[Cihani Sultan] Where's My Water? / 30 FPS / 4 Bölüm

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi

tamamdır. acelesi yok zaten hünkarım. ne zaman oldu dersen.
Anlayışın için çok teşekkürler.Daha doğru düzgün video kaydedici bulamadım.:(
4 gecikiyor bugün ikinci gün.3. bölümü bile anca 3 günde yapmıştım.:(

- - - Eklendi - - -

4 bölüm %90 tamam ama telefon dosyayı açacak yeterli hafıza yok deyip kapatıyor.

• Beğen
Tepkiler: pRime.

M@cros

M@cros

Üye
Anlayışın için çok teşekkürler.Daha doğru düzgün video kaydedici bulamadım.:(
4 gecikiyor bugün ikinci gün.3. bölümü bile anca 3 günde yapmıştım.:(

- - - Eklendi - - -

4 bölüm %90 tamam ama telefon dosyayı açacak yeterli hafıza yok deyip kapatıyor.

Bu çok fazla görsel olduğu zaman oluyor genelde acaba videolardan mı yapıyor?
Veya görseller çok kaliteliyse kasma yapar veya bu hatayı verir.Videoların kalitesini biraz düşürmek gerekebilir.

M@cros

M@cros

Üye
Sen yine bi telefonu kapatıp açarak bi dene ama büyük ihtimal video nun kalitesinden.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Sen yine bi telefonu kapatıp açarak bi dene ama büyük ihtimal video nun kalitesinden.

Denedim olmadı...Muhtemelen.Kaliteli çalışıyoruz bu sefer de telefon dayanamıyor.:D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
M@cros

M@cros

Üye
Şuan bilgisayarda mısın aklıma bir yöntem geldi.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Şuan bilgisayarda mısın aklıma bir yöntem geldi.

Evet bilgisayardayım.

- - - Eklendi - - -

Orda mısın?:D

- - - Eklendi - - -

Şimdi çıkmam gerekiyor sen yazarsan yarın hallederim.

M@cros

M@cros

Üye
Bilgisayarda olmadığım icin mobil surumle bogusuyorum.video yu movie clip yap.daha sonra library penceresinden onu bul ama movie clip yaparken onun adina iyi bak o adi bulacaksin library de.

- - - Eklendi - - -

O zaman pazartesi yapalim cunku yarin da ben giremem.Pazartesi ben bilgisayarken ordan baka baka anlatirim suan program onumde acik olmadigi icin yanlis soyleyebilirim..Sen yarin videonun kalitesini dusurerek dene.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarda olmadığım icin mobil surumle bogusuyorum.video yu movie clip yap.daha sonra library penceresinden onu bul ama movie clip yaparken onun adina iyi bak o adi bulacaksin library de.

- - - Eklendi - - -

O zaman pazartesi yapalim cunku yarin da ben giremem.Pazartesi ben bilgisayarken ordan baka baka anlatirim suan program onumde acik olmadigi icin yanlis soyleyebilirim..Sen yarin videonun kalitesini dusurerek dene.

Yarın denerim.

M@cros

M@cros

Üye
Part part yapmakla iyi yapmışsın.Sonra istersen flashın içine diğer flashı yükleyerek tek bi dosyada da toplayabilirsin.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Part part yapmakla iyi yapmışsın.Sonra istersen flashın içine diğer flashı yükleyerek tek bi dosyada da toplayabilirsin.

Bir dakika.Başka bir flash dosyasını çağırabiliyor muyum?Oluyorsa hangi kodlarla?

orhan424

orhan424

Üye
oyun acilamiyo.yardim ediniz

• Beğen
M@cros

M@cros

Üye
Video yu hangi movienin içinde yürütüyorsan onun adıyla yapabilrsin.Diyelim ki movie nin adı videomc:
videomc.loadMovie("bölüm5.swf",0);
Bunu her flashta işin bitince bir sonraki seviye butonuna eklersin.Ama şuna dikkat et burada root (kaynak) a değil videomc dosyasına yüklüyorsun.Mesela root.play(); dersen senin çağırdığın flash oynamaz.

--------------------
Aslında kendin de çözebilirsin google aç çözemediğin istediğini yaz flash ile ilgili.Tabi as 2 bulman gerekiyor.Zaten anlarsın as3 her zaman as2 den daha uzun kodlar kullanır.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
zaten 3 acilamiyor :(

Ram kullanımı çok fazladır.Cihazı kapatıp açıp denersen bi...

- - - Eklendi - - -

Video yu hangi movienin içinde yürütüyorsan onun adıyla yapabilrsin.Diyelim ki movie nin adı videomc:
videomc.loadMovie("bölüm5.swf",0);
Bunu her flashta işin bitince bir sonraki seviye butonuna eklersin.Ama şuna dikkat et burada root (kaynak) a değil videomc dosyasına yüklüyorsun.Mesela root.play(); dersen senin çağırdığın flash oynamaz.

--------------------
Aslında kendin de çözebilirsin google aç çözemediğin istediğini yaz flash ile ilgili.Tabi as 2 bulman gerekiyor.Zaten anlarsın as3 her zaman as2 den daha uzun kodlar kullanır.

Sağol şimdi deniyorum ben de tam bulmuştum google'dan..:D

- - - Eklendi - - -

Açtı ama bir acayip oldu.Videonun üstüne açtı.:D

M@cros

M@cros

Üye
Tabi senkronize olması da lazım mesela 5. bölümü çağırıyorsun.5. Bölüm ü oynayıp bitirdiğin zaman en sonda ileriki seviyeye geçmek için _root kullanman gerekiyor._root.videomc.loadMovie
Root dediğim aslında sen flashın içine ne ekliyorsan onları bir movie clip içinde düşün ve adı _root(kaynak) olsun.Mantığı bu.

Sen video yu nerde yürütüyorsun?

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Tabi senkronize olması da lazım mesela 5. bölümü çağırıyorsun.5. Bölüm ü oynayıp bitirdiğin zaman en sonda ileriki seviyeye geçmek için _root kullanman gerekiyor._root.videomc.loadMovie
Root dediğim aslında sen flashın içine ne ekliyorsan onları bir movie clip içinde düşün ve adı _root(kaynak) olsun.Mantığı bu.

Sen video yu nerde yürütüyorsun?

Aynı bölümde.Üçün bitimine açıyor.Çok değişik oldu...

Üst Alt