[Cihani Sultan] Where's My Water? / 30 FPS / 4 Bölüm

Sponsorlu Bağlantılar

M@cros

M@cros

Üye
Konu baya ilerlemiş.Bence aslında sadece bir oyun dışında oyun açısından çok verimli olmayan bir sistemde kullanıcıların neler yapabileceğini görüyoruz Cihani Sultan sayesinde.Ben sadece ona yol gösterdim.Flashta ilerlemek isteyenler için yaptığım bir örnek çalışmayı vericem.Bence örneklerle öğrenilmesi daha kolay bir programlama dili.İçinde kaynak kodu vardır.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
pRime.

pRime.

Üye
videolar güzel olmuş bunu yabancı forumlarda yayarsanız baya olay yaratırsınız. oyun da baya iyi gözüküyor.

- - - Eklendi - - -

bu arada bunu n9'a da getirebilirseniz harika olur.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
videolar güzel olmuş bunu yabancı forumlarda yayarsanız baya olay yaratırsınız. oyun da baya iyi gözüküyor.

- - - Eklendi - - -

bu arada bunu n9'a da getirebilirseniz harika olur.
N9 flash dosyalarını açabiliyorsa ufak bir çözünürlük değişikliğiyle olabilir hünkarım.Yabancı forumlardan mesela ne olabilir?
Konu baya ilerlemiş.Bence aslında sadece bir oyun dışında oyun açısından çok verimli olmayan bir sistemde kullanıcıların neler yapabileceğini görüyoruz Cihani Sultan sayesinde.Ben sadece ona yol gösterdim.Flashta ilerlemek isteyenler için yaptığım bir örnek çalışmayı vericem.Bence örneklerle öğrenilmesi daha kolay bir programlama dili.İçinde kaynak kodu vardır.

Gene de her şey senin sayende oldu.Örnekler için teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

DM'a üye oldum konumu onaylamıyorlar.:ağlarım:
Daha doğrusu iznin yok diyorlar..

- - - Eklendi - - -

Bu arada 1420 kişi görüntülemiş.:kop:

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye
N9 flash dosyalarını açabiliyorsa ufak bir çözünürlük değişikliğiyle olabilir hünkarım.Yabancı forumlardan mesela ne olabilir?

Gene de her şey senin sayende oldu.Örnekler için teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

DM'a üye oldum konumu onaylamıyorlar.:ağlarım:
Daha doğrusu iznin yok diyorlar..

- - - Eklendi - - -

Bu arada 1420 kişi görüntülemiş.:kop:

daily mobile gibi yabancı forumlar. dreamstrikes da var mesela.

• Beğen
M@cros

M@cros

Üye
N9 da flash player varsa çalıştırır.Ovi de buldum ama swf olarak açması lazım.Sadece internette çalıştırırsa biraz kasabilir.Veya android varsa onda da olabilir.

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
N9 da flash player varsa çalıştırır.Ovi de buldum ama swf olarak açması lazım.Sadece internette çalıştırırsa biraz kasabilir.Veya android varsa onda da olabilir.

şöyle bir sıkıntı var yalnız. n9'daki flash player firefox tarayıcısında çalışıyor. meego flash desteklemiyor.

• Beğen
M@cros

M@cros

Üye
Cihani Sultan benim her yazdığımı beğeniyorsunya kendimi bişey zanndediyorum sonra.Şımarabilirim!:ehe

• Beğen
M@cros

M@cros

Üye
Html 5 çevirmeyi denedim ama ilk kareden sonrası gelmiyor.Komutları ve video yu almıyor.Direk fla yı html 5 e çevirebilsydik iyi olurdu.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
M@cros

M@cros

Üye
Aynı çalışıyor mu?

• Beğen