Çin Malı Telefonlar İçin Yeni Versiyon PC Suite - Kurulumlu - China Phone Suite + Driver

Sponsorlu Bağlantılar

mhidir

Üye
çin malı telefondan vidyo izlemeyerum ne yapmam lazım

06Nurettin

Üye
bendeki çin malı telefonu bilgisayara usb ile bağladığımda donanım bulundu gibi uyarı almıyorum ayrıca sadece içindeki hafıza kartı üzerinden bağlantı kuruyor,com port üzerinden bağlanabilecek 2.seçenek yok bunu nasıl başaracağız..

cobug

Üye
bakalım çalışacakmı

ayone

Üye
Slm. foruma simdi kaydoldum. Yazilanlardan ve kisaltmalardan anlayamadim. BB9700 aldim. PC Suite yuklemek istiyorum. Driver ihtiyacim da var. Bana mail adresimden ulasip yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Tesekkurler. [email protected]

isodeso

Üye
tşkler emegine saglık kardeş yükledim çalıştırdımda suiti ama telefonuma gelen mesajları suitten göremiyorum mesaj atıyorum ama gelenleri okuyamıyorum yukarıdaki dowload seceneklerinide tıklasam hata veriyor veya File Manager, MMS ve digerleride bilginiz varsa paylaşırmısını tekrardan teşekkürler...

musdi60

Üye
lütfen yardımmmmmmmmmmmm bende nokia e72 war kabloyu pc ye taktım bırınıde telefona ama orda COM PORT u sectım ama telefonu gormedı bı bılgın warmı COP PORT la ılgılı? yanı yapmamız gereken bı ayar falan....? yardımcı olursan cok sevınırım! comport tıklıyorum ama pc de donanım yükleme sihirbazı falan hiç bişey gelmiyor . bilgisayarım aygıt yöneticisinede baktım ordada soru işareti falan yok yarDIMMMMM LÜTFENNNNNNN??????????

bodrumz

Üye
çok iyi arkadaşlar

maes2433

Üye
bu program win 7 de çalışmıyor yardımcı olabilrmisinz.setup diyom yüklenmiyor tşk.

charizma 034

Üye
ellerinize sağlık

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
telefonu nasıl ytanıtıcam prgorama yardım edermisin

tipikaslan

Üye
teşekkürler

kralzalim06

Üye
kurulumu nasıl yapacaz !

oweo911

oweo911

Üye
eline sağlık kardeş

g1gfe4ds2

Üye
hocam blackbarry 9800i mi ne var onda calısırmı acaba com portta:ehe

dreamdont

Üye
android telefonum içi driver varmı ?

errean

Üye
hocam bende iphone clone var (tek hatlı),bilgisayara bagladıgım zmn driver yuklemeye calişiyor ve tabiki bulamiyor :)

bayaadır ariyorum ama bu turlu tanıtamadım bilgisayara usb olarak goruyor ama bana com baglantısı lazım,arkadasım çinden getirdi ve suan TRde kullanamiorm,yemi imei atmai planliodm ama bi turlu basaramadım..Yardımcı olursanız cok sevinirim..Grekli olan driver XP,şimdiden tesekkurler..

erkut0146

Üye
bende çin malı c7 var usb kablosu ile pc ye bağlıyorum com noktasını seçiyorum modem olarak kullanmaya çalışıyorum çevirmeli bağlantı ile bağlanmaya çalışıyor arama yapıyor. bilgisayarınız ağ üzerinde kaydediliyor diyor birsüre sonra bağlantıyı kesiyor. sanki usb den kabloyu çekip tekrar takmışım gbi davranıyor. bunun bi çözümü varmı acaba

arif34

Üye
slm arkadaslar ben suan turkmenistan asgabat ta oldugudan bazı konulara yardıma ihityacım var mumkunse cok acil çin malı nokia x6 (wg6) modelinin touch screen sorunu olam bir elefonum var mesaj yazamıyorum tuslara basılmasında zorlanıyorum ben telefonun içinde herseyi yaptım baska ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz [email protected] adresine veya burdaki mesaj kutusundan yardımcı olursanız cok sevinicem saygılar herkese

ledayi2000

ledayi2000

Üye
teşekkürler

Üst Alt