini almamı önerirsiniz?

--------------- Ekleme ---------------

hmm ya ebnim içnk kullanışlı olması ve sorun çırkamaması öenmli

alperen1313

alperen1313

Üye
vallahi nokıa 6220 c alman daha iyi hertürlü işine yarayacak bir cihazıdr

egemay

egemay

Üye
iyide o 6220 c nin fiyatı ne kadar?

alperen1313

alperen1313

Üye
kardeşim 500 ve üzeri bilgileri var..

egemay

egemay

Üye
Valla o baya pahalı ben ya Trident E71 yada Samsung L700 alıcam bunlar arasından hangisi? Ve Trident te 3G varmı?

alperen1313

alperen1313

Üye
e71 de 3g yok ...
çin malı bu tür cihazların ön trafınada kamera koymaktalar ancak destelemektedir..
yakın bir gelecekte bildiğini gibi 3G bazında hızlı iletişim olacak..e71 bunuda desteklemex..ama özellik anlamında l700 den daha iyidir..

alperen1313

alperen1313

Üye
aslında kullanımıza bağlı ama yinede e71 i tercih et derim ben ..

egemay

egemay

Üye
Peki kalite bakımından nasıl hangisi daha az sorun çıkarır?

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba bende Nokia 5300 var ve ben 2 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım fakat artık sıkıldım ve Trident E71 modeli çok hoşuma gitti.Sizce almalımıyım ve 2 sene de garanti veriyolar.Cevaplarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkürler.

Oyun ve programlarla ilgileniyorsanız E71 de oyun yok. E71'e benzer modeller arasında My Phone ve Verson da java var. Bunu unutmamak gerekir.

egemay

egemay

Üye
Oyunla işim yok oyun istediğimde PC den oynuyorum oyun sorun değil benim için

alperen1313

alperen1313

Üye
Oyunla işim yok oyun istediğimde PC den oynuyorum oyun sorun değil benim için

vallahi özellikleri aşağıda e71 in 2.0 MP KAMERA

3D Stereo Sound Ses Teknolojisi

2.5 Ekran

Video Kayıt (Sesli Video Kayıt)

240 Saat Bekleme Süresi
Bluetooth GPRS
Şebeke : 850/900/1800/1900
Alarm : Var
Titreşim : Var
Hesap Makinesi : Var
HandsFree (Eller Serbest) : Var
Resimli Telefon Defteri : Var
Ses Kayıt : Var
Sesli Arama : Var
Ortam Sesleri Kayıt : Var
İşletim Sistemi : Standart
Zil Tipi : MP3 MP4
Bekleme Süresi : Maksimum 240 saat
Konuşma Süresi : Maksimum 5 saat
Pil Türü : Li-Ion
Pil Gücü : 1150 mAh
Bluetooth : Var
GPRS : Class 10 Var
PC Senkronizasyonu : Var (Pc de cd gerektirmiyor)
Entegre Kamera : Var
Kamera Çözünürlüğü : 13 Megapixel
Video Kayıt Oynatma : Var
Sesli Video Kayıt : Var
Video Oynatma : Var
MP3 Çalma : Var
Radyo : Var
ANALOG TV : Var
Oyun Var + Yüklenebilir
Telefon Rehberi Hafızası : Var
Arttırılabilir Hafıza : Var
Hafıza Kartı Tipi : Micro SD
TV SEHPASI: VAR
SENSÖR: VAR

egemay

egemay

Üye
ya özellikleri çok güzel bir telefon fakat benim endişe ettiğim konu kullanım kolaylığı, kullanışlık ve sağlamlık..? O yüzden Samsung L700 le arasında kaldım

