appiaaah
Üye
slm arkadaşlar bende n97 kullanıyorum ve çin malı alacak arkadaşlar dikkatli okusun
1- wifi mifi yok!!!
2- 3g 4g
felan yok
3- tema deişme telin menüsünü tek tek aradım ama tema deiştirme bulamadım yani oda yok
4- nokia yazmıyor nokla yazıyor üstünde dikkat edin.
5- hafıza kartı almadan tele 1 tane mp3 bile atamıyorsunuz hafızası okadar az.
6- klavyesi güzel bir sorun yok ama kapağı acıp kaparken dikkatli olmalısınız ve bir tavsiyem sürekli msjlaşanlar için ii değil kapak yalama oluyo açıp kapamaktan ve klavye tuşları bozuluyo... bunu alan fazla msjlaşma yapamıcak..
7- ön yüzünde kamera yoktur sadece arkada ve flaşı yoktur kameranın ama kameranın çözünürlüğü güzel ona bişi diyemem.
ve neden çinde veya yurt dışında bunlar bukadar ucuz diyenler için parçaların kalitesinden kaynaklanıyor bu durum çin en adi parçaları kullandığı için fiyat ucuz oluyor...
1- wifi mifi yok!!!
2- 3g 4g
felan yok3- tema deişme telin menüsünü tek tek aradım ama tema deiştirme bulamadım yani oda yok
4- nokia yazmıyor nokla yazıyor üstünde dikkat edin.
5- hafıza kartı almadan tele 1 tane mp3 bile atamıyorsunuz hafızası okadar az.
6- klavyesi güzel bir sorun yok ama kapağı acıp kaparken dikkatli olmalısınız ve bir tavsiyem sürekli msjlaşanlar için ii değil kapak yalama oluyo açıp kapamaktan ve klavye tuşları bozuluyo... bunu alan fazla msjlaşma yapamıcak..
7- ön yüzünde kamera yoktur sadece arkada ve flaşı yoktur kameranın ama kameranın çözünürlüğü güzel ona bişi diyemem.
ve neden çinde veya yurt dışında bunlar bukadar ucuz diyenler için parçaların kalitesinden kaynaklanıyor bu durum çin en adi parçaları kullandığı için fiyat ucuz oluyor...

ama gerı kalan ozellıklerı cok guzel kamerası benım alacaımın 5mp 2 tanede flası var