pRime.
Üye
55 denedim kastı galiba 45 ideal olacak.
45 iyidir ya.
55 denedim kastı galiba 45 ideal olacak.
45 iyidir ya.

Ama üçte çözemediğim bir sorun çıktı ya yarına kalacak galiba.Ama üçte çözemediğim bir sorun çıktı ya yarına kalacak galiba.

acelesi yok hünkarım.![]()
Da canımı sıktı ya bir framei direk atlıyor.
Framede durmuyorsa bekleme komutunu istediğin framedeyken F6 ya bas oraya yaz.
Var ama atlıyordu.Onu çözdüm 1-2 sorun daha kaldı.
Eğer istersen yaptığın bir bölümü kayıt et bana gönder.Oradan hataları daha kolay bulabiliriz.Tek bir karakter yanlış yazılsa bile hata veriyor.Çok fazla kod yazdığın zamanda kasma yapabiliyor.
Güzel olmuş eline sağlık.

Videolar arası fps farkları olmasının nedeni programdan da kaynaklanıyor olabilir yada görüntüyü alırken flashın ağır çalışması da olabilir.Tarayıcılar çok sekme açıldığında yavaşlıyor.Bu yavaşlığın kayıt yapan programla alakası yok mesela.Çektiğin her video için frame frame fps yi şuan kullandığın programlama dili olan action script 2 de ayarlanamıyor.Ama bi üst sürümü olan action script 3 te oluyor diye biliyorum.Action script 2 ile çok yüksek grafiklere sahip olmayan oyun ve uygulama benzeri projeler yapabilirsin.Çünkü kasmalar kodlar ve görsellerle doğru orantılı.Action script 3 te de aynıdır ancak hızları gözle görülür derecede fark eder.Ayrıca yapabileceğin çok daha fazldır.

Kimse bilgisayar dahisi olarak doğmuyor.Herşey adım adım aşarak öğrenirsin.Sadece istemek gerek gerisi ayrıntı.
Ben daha ne biliyorum sana bişey öğreteyim.![]()

Güzel bişey tabiki de ama ben 2 de de iyi değilim 3 e geçmem zor.Ama öğrenmek isteyen öğrenip yapar.Bence bu projeyi action script 3 e taşıma fikri için biraz erken.Geliştirilip yapılabilir.Ama burda asıl projenin sahibi Cihani Sultan a sormak gerekiyor.Bunlar benim görüşüm.projenin action script 3'e taşınma ihtimali var mı? bence daha iyi olur o şekilde. biliyorsunuz bizde de action script 3 ile fruit ninja benzeri bir oyun geliştirdi Yönetici arkadaşımız ve grafikleri akıcıkığı harika.
projenin action script 3'e taşınma ihtimali var mı? bence daha iyi olur o şekilde. biliyorsunuz bizde de action script 3 ile fruit ninja benzeri bir oyun geliştirdi Yönetici arkadaşımız ve grafikleri akıcıkığı harika.
Güzel bişey tabiki de ama ben 2 de de iyi değilim 3 e geçmem zor.Ama öğrenmek isteyen öğrenip yapar.Bence bu projeyi action script 3 e taşıma fikri için biraz erken.Geliştirilip yapılabilir.Ama burda asıl projenin sahibi Cihani Sultan a sormak gerekiyor.Bunlar benim görüşüm.
Tabiki yapılabilir ama ActionScript 3.0 çok zor.Belki nadir_89'dan rica edip projeye dahil edersek o yapabilir ama o da yeni bir oyunla uğraşıyor.Bence de biraz proje ilerlesin öyle deneyelim...