Taş Duvar Kaplama Deneyimim – Merak Edenler İçin Küçük Notlar

Sponsorlu Bağlantılar

spacnet

Üye
    Konu Sahibi
Taş Duvar Kaplama Deneyimim – Merak Edenler İçin Küçük Notlar
Selamlar,
Ben geçtiğimiz yaz salon duvarı için taş duvar kaplama uygulaması yaptırdım, ilgilenenlere kendi deneyimimi kısaca paylaşmak istedim.

Öncelikle kesinlikle ortama çok farklı bir hava katıyor, doğal taş dokusu sayesinde sıcak ama şık bir görünüm oldu. Hazır paneller değil, parçalı taşlarla döşeme yapıldı. Uygulama 2 gün sürdü çünkü önce duvar düzgün hale getirildi, sonra taşlar tek tek yerleştirildi. İşçilik önemli, düzgün yapılmazsa derz araları çok çirkin durabiliyor. Taşları kendim seçtim, doğal renk geçişli modeller tercih ettim — tavsiye ederim çünkü düz renk olunca yapay gibi durabiliyor.

Temizlik kısmı biraz zahmetli. Toz tutabiliyor, özellikle girintili çıkıntılı yüzeylerde. Ama genel olarak çok memnunum, misafir gelen herkes dikkat çekiyor zaten 🙂

dış cephe olarak düşünenler varsa, kesinlikle uygun ama dış mekan taşlarıyla yapılması gerek, aksi halde zamanla yıpranıyor.

Sorusu olan varsa yardımcı olurum.
Kolay gelsin herkese!

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Güzel reklam

• Kahkaha
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
benimde canım sıkıldı gidim nasıl şunu yaptım diye konu açsam roman olur. şurada şu esnaf evirdi çevirdi ters şey yapıp düz şey yaptı filan neyse

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu