canpato
Üye
benim tbk t828 telim war 1 ay önce aldım wap ayarlarımı nasıl yapıcam yardımcı olursanız sewinirim simdiden tşk
benim 1,3 değil kardeşim test ettim çok net 1,3 olsa bu büyüklükte ekranda bozuk çıkarAlmayın bu telefonları kardeşim .....hiç bir şeyi tam çalışmıyor....kamerasaı 2-3-5 diye yazıyor.ama hepsi wga....
Merhaba Adem Bey,
Sorulan tüm sorulara titizlikle verdiğiniz cevapları okudukça tebrik ettim sizi. Geçen gün bir mini i-phone aldım. Telefonun dış malzeme kalitesi ve yazılımı oldukça başarılı görünüyor. Daha önce de bir kaç çin telefonu kullandığım için bunu rahatça söyleyebiliyorum. Ancak, bu telefon üzerinde bilindiği üzere i-phone kopyası olması nedeniyle sadece teş tuş var (geri al tuşu) Telefon java uygulamalarını başarılı bir şekilde çalıştırıyor ancak uyumlu program ya da oyun bulamadım. Bu telefona uyumlu bir oyun ya da program biliyor musunuz? Bir de orjinal enü üzerinde kurulmak üzere telefona atılmış java oyunların simgeleri vardı telefonda. Ben telefon hafızasına girip bu uygulamaların jar dosyalarını sildim ama menüdeki (simgeleri üzerlerinde kendi amblemleri olan) bu java oyun simgeleri silinmedi. İşin kötü yanı, bu setup simgelerine ait jar dosyalarını telefondan silmeden evvel ben bu simgelere tıklayınca java uygulaması yükleniyor deyip başarılı bir şekilde kurup oynanabiliyordu. Ancak hepsi çince olduğu içinben de telefon hafızasına girip bu jar dosyalarını sildim. Simgeler hala duruyor ve üzerine tıklayınca da jar dosyası bulunamadı diyor. Bu boş simgeleri nasıl kaldırabilirim bir fikriniz var mı? cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim...
ademaltıntaş ; dostum http://www.maxicep.com/diger-cep-telefonlari/trident-mb550-ve-t828-199760.html buradaki problemimle ilgili bir yorumda bulunursan sevinirim. Ayrıca seni msn e ekledim acilen bakabilirsen çok sevinirim.
sar için nediyeceksin peki orjinale göre 3 4 kat daha fazla yayıyormuş
Adem altıntas ben sadece sunu merak ediyorum Iphone3g mi yoksa 5800 XpressMusic hangisi?
Emeğine saygı duyarım , titiz ve sabırlı bir çalışma olmuş, fakat karşıyım çin malına,,, sahte olan herşeye karşıyım, asılları varken asilleri varken sahteliğe lüzum yok, paran yetmiyorsa almazsın kardeşim ya da bir kaç ay geç alırsın ama tam alırsın bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?