Çin Malı N97 Kullanan ? veya Yardım Edebilcek ?

Sponsorlu Bağlantılar

mithat44_44

mithat44_44

Üye
s.a abim ya ben de cin malı n97 var ben türkcell den internete girmek istiyorum bana yardım edermisn

mesut0505

Üye
arkadaslar bende firlandiya malı n97 yi yeni aldım tek sim kartlı tv felan yokta wlan varsa nasıl ayarlıyoruz lütfen yardım edebilecek biri var mı? [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar bende firlandiya malı n97 yi yeni aldım tek sim kartlı tv felan yokta wlan varsa nasıl ayarlıyoruz lütfen yardım edebilecek biri var mı? [email protected]

by omer 28

Üye
s.a. arkadaslar bendede n97 çin malı tlf.var doul sim tv.wifi hepsi var çok hos bi tlf.ama int.ayarlarıyla wifi ayarlarını yapamadım bana yardımcı ola bilicek arkadas varsa lütfen yardım edin....!!!!

nerden bulucaz n97 için porogram??

godsmack_00

Üye
arkadslar aynı telefondan bende de var. usb bağlantısını yapamıyorum. tlf. pc ile bağlantı kurmuyo. ne yapabilirim acaba

tezcan9234

tezcan9234

Üye
teskkrler

TroJanOn4

TroJanOn4

Üye
Nasıl Oluyor Bunlar Fiyatları Nasıl Oluyor ?

ynsgnc

Üye
Bende de çin malı N97 var telefon guzel wıfıyle ınternete gırıyom eBuddy kullanarak msnye baglanıyom ama daha iyi bilidiginiz java ile çalışan msn programı varsa yardımcı olabılırmısınz.

turkoteam

Üye
Çin malı N97 ye oyun kurulurmu kurulmazmı diye çok tartışıyorlar.Kendim Çin malı N97 kullanıyorum ve oyun kuruluyor.

Çin Malı N97 si olan arkadaşlar için oyun kurulumu yapılır.10 adet oyun kurulumu 10 liradır.Oyun kurulumu İstanbul içi istediğiniz yerde

yapılır.Yol parası bana aittir.Siz sadece 10 adet oyun parası olan 10 lira veriyorsunuz başka hiçbir ücret ödemiyorsunuz.

Ben kendim kurarım demeyin öyle kolay değil.Çin malı N97'nin dokunmatik ekranı çok sağlam olmadığı için.Hem tam ekran oyun

olacak hemde dokunmatik değil yön tuşları ile olacak boşuna aramayın derim , verin 10 lira geleyim kurayım oyunları sizde N97'nin

tadını çıkarın.Mesajla ve Telefonla bana ulaşabilirsiniz. 0554 855 16 10

yilmaz0712

Üye
mrb arkadaşlar çin N97 ve iphone almak isteyenler msnimi ekleyip mail atabilirler. teller 300 tl kargo bize ait.kendim n97 kullanıyorum şahsen çok hoş kullanımı var.:oke:

mailim

mailimi yazim arkadaşlar [email protected]

ranbo84

Üye
yalan girmeyın arkadaşlar ben girdım bişey yok

luclfea

Üye
Sa.beyler bende firlandiya malı N97 var ama türkçesi biraz boızuk uygulamalar açılmıyor açmaya kalkınca hata veriyor napmalıyım bi yardımcı olursanız

seruses44

Üye
CİHAT KARDEŞ BEN N97 DUBAİ MALI SENİN DEDİĞİNDEN 3 :yuruADET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 270TL CİVARI OLSA İYİ OLUR BNM TEL :05067295368

:eheCihat kardeş ben n97 almak istiyorum sen satıyorsun galiba ben 3 adet alıcam ama fiyat pahalı 270 dersen alırım 3 tane bu bnm tel cvp at 0506 729 53 68

iko12345678

Üye
bilader ben o telefonu almak istiyorum ama biraz indirim yaparsan sevinirim

biraz indirim olsa alacağım

olee1

Üye
ya çin malı n97 nin fabrika ayarlarını geri yüklemek için gereken şifre kaç olabilir bi yardım edersiniz..

napas

Üye
arkadaşlar ben 2 el aldım 120 tl ye tema buluyorum fakat yüklrmr yapamıyorum yardımcı olup tema yüklerseniz sevinirim

gokay283

Üye
memnun msunuz ııbı telefon mu cın malı n97 :)

urgenc

urgenc

Üye
cok memnunum, valla bu sefer cinliler kendilerini asmislar.
kullandigim alette sorun usb'yle bilgisayara baglanamiyorum 2 bilgisayardada denedim iletisim kuramadi, flash bellek olarak bile goremedi. Bluetooth'u sorun, bluetooth'danda birsey yollayamadim, Opera calistiramadim, wireless'i cok iyi cekmiyor surekli baglanti gidiyor, ama anlayacaginiz cok sekil telefon, ve telefon gorevini cok iyi yapiyor konusmak cok zevkli , cift hat olmasi ve televizyon olmasi cok guzel birsey. Cok bir fonksiyon beklemeyin fakat sekil bir telefon, ve menusu eski cin replikalari gibi dandik degil bu sefer gercekci olmus bayagi

aqıl

Üye
yok hiç bi çözüm

passiones

Üye
teşekkürler

OğuzcanAbi

Üye
ewet arkadaşım kullanıo çok hoş telefon

Üst Alt