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun artılarını eksilerini belirtmemiz gerekir ki alacak arkadaş sonradan üzülmesin. Cihazın menüleri arasında gezinti yavaş bunu daha önce açtığım konularda belirttim. Sadece dosya yöneticisinde videolara girebilmek için bile 10 yere girmek durumundasınız ki yavaşlığından dolayı insanı bazen sinir ediyor. Kamerası 2.0 MP (bu değer gerçektir, Verson da 3.2 MP yazıyor kendim kullandığım için biliyorum 3.2 MP değil.). Ama şunu belirteyim TV kalitesi mükemmel, ses kalitesi daha büyük modellere göre pek tatmin edici değil, kulaklıktan fazla ses alamıyorsunuz, GPRS bağlantısı tatmin edici seviyede. Sağlamlığa gelince de telefonu elinize alınca zaten anlaşılıyor. Ağır ve kaliteli bir telefon görünümü var. Bu arada L700 de 3G olduğunu unutmamak gerekir

alperen1313

alperen1313

Üye
Telefonun artılarını eksilerini belirtmemiz gerekir ki alacak arkadaş sonradan üzülmesin. Cihazın menüleri arasında gezinti yavaş bunu daha önce açtığım konularda belirttim. Sadece dosya yöneticisinde videolara girebilmek için bile 10 yere girmek durumundasınız ki yavaşlığından dolayı insanı bazen sinir ediyor. Kamerası 2.0 MP (bu değer gerçektir, Verson da 3.2 MP yazıyor kendim kullandığım için biliyorum 3.2 MP değil.). Ama şunu belirteyim TV kalitesi mükemmel, ses kalitesi daha büyük modellere göre pek tatmin edici değil, kulaklıktan fazla ses alamıyorsunuz, GPRS bağlantısı tatmin edici seviyede. Sağlamlığa gelince de telefonu elinize alınca zaten anlaşılıyor. Ağır ve kaliteli bir telefon görünümü var. Bu arada L700 de 3G olduğunu unutmamak gerekir

gayette doğru bir bilgi verdiğinizi söyleebilirm
bu durumda arkadaşımkıza l700 ü önersek daha doğru olur değilmi ?

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
gayette doğru bir bilgi verdiğinizi söyleebilirm
bu durumda arkadaşımkıza l700 ü önersek daha doğru olur değilmi ?

Galiba daha doğru olacak. Her ne kadar Çin mallarını savunsak ta arkadaşımızın ikilemde kaldığı telefonun TV hariç birçok üstünlüğü söz konusu. Bizimde amacımız kandırmak ya da propoganda yapmak olmadığına göre arkadaşımıza L700'ü öneriyorum.

alperen1313

alperen1313

Üye
Galiba daha doğru olacak. Her ne kadar Çin mallarını savunsak ta arkadaşımızın ikilemde kaldığı telefonun TV hariç birçok üstünlüğü söz konusu. Bizimde amacımız kandırmak ya da propoganda yapmak olmadığına göre arkadaşımıza L700'ü öneriyorum.

aynen katılıyorum size...

egemay

egemay

Üye
Bu dürüstlüğünüz için size çok teşekkür ederim..Zaten gönlüm L700 den yana idi ama Trident te Tv oluşu bnim aklımı çeldi.Cevaplarınız için teşekkür ederim.

--------------- Ekleme ---------------

Peki 3G yi yoksayarsak hangisini almamı önerirsiniz yani işin doğrusu trident te tv olması falan benim ilgimi daha çok çekiyo fakat sağlamlık ve sorun çıkarma açısından korkum var.

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Peki 3G yi yoksayarsak hangisini almamı önerirsiniz yani işin doğrusu trident te tv olması falan benim ilgimi daha çok çekiyo fakat sağlamlık ve sorun çıkarma açısından korkum var.

Konu ile ilgili PM atmışsınız yanıtladım. Saygılar

sercangoksu

Üye
telefon hastası olarak düzgün çin malı telefonların kullanılması taraftarıyımm

N72 kullanıyordum 2. hat çin luna aldım = 2sindende memnundum

E63 aldım 2.hatta çin arte aldım 2 sinden çok çok daha memnunum

artenin kapağı elimde kaldı 1 kere :) arkasındakileri vidaları söktüm kendim yaptım :)
içinden çıkan pil 1 gün gidiodu orj. pil aldım 1,5 gün gidio artıkk.

kardeşimie aldım dokunmatik istio die bana kalırsa çok dandik ama kardeşim bayılıyo...

Üst Alt