[Cihani Sultan] Where's My Water? / 30 FPS / 4 Bölüm

Sponsorlu Bağlantılar

M@cros

M@cros

Üye
Video nun movie clip adı ne?

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
M@cros

M@cros

Üye
Ben bakıyorum şimdi olmazsa sen bana kaynak dosyaları atarsın.

- - - Eklendi - - -

"f".Şu şekilde yaptım:
stop();
f.play();
onEnterFrame=function(){
if(f._currentframe==322){
f.loadMovie("Untitled-1.swf",0);
}
}
Bu şekilde flashı kastırırsın daha mantıklı düşün.Her zaman bu kodu yürütmesi mi yoksa butona bastığında tek seferde mi yürütmesi yorar?
butonmc.onPress=function(){//Bu buton ve kodu oyunun bitiminde olacak.
f.loadMovie("Untitled-1.swf",0);
}
Sen şimdi bekle ben bi senin flashlara bakıyorum olmazsa senden kaynak dosyaları isticem.

- - - Eklendi - - -

Okadar çok layer kullanmışsın ki şaşırıyor insan nereye bakacağıma şaşırdım.
:karisti:

- - - Eklendi - - -

Her nesne için ayrı layer a gerek yok videolar için butonlar için ve bir tane de ana layer olur yeter aslında hepsini 3 layerla halledebilirdin.Hem kafa karıştırmaz.

- - - Eklendi - - -

Sen en iyisi kaynak doyaları gönder hata veriyor.

- - - Eklendi - - -

Aslında eğer üstüne yüklüyorsa sende yeni bir framede yap çağırma işini.Ama boş olması lazım sadece yükleyeceğin movie olsun.

• Beğen
orhan424

orhan424

Üye
Ram kullanımı çok fazladır.Cihazı kapatıp açıp denersen bi...

- - - Eklendi - - -

Sağol şimdi deniyorum ben de tam bulmuştum google'dan..:D

- - - Eklendi - - -

Açtı ama bir acayip oldu.Videonun üstüne açtı.:D

unable to open .file corrupted yaziyo

• Beğen
M@cros

M@cros

Üye
6. bölüm bittimi?

• Beğen
M@cros

M@cros

Üye
Çok büyükmüş yav.10 Bölüm yapsan gta 4 kadar yer kaplıcak.:ehe

- - - Eklendi - - -

Çözebildin mi üstüne ekleme olayını.

• Beğen
M@cros

M@cros

Üye
Hadi acele et daha Where's My Perry var.:P:

M@cros

M@cros

Üye
Eğer üstüne ekleme sorununu yaptıysan gerek kalmadı.

• Beğen
M@cros

M@cros

Üye
:D ben bi bakarım yine üzülme.Ses sorununu da çözmen gerekiyor.Bi yerde durduğu zaman ses de terarlıyor kendini.

• Beğen
M@cros

M@cros

Üye
Yanlız bu buton işlerinde kullandığın komutlara hayran kaldım.Baya iyi düşünmüşsün.Ne yalan söyliyim ben bunu düşünemezdim.Sıra sıra buton yapıp sonuncunun üzerine gelince devam ettirirdim.Aynı olay oluyor sonuçta ama senin yaptığın daha iyi.:oke:

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
pc de calishiyor.yalnizca bende ve arkadasimda calismiyor
Çok ilginç acaba telefonun flash lite yazılımında mı sorun varki?
:D ben bi bakarım yine üzülme.Ses sorununu da çözmen gerekiyor.Bi yerde durduğu zaman ses de terarlıyor kendini.

Ses gücünü videodan aldığı için video tekrarlayınca.:D

- - - Eklendi - - -

Yanlız bu buton işlerinde kullandığın komutlara hayran kaldım.Baya iyi düşünmüşsün.Ne yalan söyliyim ben bunu düşünemezdim.Sıra sıra buton yapıp sonuncunun üzerine gelince devam ettirirdim.Aynı olay oluyor sonuçta ama senin yaptığın daha iyi.:oke:

Eyvallah.Üstattan böyle sözler duymak ne güzel.:)

- - - Eklendi - - -

stop komutu var ama bölüm tekrar edip duruyor.

M@cros

M@cros

Üye
Bazı hatalar var onları düzeltmek lazım upload etmiyim çok fazla değil zaten.Bölümler layerına gel orda 11. framede video ya tıkla ona kod yazmışsın onu sil.Tıklayınca direk action script penceresinde çıkar.Bi de birinci bölümün pause butonu layerında var.Pause diye bi movie clip var onda da s yazıyor onu sil.

- - - Eklendi - - -

Normalde Action script 2 de yazılabiliyor movie cliplerin üzerine ama stop(); komutu olmuyor daha farklı komutlar kullanılır.

- - - Eklendi - - -

Eğer flashı test etmek için çalıştıra bastığında yeni bir pencere daha açılıp bişeyler yazıyorsa hata var demektir.Ama eğer sen trace("123"); diye komut girersen orda 123 yazar.Bu arada trace komutunu da öğren senin yardımcın gibi bişey olur bu.Bi butona basarsın işlem yapmaz neden olduğunu anlamak için butonun etki ettiği movie clip e trace("butona basıldı."); yazabilirsin hemen yanda çıkartır bastığında.

- - - Eklendi - - -

Bu arada ilk frameye de 4. bölümün butonunu eklersin.Yeni kod girmene gerek yok direk gotoAndPlay(20); işini görür.:oke:

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Bazı hatalar var onları düzeltmek lazım upload etmiyim çok fazla değil zaten.Bölümler layerına gel orda 11. framede video ya tıkla ona kod yazmışsın onu sil.Tıklayınca direk action script penceresinde çıkar.Bi de birinci bölümün pause butonu layerında var.Pause diye bi movie clip var onda da s yazıyor onu sil.

- - - Eklendi - - -

Normalde Action script 2 de yazılabiliyor movie cliplerin üzerine ama stop(); komutu olmuyor daha farklı komutlar kullanılır.

- - - Eklendi - - -

Eğer flashı test etmek için çalıştıra bastığında yeni bir pencere daha açılıp bişeyler yazıyorsa hata var demektir.Ama eğer sen trace("123"); diye komut girersen orda 123 yazar.Bu arada trace komutunu da öğren senin yardımcın gibi bişey olur bu.Bi butona basarsın işlem yapmaz neden olduğunu anlamak için butonun etki ettiği movie clip e trace("butona basıldı."); yazabilirsin hemen yanda çıkartır bastığında.

Son dediğinden hiçbir şey anlamadım ama dördüncü bölüme tekrar baştan başlayacağım.Ses sorununu da çözüp inşallah.:oke:Şimdi spor yapmalıyım.:D

Üst Alt