cihazlarına belle yukleyen arkadaslar

Sponsorlu Bağlantılar

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Şuan yüklüyorum bakalım nasılmış :)

cukuleaks

Üye
bende annayı yükledikten sonra ovi gitmişti. Naptım ettim za zor format attım falan 3 ay sonunda başardım. Belle yükleyince gene giderse intihar ederim.

_ardaa

_ardaa

Üye
Efekt eksiği var birkaç hatası var örneğin mesajları grup olarak göster diyorum grup olarak göstermiyor, mobil internete bağlanmıyor, mesajlarda smile penceresini biraz geç açıyor aklıma gelenler bunlar.

Mobil internet sorunu benden başka yaşayan var mı merak ettim.

cukuleaks

Üye
Efekt eksiği var birkaç hatası var örneğin mesajları grup olarak göster diyorum grup olarak göstermiyor, mobil internete bağlanmıyor, mesajlarda smile penceresini biraz geç açıyor aklıma gelenler bunlar.

Mobil internet sorunu benden başka yaşayan var mı merak ettim.

Mobil internet yokmu? Allahım!! Ben şimdi belle yüklersem internet kullanamaycammı? Zaten evde internet yok. Telden bağlanıorm.. :( :(

_ardaa

_ardaa

Üye
Bende bağlanmadı bir türlü aynı sorunu yaşayan başka kimse var mı merak ediyorum belki sadece bendedir ama hiçbir şekilde bağlanmıyor, hatta sor diyorum soruyor seçiyorum bağlanamadı izin verilmedi diyor

seyfipasa

seyfipasa

Üye
benim sarj sorunu dewam ediyo baska dewam eden war mı

Volkan Özdemir

Volkan Özdemir

Üye
Nokia C7 için Suite aracılığı ile Belle güncelleyen var mı arkadaşlar. . .

Henüz kişisel pc başına oturamadım. Sabahtan beri telefon ile kontrol ettiğimde, hiçbir güncelleme yok uyarısı ile karşı karşıya kaldım. . .

sand_storm

sand_storm

Üye
ya N8 gelmedimi

V/RS

V/RS

Üye
güncellemeden sonra format atacakmıyız ya ?

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlr guncelleme öncesi ve snrası format atalım mı? Alfasayısal klavye değişmiş mı?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
guncelleme oncesi format atsak mı uygulamalar guncelleme snrası gidiyormu ve bıri alfasayısal klavyenn fotosunu koyar mı?

​ben formatlayıp kurdum navifirm den bence öylesi daha iyi.

uribaju

uribaju

Üye
hadi gözünüz aydın bence anna ile karşılaştırmayın bile anna bellenin yanına yaklaşamaz.bunu uzun süre belle kullanan biri olarak söylüyorum ne olursa olsun belle muhteşem.flashlamadan önce kesin format atın hafıza kartını biçimlendirin sonra temiz bir flash atın.

tracyonur

Üye
Formata hiç gerek yok. Symbian Anna yüklüyse yedeklemeye de gerek yok hemen tak nokia suite ile bağlan ve güncelle yalnız telefona sakın dokunmayın PIN kodu yazmak dışında.
+İnternete gayet hızlı giriyor.
+Telefon bariz hızlanmış
+Mesajlarda smile bir sn kadar geç açılıyor.

tarxhn

tarxhn

Üye
yukluyorum şimdilik sorun gözükmüyor

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
Formata hiç gerek yok. Symbian Anna yüklüyse yedeklemeye de gerek yok hemen tak nokia suite ile bağlan ve güncelle yalnız telefona sakın dokunmayın PIN kodu yazmak dışında.
+İnternete gayet hızlı giriyor.
+Telefon bariz hızlanmış
+Mesajlarda smile bir sn kadar geç açılıyor.

pin yok zaten :D video editor var mı? Klavye de değişklık yoktr heralde

tracyonur

Üye
var .klavye aynı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Belle güncellemeleri yüklediniz mi?

aleranol

aleranol

Üye
Benim ne nokiasuite de nede telefon da hala güncelleme gözükmüyor iyimi?
naviden yazılımı indirip phoenixle software update yap en fazla 1 dk ni alır yaptı ve şu an çok mutluyum ölüyom mutluluktaaan :DDDDDD:D:D:D:D:D:D:D:DD::D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

naviden yazılımı indirip phoenixle software update yap en fazla 1 dk ni alır yaptı ve şu an çok mutluyum ölüyom mutluluktaaan :DDDDDD:D:D:D:D:D:D:D:DD::D
Yükledim sağol hatta 4 güncellemeyi bile yaptım.

aleranol

aleranol

Üye
ya ben biçimlendirmeden flaşladım acaba bişi olurmu?

Üst Alt