çin malı iphone 4 masa üstüne oyun vs.. ekleme

Sponsorlu Bağlantılar

fenerup

Üye
    Konu Sahibi
çin malı iphone 4 masa üstüne oyun vs.. ekleme
Arkadaşlar çin malı bir iphone 4 aldım yurt dışından aldım 4 sayfa menusu var masa üstündeki simgelerin yerini değiştirebiliyorum ama yeni kurduğum msn skyp falan bunları masa üstüne simge olarak alma imkanım varmı varsa nasıl alabilirim artı masa üstünün sayısını yükselte biliyor muyuz 4 sayfadan 10 sayfa falan ?

bursa1616

bursa1616

Üye
SAyıyı artırabilirsin iconları sağa çek artar ama kitlediğin zaman düzenlir oyunları masaüstüne eklemeyi bilen varsa söylesin

GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
kopyala yapıştır yap

_Neotwo

_Neotwo

Üye
memnun musun?bir arlkadaşım çok tutukluk yaptığını söyledi

fenerup

Üye
    Konu Sahibi
ben bu telefonu özel sipariş verdim iphone 4 ile bire bir görünüm vs.. olarak menu tabiy ki de java sistem buralarda satılanlardan daha kaliteli singapurdan getirttim arkadaşında dediği gibi sayfa çoğaltma var ama yuklenen bir java oyunu veya programı masa üstüne eklemeyi bulamadım varmı tabi oda bi istisna yani

--------------- Ekleme ---------------

memnun musun?bir arlkadaşım çok tutukluk yaptığını söyledi

memnunum tutukluk yapma diye birşey yok parmakların alışması gerek hepsi bu ekrana dokunmayı vs.. iyi ayarlaman gerek tutukluk menulerde geçişlerde hiç yapmadı

--------------- Ekleme ---------------

kopyala yapıştır yap

nereden neyi kopyapa yapıştır yapıcaz pardonda :)

mvllt

Üye
Arkadaslar yokmu yardımcı olacak ?

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
Arkadaşım çin tellere program veya oyun yüklenince jawa nın içine atıyor bunu malesef değiştiremiyoruz ilerde inşallah biraz sabır belkide tele android bile yüklenecek umuyorum

acme7

Üye
simgelerin yerine değiştirmek için simgenin üstüne basılı tut sallanmaya başlıcaktır ozaman değiştirebilirsin.

Üst Alt