cihazlarına belle yukleyen arkadaslar

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
n8de albüm kapaklarını nasıl silebilirim?

cyber

cyber

Üye
sorun yok süper

eftal

eftal

Üye
tek eksık efektler eksk ole ahım sahım efekt yok yaws

strk92

Üye
Mobil internet sorunu benden başka yaşayan var mı merak ettim.

arkadaşlar pull down menüden ya da ayarlardan mobil veri sekmesini etkin hale getirirseniz mobil internete bağlanıyor

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Hadi bakalım herkese hayırlı uğrlu olsun :)

tarxhn

tarxhn

Üye
nalet olsun bella dun yukledim bir turlu wirless bağlanamıyorum nasıl bağlanabilecegimi bilen var mı?

_ardaa

_ardaa

Üye
nalet olsun bella dun yukledim bir turlu wirless bağlanamıyorum nasıl bağlanabilecegimi bilen var mı?

Ya format at yada hafıza kartını yada depo hafızasını biçimlendir, bilgilerini yedekleyip format atarsan daha sağlıklı olur.

Tabi öncesinde saat ayarlarına gir saati şebekeden güncellemeyi seç öyle dene olmazsa formatla.

tarxhn

tarxhn

Üye
format attım , hafıza kartını biçimlendirdim. olmadı haritalar filan gitti zaten yeniden günceliliyorum oviden ama wirless bağlan dedigimde buluyor ama bir türlü bağlanmıyor hard format atıp tekrar yuklesemem duzelir mi

_ardaa

_ardaa

Üye
format attım , hafıza kartını biçimlendirdim. olmadı haritalar filan gitti zaten yeniden günceliliyorum oviden ama wirless bağlan dedigimde buluyor ama bir türlü bağlanmıyor hard format atıp tekrar yuklesemem duzelir mi

Bende de dün ne wi-fi nede mobil internete bağlanmıyordu soft forma attım sorun düzeldi, muhtemelen anna ile ilgili dosyaları da yedekliyorsun ve formattan sonra aynı dosyaları geri yüklüyorsun.

tarxhn

tarxhn

Üye
olabilir fazla anlamıyorum cunku bu telefon işlerinden senin dedğini yapayım bakalım ne olacak hard yapıyorum saol yardım için

ANIL

ANIL

Admin
4 güncelleme ne la :D

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
beyler bugun yukleyemedim 3. Adımda kaldı ne yapacağz

nazacar

nazacar

Üye
suite ile güncelleme yaparken sürekli hata veriyor ve güncelleme yapılamıyor nedeni ne olabilir ? Nasıl çözebilirim?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
3. Adımda takılanlar aygıtı tanımadıgı için yapıyor baska pcden deneyin olacaktr

bacher

Üye
arkadaşlar benim sorunum n8 i,çin.....wifi bağlanıyor fakat web tarayıcı yükleyemiyor dedi...google bile açmıyor....birde nokia mağaza app gözüküyor açtığımda ovi çıkıyor yükleniyor diyorr ama sadece diyor:) ne yapmalıyım çok sıkıldımmmm

Üst Alt