Çin Malı Telefonlar İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım

Sponsorlu Bağlantılar

bidibidi12

bidibidi12

Üye
Arkadaşlar bir arkadaşıma telefon alıcaz araştırma yapıyorum.Çift sim kartlı telefon almayı düşünüyorum ama sorunsuz ve ufak bişey olsun düşüncesindeyim.Benim telefonumda tek sorun kulaklık sesi az geliyor alacağımım telefonda bu sorunda olmasın istiyorum...Önereceğiniz modeller varmıdır...

Arkadaşım Nokia modellerine alışkın olduğundan nokia isityor aksi durumda E50 almak zorunda kalıcam....

Teşekkürler....

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:) 1.700 lira benim çerez param :)

bidibidi12

bidibidi12

Üye
sana hayatında başarılar bizleri makus kaderimizle baş başa bırak kendini padişah zanneden varlık...

cesett

cesett

Üye
1 Çin telefonları kaçak değil türkiye ye resmi giriş yapıyorlar aksi taktirde garantileri olamazdı.
2 ben telefona 1.700 ytl verecek kadar ...........değilim(sana ne diyeceğimi bulamadım uygun kelime aklıma gelmiyor)

3 1.700 ytl ye araba alınıyor telefona neden o kadar para vereyim 3 ay sonra nasıl olsa değiştiriyorum

4 eğer Çin telefonu kullanmıyorum diyorsan aldığın telefonun parçalarının nerede üretildiğini araştırmanı tavsiye ederim

5 başka telefon kullanıyorsan o bölüm git buradaki kişilerin fikirleri ile oynama

YÖNETİCİLER BU TARZ YAZIŞMALARA ENGEL OLSUNLAR LÜTFEN....

helal be kardeşim konuş ben arabayı 2 000 ytl ye aldım yavv

çok güzel yazdın bence

bidibidi12

bidibidi12

Üye
Arkadaşlar ben derim ki Yöneticiler bu konu ile ilgilensin karşıt görüşlere açık olmalıyız ama bu şekil davranışlar yanlış ve yakışıkalmıyor....

wedatbaba

Üye
arkadaşlar selam bana çin malı 6500 u style hafıza kartı vede tuş takımı hakkında yardımcı olursnuz sevinirim

quaresmatik

Üye
selma beyler çin malı arte kullanıcısıyım.. bu telefona tema ve program yuklenebılır mı ?

oskay26

Üye
ÇİN MALI Bİ TELEFON VAR ELİMDE ŞU AN telefon nokia n73 e benzior muhteşem bir ses özelliğine sahiptti muhteşem ses çıkışı vardı ama ne oldu bilmiorum apörleri patladı

--------------- Ekleme ---------------

şimdi her yerde apörlör arıorum ama o telefono göre yohk kafayı yicem

--------------- Ekleme ---------------

nerde bulabilirim (eskişehir)

aytekin12a

Üye
benim best model D3000 telefonum var sim kaydı yapılamıyor diyo arama yspmıyo acaba neden

DOGUS59

Üye
benim best model D3000 telefonum var sim kaydı yapılamıyor diyo arama yspmıyo acaba neden

Kaaaapppppaaattttııııllllmmmmıııışşşşşttttıııırrrrr.Kaçak imeiden dolayı.......geçmiş olsun..arkadaşım

6630_3066

Üye
merhaba ben orite kn-a 75d aldm 1 ay falan oluyor kamerayı actığımda modul hazır değil diyor neden acaba ?

yorganci74

Üye
slm arkadaslarr bende de N99İ çift hatlı telefon varr ama sesi az nasıl acabilirim daha yeni aldım telefondan hiç bisey anlamadın çok karısık bi telefon bi türlü çözemedim oyun falan anasıl atcam vioda açmıyor 3gp attım ama msn nasıl yuklücez bi yardımıcı olrmusunuzz

kraxxyyy

Üye
Arkadaslar elimde cin malı nokia 8800 saphire arte telefon var güvenlik kodunu bilmiyorum sürekli girdigim kodu yanlıs diyor bunu nasıl sıfırlayabilirim yada deistirebilirim. Yrdımcı olursanız cok sevinirim bilgilerinize

salahaddin

Üye
selam arkadaşlar n95 8gb bulututtan veri almıyor.ne yapabiliriz

divenson

Üye
telefonon ekranında tv görüntüsü olan yere dokun tam ekrana döner

fbkerem

Üye
drv r67 için oyun var mı bi türlü bulamadım

quaresmatik

Üye
arkadaslar ben çin malı arte kullanıcısıyım lütfen bana tema konusunda yardımcı olun ..

pisikopat255

Üye
telefona oyun yüklemek için hangi internet adresine girelim cvp tesekürler

Üst Alt