çin üretimi n97

Sponsorlu Bağlantılar

appiaaah

Üye
slm arkadaşlar bende n97 kullanıyorum ve çin malı alacak arkadaşlar dikkatli okusun
1- wifi mifi yok!!!
2- 3g 4g :) felan yok
3- tema deişme telin menüsünü tek tek aradım ama tema deiştirme bulamadım yani oda yok
4- nokia yazmıyor nokla yazıyor üstünde dikkat edin.
5- hafıza kartı almadan tele 1 tane mp3 bile atamıyorsunuz hafızası okadar az.
6- klavyesi güzel bir sorun yok ama kapağı acıp kaparken dikkatli olmalısınız ve bir tavsiyem sürekli msjlaşanlar için ii değil kapak yalama oluyo açıp kapamaktan ve klavye tuşları bozuluyo... bunu alan fazla msjlaşma yapamıcak..
7- ön yüzünde kamera yoktur sadece arkada ve flaşı yoktur kameranın ama kameranın çözünürlüğü güzel ona bişi diyemem.

ve neden çinde veya yurt dışında bunlar bukadar ucuz diyenler için parçaların kalitesinden kaynaklanıyor bu durum çin en adi parçaları kullandığı için fiyat ucuz oluyor...

ZgN-97

ZgN-97

Üye
Selam....Eski bir GSM firması çalışanı olarak tavsiyem çin malı cihazların alınmamasıdır...Beklentiniz eğer cihazın tam anlamıyla donanım açısından güçlü olması , uygulama konusunda cazip olması ve kalite güvencesiyse kesinlikle orjinalden vazgeçmeyin...

Çin malı bir cihazın size katacağı tek şey görünümdür...Fakat her emitasyon cihaz gibi (ki bu cihazlar emitasyonda değil sadece kötü taklitlerdir) bu cihazlardanda beklediğinizi asla alamazsınız...

Saygılar selamlar herkese...

ÖMER VE KARAYEL

ÖMER VE KARAYEL

Üye
Parayı atmayın çöpe çinlilerin bütün malları en fazla 2 yıllık.

cengizhan46

Üye
arkadaslar bende ıkı hafta once cın malı N97 aldım gercegıyle arasındakı fark arkadaslarında dedıgı gıbı dunya kadar 3g yok dogal olarak java kullanıyor ve program yok tema yok kamera berbat wifi yok hafıza yok kart kullanmak zorundasın kı en fazla 2gb kullanabılırsın sımdı elden cıkarmaya bakıyorum almanızı tavsıye etmem

ercolat

ercolat

Üye
ben almayı düşünüyom kimi diyor öndeki kamera çalışıyor kimi diyor çalışmıyor kimi diyor arkada flaş var kimi diyor yok yani bu çin mallarının güzelleride var dandikleride:hmmm

N97_emin

Üye
Ben kullanıyorum...gayet memnunum!
Ağzı olan konuşmasın,kullanan konuşsun...
1 ayı geçti kardeş alalı çok şükür bi problem yaşamadım.Sadece ilk aldığımda neti çinceydi,gittim aldığım yere,google tr yazdı düzeldi.

--------------- Ekleme ---------------

Millet n97 alacaklar için konuşuyorum.
Bu 97nin piyasada 3 çeşidi var:
*beyaz 97;kullanmadım bilmiyorum :(
*Siyah dokunmatik üzerinde hiç bir yazı yazmayan(nokıa veya nokla falan yazmıo);ben kullanıyorum gayet memnunum...kamerasında bi hata var sadece,oda zom yapılmış gb gösterip normal çekio.ama güzel çekio.Flaşı var.wifi var.java destekli.wlan var,yani wireless(kaplosuz internet olan her yerde çekio).tv var(süper bi tv gerçekten,hem ii çekio hemde ekran büyük olduğu için keyfli oluyo)...
*Siyah üzerinde nokla yazan;beş para etmez.arkadaşın dediği gibi bişi yok...
***birde minisi var,çok tatlı bişi ama özellik yok :(

Bilgi için [email protected] veya [email protected]

kazukki

kazukki

Üye
kullanan var mı almayı düşünüyorum...

