abi bana bu n97 nin klavyesi güzel geliyor bu yüzden n97 almak istiyorumm çin malı klavye de ileride sorun yaşar mıyım bu arada çevremde çin malı telefon kullanan baya bi insan var aldıkları telefonda çin malı n97 gibi ve hiç bir sorun yaşamıyorlar bende alacam sence sorun yaşama kişide kişiye değişir mi?
arkadaslar araniza yeni katildim ama ben çin mali n97 sahıbıyım. klavye gayet sorunsz çalışıo. ancak ben wi-fi goremedım bunun ıçınde wi-fi yok sanıyorum yada telefonun baska surumlerı fln varsa olabılır belkı. kamrası okaadar net degıl belırteyım. kamera wifi dısında bıde 3g yok galıba gerı kalan her ozellık aynı. dayanıklılık dersen bılemıcem ne kadar gıder
Emin misin? Ben sırf wi-fi için alıcam! Sen bulamadın mı kardeş, mail atarsan sevinirim... Bi de 3g nsl yok, çift kameralı mıydı?arkadaşlar ben ve bı arkadasım cin malı n 97 almaya gittik orada baktıgımızda pek fark yok gıbı gorunuyordu ancak orjinali de geldıkten sonra baktıgımızda aralarında dunya kadar fark var..ben çin malını aldım arkadasımda orjınalını aldı. şimdi telefonda ben onun yapabıldıgı hıc bırseyı yapamıorum bence almayın pişman olursunuz.Çin malı N97 alıcam, aln bilen var mı! Tüm özellikleri aynı mı gerçekten?
--------------- Ekleme ---------------
Ben de alıcam, baya araştırdım! Kamerası dediğin gibi 0.3 megapixelmiş(Nokia 6600 kadar). Ona katlanırım ama wireless yok mu?Emin misin? Ben sırf wi-fi için alıcam! Sen bulamadın mı kardeş, mail atarsan sevinirim... Bi de 3g nsl yok, çift kameralı mıydı?