Çin marka telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Çin marka telefonlar
Bu telefonlar genel özellikleri nedir tek özellikleri çinlilerin yapmasımı Türkiye de hangilerine raslayabiliriz:D

akolik

akolik

Üye
Türkiyede genellikle Trident Any Cool Digiphone MyPhone gibi telefonlar tercih ediliyor saygılar...

onr93

Üye
bende cect e 71 var sizce gzl bir telefonmudur

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
çin malları insanı hasta ediyor dikkatinize

ormanci43

Üye
cect k2 telefonu icin pc baglanti nasil yaparim programim bana program testegi saglayanlara simdiden tskler

handanse

Üye
bilgisayarım yeni aldığım çin malı N95i tanımlamıyor...bilgisi olan yazsınn lütfenn...

burakoksuz

burakoksuz

Üye
Herşeye olduğu gibi telefon sektörüne de atladılar. Ve hepimizin de bildiği gibi ilk çıktıkları anda mükemmel bi ilgiyle karşılaştı bu tür cep telefonları. Ardından herkes bilinçlendi. Hala da bilinçli olmayan arkadaşlarımız var bu tür telefon satın alacakları zaman bir kez daha düşünsünler derim.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Herşeye olduğu gibi telefon sektörüne de atladılar. Ve hepimizin de bildiği gibi ilk çıktıkları anda mükemmel bi ilgiyle karşılaştı bu tür cep telefonları. Ardından herkes bilinçlendi. Hala da bilinçli olmayan arkadaşlarımız var bu tür telefon satın alacakları zaman bir kez daha düşünsünler derim.
Katılıyorum. Yorum için teşekkürler :oke:

hamza416

hamza416

Üye
burakoksuz arkadaşımıza katılıyorum çin malı kesinlikle tavsiye etmiyorum .........telefon alıcaksanız NOKIA tavsiye ederim K.V.K ALIRSANIZ ORJİNAL NOKIA YI ALMIŞ OLURSUNUZ:D

hackedbykabus

Üye
bence süper bendede e 72 var ama bir türlü temayı değişmiyo yha onun içine video atlmıo uzantısı ne olması gerek arka taeafında tv için ayaklıkta var kameranın etrafını saan demir çıkıo ayaklık oluo:d daha yeni öğrandim bildiğin güzel özellikleri varmı?

kncrpn

kncrpn

Üye
çin malları insanı hasta ediyor dikkatinize
Böyle Wentto,Trident,Anycool gibi markalar değil,N99i,Kopya 6300 gibi kopya telefonlar hasta ediyor.SAR değerlerinde problem var onların o yüzden.Trident yanında SAR belgesi veriyor.:oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
Böyle Wentto,Trident,Anycool gibi markalar değil,N99i,Kopya 6300 gibi kopya telefonlar hasta ediyor.SAR değerlerinde problem var onların o yüzden.Trident yanında SAR belgesi veriyor.:oke:

+1 :oke:

mikvarsmehmet

Üye
Fsa

futbol123

futbol123

Üye
türkiyede genellikle trident wentto gibi markalar var

xezerx

Üye
arkadaşlar çin cihaz satın alacaksanız 1.inci kalite almaya özen gösterin.1 inci kalite cihazlardan ben çok satıyorum tabi bunlar yan sanayi cihazlar n95-n96-n97-8800-8900-5800-iphone-vs vs gibi.yaklaşık 40 ta 1 ihtimal sorun çıkartıyor onuda en kısa sürede hallediyoruz. 1.inci sınıf cihaz isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim.

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
Nokıa nın Tüm Modellerinin Kolpasını Yapmışlardır.
Bi Eski Modellerin 3310 ların Çakmasını Yapmadılar Yakında Onlardan da Yaparlar....

saklı54

Üye
gardaşım ne bilelim 3 kuruş para kazanıyoz oda anca onları almamıza yetio bizde isterdik 5300 almayı ıpone 3 gs almayı ama napalım işte yok bende vertice wifi600 aldım elimde patladı nasıl prog bulcam adobe flas player yüklicem jawa scprint istiyo onu yüklicem ama bilmiom bilen varsa ulaşsın bana [email protected] 5543735218

buzprensi_sedat

Üye
ya arkadaşlar bende almayı düşünüyorum da kararsızım çin malı die kapanır die korkuyorum bızım gaziantepte fiyatlarıdauygun 180 tl cok temız sıfır ama dediğim gibi kapanır dıe korkuyorum acaba kapanırmı????

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
ya arkadaşlar bende almayı düşünüyorum da kararsızım çin malı die kapanır die korkuyorum bızım gaziantepte fiyatlarıdauygun 180 tl cok temız sıfır ama dediğim gibi kapanır dıe korkuyorum acaba kapanırmı????

Büyük İhtimal Kapanır!...

Takipçi Satın Al

Üst Alt