Merabalar n97 telefonundan istiyorsunuz sanırım ben nokia ürünlerinin birebir satışlarını yapıyorum siteme girin bakın eğer alırsanız emin olun çok memnun kalacaksınız bu üründen bir çok müşterimize sattık geri dönen olmadı emin olun siteye girin ve ürünlerimi inceleyin siteye bakmadan telefon almayın emin olun en iyisini getirtiyorum... teşekkürler!

detaylı bilgi için çekinmeden her türlü soruyu sorabilirsiniz [email protected]

DİKKAT bütün ürünlerimizde orjinal NOKİA yazmaktadır nokir,nokla gibi saçma yazılar yazmazzz...

slm arkadaşlar bende n97 kullanıyorum ve çin malı alacak arkadaşlar dikkatli okusun
1- wifi mifi yok!!!
2- 3g 4g :) felan yok
3- tema deişme telin menüsünü tek tek aradım ama tema deiştirme bulamadım yani oda yok
4- nokia yazmıyor nokla yazıyor üstünde dikkat edin.
5- hafıza kartı almadan tele 1 tane mp3 bile atamıyorsunuz hafızası okadar az.
6- klavyesi güzel bir sorun yok ama kapağı acıp kaparken dikkatli olmalısınız ve bir tavsiyem sürekli msjlaşanlar için ii değil kapak yalama oluyo açıp kapamaktan ve klavye tuşları bozuluyo... bunu alan fazla msjlaşma yapamıcak..
7- ön yüzünde kamera yoktur sadece arkada ve flaşı yoktur kameranın ama kameranın çözünürlüğü güzel ona bişi diyemem.

Meraba, bizim sattığımız ürünler ile bu tanıttığınız n97 çelişmektedir. Sizin aldığınız baya düşük modeli sanırım....
1-wifi(wireless) vardır,çekim kalitesi çok geniş ve iyidir...
2-zaten hiçbir çin üretiminde 3g yoktur...
4-bütün ürünlerimizde orjinal NOKİA yazmaktadır,nokla,nokar,noki gibi saçma yazılar yazmaz...
5-zaten istemesenizde hafıza kartı alacaksınız çünkü içine müzik resim video atacaksınız ve bu yüzden hafızakartı şart.Çoğu çin mallarında bluetooth ile müzik,resim aktarımları esnasında yeterli yerin bulunmadığını ve yüklemenin durdurulduğu yazar. fakat bizim hiçbir ürünümde olay bu şekilde deildir.kendi hafıza 70 mb tır....
6-Klavyesi gayet dayanıklıdır.ne kadar sıklıkla mesajlaşırsanız mesajlaşın bir sorun yaşamazsınız ancak belirli zaman sonra yaşamaya başlayabilirsiniz onuda herhangi bir telefoncuya götürüp yaptırabilirsiniz.Ki zaten özenli kullanırsanız sorun çıkma olasılığı baya düşer...
7- Ön ve arka yüzünde kamera vardır..ve Flashlıdır...

her türlü sorunuz için [email protected]
biz en iyisini en uygun fiyata getirmeye çalışıoruz teşekkürler sitemizi mutlaka inceleyin..

kazukki

kazukki

Üye
selam arkadaşlar ben nokianın birebir telefonlarının satışını yapmaktayım ben ürünlerime güveniorum ve birçok üründe sattım daha geri gönderen olmadı kendimde kendi ürünümden olan n97 yi kullanıorum 6 aydır memnun sorun yok zaten memnun olmasam ne satarım nede kullanırım.. siteme girip bakabilirisiniz daha detaylı bilgiler ve fotolar var katel.tr.gg çin mallarının da iyisi ve kötüsü var ben en kalitelisini getirtiorum piyasadaki 150-200 liralık adii çin üretimleriyle karıştırmayın bu ürünleri girip siteme inceleyin aklınıza takılan soru olursa katel07@hotmail....

