Çin Malı Telefonlar İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım

Sponsorlu Bağlantılar

ordakal_48

ordakal_48

Üye
twings sapphire kulaklık ses seviyesi nasıl yüklenir? teşekkürler

RİZELİ emru

RİZELİ emru

Üye
kardeş bende anycool t848 war tema ayarliya bilirmisiniz?

cankurt-68

Üye
buyur kardeş
Trident ve Çin Telefonlarındaki Kulaklık Takınca Sesin Kısılması Sorununa Çözüm:

*#3646633# tuşlayarak teknik mod menüsüne geçin.

3. seçeneği seçin (ses)

4. seçeneği seçin (kulaklık modu)

4. seçeneği seçin (ses)

8. seçeneği seçin (16 level setting)

1. seçeneği seçin (max. analog gain) değerini arttırın

200 yaparsanız kulaklık sesi mantıklı bir seviyeye gelecektir
---------------------------------------------------------------------------------------------------
slm arkadşım bu kodu girdim ama servis vs. açılmadı başka bir kod olabilirmi? tşk

xkadir61

xkadir61

Üye
ben hep bu çin malları telefonlara karşıydım. ta ki.. geçende ne kadar gerekli olduğunu anladım. arabanın el freni bozulmuş rampada bırakmak zorunda kaldık. ortalıktada taş,takoz vs. yok. neyseki çin malı telefon imdadımıza yetişti :D

aqnnb

Üye
bende 8800 arte var 4-5 ay oldu kullanıorum su an herhangi bi sorun yok yaşamadım fakat ilerde imei no su yüzünden tlf kapatılırsa yeniden açtırılabilirmi yoksa elveda mı dicez ? bu konuda yardımcı olabilirsnz sevnirm

09nanometer

Üye
Arkadaşlar bugün bir 8800 arte aldım , bataryasının 4-5 saat şarj edildikten sonra açmamızı söylediler. Şu an 1.5 saattir şarjda fakat şarjdayken sadece tuş ışıkları yanıyor , şarjdan çıkarıp açma tuşuna basınca da yalnız tuş ışıkları yanıyor , telefon bozuk olabilir mi acaba ?

dogandoganay

dogandoganay

Üye
BU telefonlar alınmaz kardeşim

RİZELİ emru

RİZELİ emru

Üye
kardeş anycool t848 war bende tema ayarliyabilirmisin?

nicosian

Üye
bende H107i var, alali 3 gun oldu, ilk 2 gun ne guzel calisiyordu,simdi telefon acilmior bile, yardim edebilecek olan varmi aranizda? register etme olayi? telefoncuya gitmeden nasil kendim yapabilirim?

crazyyyy

Üye
ya kardeş bende 6300 var çin malı ama buna yazılım atmak istiyorum nasıl olcak bi yardımcı olsan

by_friend

Üye
arkadaşlar benim tel anycool tema arıyorum bulamadım ltfn yardımcı olursanız sewinirim şimdiden tşkler

eemir99

eemir99

Üye
çin malları hepimizin bildigi gibi kime sorsak dandik kötü işe yaramaz derler bazı malları için dogru ama bazıları için hakaret bence adamlar bizi düşünüp kötüde olsa bişeyler yapıor bizlerin hizmetine sunuyor ama bunu düşünen hiçkimse yok KONUYA GELELİM BEN SADECE ŞUNU DİYCEM nike la normal bi markayı kıyaslaya bilirmiyiz çinlier ucuz mal üretir aldıgın mal üretir doyumluk deilde tadımlık olur :( herşeyin orjinalını almalıyızzz

burak-canpolat

Üye
n99i ile ilgili comport seçenegi hakkında bilgi veriniz lütfen..........:oke::oke::oke::vur

dallaspage

dallaspage

Üye
Anteni Çalışmıyor ?

wertyuıopğü

Üye
çin malı n95 e oyun nasıl yükleyebiliriz ?

kanunsuz001

Üye
arkadasım benm tel senin verdigin koda girdim kurcalarken tel kapandi acılmıyo ne yapmam lazım?????????
cvbi mailime atabilirsen sewinirim [email protected] şimdiden teşekkurler

ahmetturankaya

Üye
BENDE DE myphone D2000 VAR ZİL SESİNİ DEĞİŞTİREMİYORUM

ultrAslan09

Üye
n99i Ye Tema Ve Oyun aRıyorum Yardım Pls. Site GüzeL die grdik ama benım ısıme yarayacak tema oyn fln yok Lütgen yardım !!...

hzs41

hzs41

Üye
slm arkadaşlar ben telefonumun markasını bilmiorum üstünde hiç bişe yazmıo fakat kapağın arkasında k328 yazıo nettede hiç bi yerde modelini resmini vs bulamadım lütfen bnayardımcı olursanız sewinirim....

--------------- Ekleme ---------------

telefonum avatardaki telefon

chalar90

Üye
valla bene çin malı tel var nokia nseries e55 4 aydır kullanıom daha küçücük bir sorunu bile yhok yani gayet memnunum java istiosanızda boşuna siz uraşmayn çin malı yada 2.el satan dükkanlara gidin bazıları ztn yüklüo ben şu anda kullanıom ankarada oturanlar kızılay karanfil2 telefon borsasına gitsinler

Üst Alt