çin üretimi n97

Sponsorlu Bağlantılar

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
    Konu Sahibi
çin üretimi n97
kullanan var mı almayı düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: kraluser111

Odysseus

Odysseus

Üye
Kullanmadım ancak N97, N99, N99 Safir, N100 vs vs bu şekilde Nokia'nın model isimlerini kullanan cihazlar sahtedir. Almayın.

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
    Konu Sahibi
adem abi sorularımıza bıkmadan cvp yazdığın için teşekkürler

Odysseus

Odysseus

Üye
Rica ederim keyifle cevaplıyorum

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
    Konu Sahibi
abi bana bu n97 nin klavyesi güzel geliyor bu yüzden n97 almak istiyorumm çin malı klavye de ileride sorun yaşar mıyım bu arada çevremde çin malı telefon kullanan baya bi insan var aldıkları telefonda çin malı n97 gibi ve hiç bir sorun yaşamıyorlar bende alacam sence sorun yaşama kişide kişiye değişir mi?

zibidi39

zibidi39

Üye
abı sızdekı buyuk cesaret neye guvenerek o kadar parayı verıonus o tellere adı ustunde çin lafını duydunmu bı adım gerı kacıcaksın

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
çin malı yurdun malı parası çok olan onu kullanmalı:ehe ben fakirim o yüzden orjinal nokia aldım:coold:

Odysseus

Odysseus

Üye
abi bana bu n97 nin klavyesi güzel geliyor bu yüzden n97 almak istiyorumm çin malı klavye de ileride sorun yaşar mıyım bu arada çevremde çin malı telefon kullanan baya bi insan var aldıkları telefonda çin malı n97 gibi ve hiç bir sorun yaşamıyorlar bende alacam sence sorun yaşama kişide kişiye değişir mi?

İçinde Nokia adı geçen hiçbir Çin Malı ürünü almayın. Bunlar sahte ürünlerdir. Servis bulamazsınız

kasga

Üye
sen sanma o n97 ler ole ortadan acılıor ole klavyelı:D ole olsa ben almstm acılmıor onlar ol ortadan:P

sadece_sevdim73

Üye
n97 orjinalinin klavyesi var fakat çin malı olanın klavyesi yok fazla zorlamak istememiş çinliler

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
    Konu Sahibi
klavyeli olanlarda var

mhozsivil

Üye
Arkadaşlar bende N99 var buna oyunu nasıl yükleyebilirim, yani oyunu olan varmı!!!

70n4Ld0

Üye
abicim tam üstüne bastın bende işe yeni başladım we maaaaaşı almama 2 gün war maaaşı aldığım gibi gidip china n97 alcam orjinalinin aynısı ama bende telefonda temasız oyunsuz kullanamıyorum buna bi çözüm bulundumu.
inşalla bulunmuştur alınca telefonu iiimi kötümü yorum yapıcam...

alexleon

Üye
teması oyunu yok bulamadım ama kullanım olarak "o fiyata" canavar gibi görüntü aynı

mekanps

Üye
arkadaslar araniza yeni katildim ama ben çin mali n97 sahıbıyım. klavye gayet sorunsz çalışıo. ancak ben wi-fi goremedım bunun ıçınde wi-fi yok sanıyorum yada telefonun baska surumlerı fln varsa olabılır belkı. kamrası okaadar net degıl belırteyım. kamera wifi dısında bıde 3g yok galıba gerı kalan her ozellık aynı. dayanıklılık dersen bılemıcem ne kadar gıder

alili16

Üye
Çin malı N97 alıcam, aln bilen var mı! Tüm özellikleri aynı mı gerçekten?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar araniza yeni katildim ama ben çin mali n97 sahıbıyım. klavye gayet sorunsz çalışıo. ancak ben wi-fi goremedım bunun ıçınde wi-fi yok sanıyorum yada telefonun baska surumlerı fln varsa olabılır belkı. kamrası okaadar net degıl belırteyım. kamera wifi dısında bıde 3g yok galıba gerı kalan her ozellık aynı. dayanıklılık dersen bılemıcem ne kadar gıder

Ben de alıcam, baya araştırdım! Kamerası dediğin gibi 0.3 megapixelmiş(Nokia 6600 kadar). Ona katlanırım ama wireless yok mu? :( Emin misin? Ben sırf wi-fi için alıcam! Sen bulamadın mı kardeş, mail atarsan sevinirim... Bi de 3g nsl yok, çift kameralı mıydı?

gec.ce.ci

Üye
Çin malı N97 alıcam, aln bilen var mı! Tüm özellikleri aynı mı gerçekten?

--------------- Ekleme ---------------

Ben de alıcam, baya araştırdım! Kamerası dediğin gibi 0.3 megapixelmiş(Nokia 6600 kadar). Ona katlanırım ama wireless yok mu? :( Emin misin? Ben sırf wi-fi için alıcam! Sen bulamadın mı kardeş, mail atarsan sevinirim... Bi de 3g nsl yok, çift kameralı mıydı?
arkadaşlar ben ve bı arkadasım cin malı n 97 almaya gittik orada baktıgımızda pek fark yok gıbı gorunuyordu ancak orjinali de geldıkten sonra baktıgımızda aralarında dunya kadar fark var..ben çin malını aldım arkadasımda orjınalını aldı. şimdi telefonda ben onun yapabıldıgı hıc bırseyı yapamıorum bence almayın pişman olursunuz.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
çin malı telefonlar wifi yapamıyor ama her özelliği yapıyor yakında nokia bu çinlilere fena darbe yapacak herşeyin taklidide olmaz beeee herşeyin tadını kaçırdı bu çinliler..çin malı görmekten sıkıldım bunaldım resmen .. yaşasın orjinal markalar

samekary

samekary

Üye
Sevgili kardesim Odysseus adlı üyemizinde dediği gibi hem sahte hemde bu telefonların SAR oranları cok yüksek.Birkez aldım 200-300 TL telefona vereceksin para biraz hatalı kullanırsan masrafı telefonun fiyatının yarısı ama yine sana kalmış..

cesaperde

Üye
çin n97 aldım tek sorunum buluetootla müzik attıgımda alt dosyalara atıyor muzik çalarda göremiyorum.ilğili arkadaşlar çözüm
teşekkürler