mucahitgurbuz

Üye
bende var kardeş 3 aydır kullanıorum hiç sorun yaşamadım... Klavyesi gayet kullanışlı java oyun destekli... mesajlaşmak ve oyun oynamak harika tavsiye ederim:)

cnrvzglr

Üye
bende n97 aldım alalı 3 gün oldu bi porblem yaşamadım ama yazılımı çok kötü telefon ayarları die bşi yok hç bşi ayarlanmıyo teması fln yok yüksek kaliteli fotorafları açmıyor.acaba başka daa ii bi yazılım yüklenebilirmi bilen birisi warsa yardımcı olursa sewinirim

erd88

erd88

Üye
evet yazılım atılıyormu bence asıl sorun bu bazı telefonlardaki, yoksa kullanıyorum 1ayı gecti alalı memnunum ama benım gozum bi ust modelinde kaldı, kullanıdıgımda wifi yok elimden cıkartmak ıstıyorum , almak ısteyene ikinci el satılktır..

Uzuncayırlı

Üye
sacmalama kardes klavyesi var ben telefoncuyum ve cin malı satışları cok iyi gidiyir fakat n97 i sesinin klavyesi yok

raqun

Üye
satılık n 97 var 10 günlük telefon pazarlıksız 180 e bırakılır bütün ayarları yapılmış zaten kullanan kişi yaş itibariyle büyük kullanamadığı için satıyor...

rap_yeri

Üye
öncelikle herkeze selam ben yaklaşık 3 aydır world mobile n97 kullanıyorum cihazdan çok memunun dokunmatiği çok ii wifi çok tek kötü yönü kamerası çözünürlük pek fazla ii değil kamera için alıyosan tavsiye etmem ama yok kamerasının bi önemi yok dersen kullaışlı güzel bi cihaz 2 yıl garantili alabirsin çin deyip geçeyin servisi var hertürlü sorunda yardımcı oluyorlar.

aabbiiddiinn

Üye
bende var n 97 orjimal 150 tl satıyorum 1 hafta oldu lalı aclem war parata sıkışığım

nakka222

Üye
ben bugun n97 cın alıyorum ve teefonun ıcınde wıfı var sadece 3g yok gerı kalan hersey var ancak tek sorunu var bazı programlarda sorun cıkarıyo program yuklemek ıcın alacak arkadaslarda 1000tl versın gerceyını alsın ne dıyelım :D ama gerı kalan ozellıklerı cok guzel kamerası benım alacaımın 5mp 2 tanede flası var

made ın fidanadiyia made ın hungary yazanlar da cınde uretılıyo arkadaslar pekı onlar nıe bozulmuyo her cın lılerın urettıgı mal bozulacak dıye bısı yok sadece orda ıscılık ve parca malzeme ucuz oldugu ıcın cımn malları ucuz oluyo bunu altında adı mal eksık soyler kulanılıyo dıye dusunmeyın

alemci_42.tr

Üye
BeyLEr Yanlış biLgi vermeyin Ben yeni aLdım Çin Diger adı iLe finLandiya maLı adı ile geçiyor.
N97 Adamlar Nokıa Yazmışlar sol üst köşeye bile N97 yazmışlar:) bide nokıa açıklama yapmıştı Bu çıkacak olan telefonu çinLiler taklit edemez diye.En geç 2 hafta sürdü TaKLİt EtmeLEri.wifi fELan Süper:D Msn ,face, AkLına gelmeyen özeLLikLer.Tek Sorun Türkçeyi İyi kullanamamışlar biras ugraşsaLar onuda halledecekLeR :)

97ege97

Üye
Yaaaa arkadaşlar size birşey sööliimmi ben 2 yıldır n97 çin malı kullanıyorum ve daha en ufak bir problemi bile olmadı. Size en büyük tavsiyem almak istiyenler hiç durmasınlar.bakın söylüyorum wi-fi var java var kamerayı söylememe gerek bile yok.3g desen o da var balın yine söylüyorum durmayın orjinali yerine hemen çakme alın.
[sıze=4][/sıze]
[sıze=4][/sıze]
[sıze=4]yaşasın çakma telefonlaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/sıze]

onurcetin91

onurcetin91

Üye
Ben Kullanıyorum Çokta güzel. internet klavye msn falan herşey on numara. Ayrıca Satışınıda Yapıorum. İlgilenirsen [email protected] ekleyebilirsin