qwerty0909
Üye
BlackBerry Bold 9700 (Edge Ayarları Lütfen Yardımcı Olun)
Birkaç gün önce BlackBerry Bold 9700 satın aldım fakat sitede ki tüm WAP/EDGE ayarlarını deneme rağmen çözüm bulamadım. Turkcell Menü > Turkcell İşlemleri > Ayarlarımı Yap seçeneğini seçtiğimde "Ayarlarımı Yap Aranıyor" çıkıyor. Aradığımda telefonunuzun modeline uygun ayar bulunmamaktadır diyor burda ki birinci sorun telefonumun IMEI numarasını eski model WAP/EDGE desteklemeyen bir telefonun IMEI numarasıyla değiştirdim acaba bundan kaynaklanabilir mi yoksa bu modellerde WAP/EDGE desteği yok mu kullanan bilen arkadaşlar varsa lütfen bu konuda bilgi verebilirler mi ? 
Eğer BlackBerry Bold 9700 model bu telefonlarda WAP/EDGE desteği varsa ayarlarımı nasıl yapabilirim ? (Turkcell menüden yapılan ayarlar hariç..)
1)INTERNET ya da WAP yazarak 2222'e mesaj attım fakat Turkcell'den herhangi bir cevap alamadım.
2) Turkcell Menü'den denedim fakat yine sonuç alamadım.
Bunların dışında neler yapabilirim ?
Yeni bir profil oluşturduğumda;
*Profil Adı
*Ana sayfa
*Veri Hesabı >GSM Verisi > GPRS > Kablosuz LAN seçenekleri çıkıyor.
*Veri Hesabından GSM Verisini seçtiğimde ise ; >FET > CHT >TWN > TAT >China Mobile seçenekleri çıkıyor.
*Veri Hesabından GPRS Verisini seçtiğimde ise; Telkomsel-GPRS > Indosat-GPRS >XL-GPRS > 3-GPRS > AXIS-GPRS > Telekomsel-MMS > Indosat-MMS > XL-MMS > 3-MMS > AXIS-MMS seçenekleri çıkıyor.
*Bağlantı Tipi HTTP > WAP seçenekleri çıkıyor.
*Kullanıcı Adı
*Parola
Ayar kısmında ki menülerim ve seçeneklerimde bunlar bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim tüm detayları verdiğime inanıyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler

Eğer BlackBerry Bold 9700 model bu telefonlarda WAP/EDGE desteği varsa ayarlarımı nasıl yapabilirim ? (Turkcell menüden yapılan ayarlar hariç..)

1)INTERNET ya da WAP yazarak 2222'e mesaj attım fakat Turkcell'den herhangi bir cevap alamadım.
2) Turkcell Menü'den denedim fakat yine sonuç alamadım.
Bunların dışında neler yapabilirim ?

Yeni bir profil oluşturduğumda;
*Profil Adı
*Ana sayfa
*Veri Hesabı >GSM Verisi > GPRS > Kablosuz LAN seçenekleri çıkıyor.
*Veri Hesabından GSM Verisini seçtiğimde ise ; >FET > CHT >TWN > TAT >China Mobile seçenekleri çıkıyor.
*Veri Hesabından GPRS Verisini seçtiğimde ise; Telkomsel-GPRS > Indosat-GPRS >XL-GPRS > 3-GPRS > AXIS-GPRS > Telekomsel-MMS > Indosat-MMS > XL-MMS > 3-MMS > AXIS-MMS seçenekleri çıkıyor.
*Bağlantı Tipi HTTP > WAP seçenekleri çıkıyor.
*Kullanıcı Adı
*Parola
Ayar kısmında ki menülerim ve seçeneklerimde bunlar bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim tüm detayları verdiğime inanıyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler