Video nun movie clip adı ne?
Bu şekilde flashı kastırırsın daha mantıklı düşün.Her zaman bu kodu yürütmesi mi yoksa butona bastığında tek seferde mi yürütmesi yorar?"f".Şu şekilde yaptım:
stop();
f.play();
onEnterFrame=function(){
if(f._currentframe==322){
f.loadMovie("Untitled-1.swf",0);
}
}

Ram kullanımı çok fazladır.Cihazı kapatıp açıp denersen bi...
- - - Eklendi - - -
Sağol şimdi deniyorum ben de tam bulmuştum google'dan..
- - - Eklendi - - -
Açtı ama bir acayip oldu.Videonun üstüne açtı.![]()
unable to open .file corrupted yaziyo
unable to open .file corrupted yaziyo

6. bölüm bittimi?
Çok büyükmüş yav.10 Bölüm yapsan gta 4 kadar yer kaplıcak.
- - - Eklendi - - -
Çözebildin mi üstüne ekleme olayını.

Dosyalar mı bozuk acaba?Bilgisayarda çalışıyormuydu.
Çok ilginç acaba telefonun flash lite yazılımında mı sorun varki?pc de calishiyor.yalnizca bende ve arkadasimda calismiyor
ben bi bakarım yine üzülme.Ses sorununu da çözmen gerekiyor.Bi yerde durduğu zaman ses de terarlıyor kendini.

Yanlız bu buton işlerinde kullandığın komutlara hayran kaldım.Baya iyi düşünmüşsün.Ne yalan söyliyim ben bunu düşünemezdim.Sıra sıra buton yapıp sonuncunun üzerine gelince devam ettirirdim.Aynı olay oluyor sonuçta ama senin yaptığın daha iyi.![]()

Bazı hatalar var onları düzeltmek lazım upload etmiyim çok fazla değil zaten.Bölümler layerına gel orda 11. framede video ya tıkla ona kod yazmışsın onu sil.Tıklayınca direk action script penceresinde çıkar.Bi de birinci bölümün pause butonu layerında var.Pause diye bi movie clip var onda da s yazıyor onu sil.
- - - Eklendi - - -
Normalde Action script 2 de yazılabiliyor movie cliplerin üzerine ama stop(); komutu olmuyor daha farklı komutlar kullanılır.
- - - Eklendi - - -
Eğer flashı test etmek için çalıştıra bastığında yeni bir pencere daha açılıp bişeyler yazıyorsa hata var demektir.Ama eğer sen trace("123"); diye komut girersen orda 123 yazar.Bu arada trace komutunu da öğren senin yardımcın gibi bişey olur bu.Bi butona basarsın işlem yapmaz neden olduğunu anlamak için butonun etki ettiği movie clip e trace("butona basıldı."); yazabilirsin hemen yanda çıkartır bastığında.
Şimdi spor yapmalıyım.