çin malı blackberry bold 9000 yardım

nldu

Üye
    Konu Sahibi
çin malı blackberry bold 9000 yardım
arkadaşlar çin malı bb boldla ilgili bikaç sorum olacak..özellikle bağlantı ayarlarıyla ilgili...

öncelikle teli pcye bağlıyorum secenekler çıkıyor yığın depolama vs ama seciyorum ama pc görmüyor teli..

öteki sorum bağlanıtyla ilgili..
wlanla bağlanınca sorun yok rahatca nete girebiliyorum (bazı siteler haric.) mesela m.twitter.com a girebiliyorum ama m.tweete.net e giremiyorum.. m.tweete ye girmek istiyorum çünkü mesajlarımı diğeriyle göremiyorum.. m.tweete.net e girerken mesgul diyo.

internete turkcell hattımdan giremiyorum..maxicep teki bütün bağlantı ayarlarını denedim..turkcell menuden msjda gönderdim tanımıyor teli..başka telleri yazıp gönderdim yine de tanımadı..
ayarları yaparken de turkcelli yazamıyorum..seçenekler arasında fet,china mobile,cht gibi şeyler var..dediğim gibi buradaki butün bağlantı ayarlarını denedim olmadı..
kullanan biri varsa açıklarsa çok makbule geçer..
özellikle turkcel üzerinden nete bağlanma ve bazı sayfalara girememe problemini çözerseniz çok iyi olur..

--------------- Ekleme ---------------

yok mu bir bilen arkadaşlar...yardım lütfen

arkadaşım bende çin malı bold 9700 kullanıyorum turkcell ayarları için de şöyle yapman lazım :
*Hizmetler=>İnternet Hizmeti=>Ayarlar=>Profiller=>Yeni Ekle=>
Profil Adı: CEPTEN INTERNET
Ana Sayfa:
Veri Hesabı: GPRS (Turkcell İçin Kendin Oluşturacaksın)
Bağlantı Tipi : WAP => IP Adresi : 212.252.234.168
Güvenlik : Kapalı
Kullanıcı Adı : turkcell
Şifre : wap

navigasyon varmı? varsa nerde? yüklenebilirmi? blackberry bold 9700 çakma ama 2011 sürüm

ayone

Üye
Ben de BB9700 aldim. PC ile sinkronize etmeye calisiyorum. Basarabilmis arkadaslari yardim edebilirse tesekkur ederim

--------------- Ekleme ---------------

DNZ_GNC SLM BB9700 icin pc suite konusundaki bilgileri paylasabilirmisin?

murit

Üye
arkadaşlar lüften yardımedin. bende çin malı blackbarry bold 9000 aldım ancak arama yapamıyorum GSM seçenegini işarayetleyemiyorum.dışarıdan gelen çagrıyı ve msj alıyor msj da atıyor ama arama yapmıyor kafayı yiyecem. arama engelmmeden şifreyi girip tamam değidim zamanada ramaya izin verilmedi diyor. ltfen yardım

sa bu çin malı blackberry ler ne kadar dayanabiliyor. ve orjinalinden farkı nedir açıklayabilirmisiniz

ogi43

Üye
blackberry 9700ü olan war mı şarjı kaç saat dayanıor ??

ogi43

Üye
blackberry boldun şarjı kaç saat dayanıor