Çin marka telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
ya arkadaşlar bende almayı düşünüyorum da kararsızım çin malı die kapanır die korkuyorum bızım gaziantepte fiyatlarıdauygun 180 tl cok temız sıfır ama dediğim gibi kapanır dıe korkuyorum acaba kapanırmı????

Arkadaşım işi bildiğini sanan ya da reklam yapmaya çalışanlara aldırma. Kapanan Çin Malları bellidir. Kaçak, faturasız cihazlar mutlaka kapanır. Ancak bilinen firmaların ürünlerini aldığında böyle sorunlar yaşamazsın. Trident, Anycool, MyPhone, DigiPhone gibi markaları doğru yerlerden satın alın kapanma riskiniz söz konusu olmaz.

Bunun yanısıra iPhone, Nokia N99 ve bunlar gibi markaların taklidi olan ürünleri almayın. Bunlar kaçak ve faturasız olarak ülkemize girmekte.

Son olarak, bu kapanır mı dediğinizde hiçbir sebep göstermeden "Evet Kapanır" diye bir cevap alıyorsanız, o kişi telefon piyasasından anlamıyordur. İtibar etmeyin...

buzprensi_sedat

Üye
saOl kardeş bu uyarın iyi oldu verdiğin isimlerden yola cıkarak bende ipohone tlf bulurum yani gerçekten cok ıstıyorum yardımın için tşkler..!

ilkerselen12

ilkerselen12

Üye
arkadaslar çin malı n96 nın fabrika ayarlarına döndurme şifresini bilen varmı?

tommytaha

tommytaha

Üye
arkadaşlar çin malı diyerek buda sizin bilinçsizliğiniz insanları farklı yönlendiriyoruz orjinal ürünlerde çinden geliyor sanki orjinalleri farklı ülkede üretiliyormuş gibi konuşmayın eskidenmiş o dediğiniz şimdi adidas ta alsan nokia da alsan hatta araba bile alsan gene çin bazılarıda üstünde alman yazar farklı ülke yazar ama içi gene çin sonuç olarak çinde sadece kalitesiz ürünler üretilmiyor kaliteli olanlarda var ucuza kaçmayıp 1 kalite olanları alırsnız sıkıntı yok mesela bu adreste bütün telefonlar 1 kalite ve sıkıntısız he orjinal istiyorsanız samsung orjinal modeller var onlarda çok ucuz 199tl 300tl arası fiyatlar orjinal ama sonuçta hepsi aynı çin :D

Revengeful

Emekli Yönetici
çin malı almayın...

haruniyeli

Üye
benim tel çin marka wab ayarlarını nasıl yapabilirim

ussaygrees

ussaygrees

Üye
Çin malı tüketici olarak teknoloji montaj sekmen aparataflarını kullanımını desteklemeden yanayım.Biryerlerde okudum çin işcisine aylık 5 dolar gibi maaş veriliyormuş rakamı okuduktan sonra çin malı benim için tezzattır.Yeni olsun isterse cazibeli olsun çin malına boykot etmeye karar verdim.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
arkadaslar çin malı n96 nın fabrika ayarlarına döndurme koduni bilen varmı?

Çin malı n96 alacağına oyuncak N96 al daha iyi. Kamerasi 2.0 Mp symbian falan yok hafızasıda 16 gb falan değil.Çin malı N96 ile oyuncağı arasında fark varmı sizce arkadaslar ?

bdr81

bdr81

Üye
arkadaşlar bende çin malı DIGIPHONE E7300 markalı telefon var tema lazım teşekkürler...

Takipçi Satın Al

Üst Alt