ilkercanyurt
Üye
Arkadaşlar bende N99 safir var bir türlü USB den bilgisayara bağlayamıyorum bütün suite programlarını indirdim. yinede olmadı bir ayarı mı var yardımcı olurmusunuz teşekkürler
wap ayarlarının yapılmasında bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
selam arkadaşlar, bende trident t828 var güzel çalışıyor gibi ama sim b konuşurken kapanıyor sonra acil veya geçersiz sim yazıyor. Kapsama alanından çıkıp girdiğim zamanda bazen aynı sorunla karşılaşıyorum, bi zahmet bi bilgisi olan varsa yardımcı oluverin lütfen, saygılar teşekkürler
benim Lexus da aynı sorun var.Telefonlarla ilgili genel bir eksiklik olduğunu düşünüyorum.2.sim şebekesi bazen çekmiyor.Arkadaşlar bir simle görüşürken 2.sim'e çağrı geldiğinde kapalı veya kapsama alanı dışında diye mesaj veriyor benim telefonum sizde de aynı sorun varmı??veya denediniz mi??
bilgilendirirseniz sevinirim
Arkadaşım sen bu telefondan olmayacak şeyler bekliyorsun...öyle bir şey varsa bizde paylaşalım
almış bulundugum 8800 gold menusu kötü ve şarzı biterken filan hiç uyarmıyor kapanıyor bunlara yeni menuler atılıyormu ne yapmam gerekiyor mesela radyoda çalışmıyor.yardımcı olursanız sevinirim dili türkçe sectıgımde bazıları turkce bazıları hala ingilizce yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?