FirstPioneer
Üye
N9 flash dosyalarını açabiliyorsa ufak bir çözünürlük değişikliğiyle olabilir hünkarım.Yabancı forumlardan mesela ne olabilir?videolar güzel olmuş bunu yabancı forumlarda yayarsanız baya olay yaratırsınız. oyun da baya iyi gözüküyor.
- - - Eklendi - - -
bu arada bunu n9'a da getirebilirseniz harika olur.
Gene de her şey senin sayende oldu.Örnekler için teşekkürler.Konu baya ilerlemiş.Bence aslında sadece bir oyun dışında oyun açısından çok verimli olmayan bir sistemde kullanıcıların neler yapabileceğini görüyoruz Cihani Sultan sayesinde.Ben sadece ona yol gösterdim.Flashta ilerlemek isteyenler için yaptığım bir örnek çalışmayı vericem.Bence örneklerle öğrenilmesi daha kolay bir programlama dili.İçinde kaynak kodu vardır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

N9 flash dosyalarını açabiliyorsa ufak bir çözünürlük değişikliğiyle olabilir hünkarım.Yabancı forumlardan mesela ne olabilir?
Gene de her şey senin sayende oldu.Örnekler için teşekkürler.
- - - Eklendi - - -
DM'a üye oldum konumu onaylamıyorlar.
Daha doğrusu iznin yok diyorlar..
- - - Eklendi - - -
Bu arada 1420 kişi görüntülemiş.![]()
N9 da flash player varsa çalıştırır.Ovi de buldum ama swf olarak açması lazım.Sadece internette çalıştırırsa biraz kasabilir.Veya android varsa onda da olabilir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şöyle bir sıkıntı var yalnız. n9'daki flash player firefox tarayıcısında çalışıyor. meego flash desteklemiyor.
Yani açmaz mı?
Cihani Sultan benim her yazdığımı beğeniyorsunya kendimi bişey zanndediyorum sonra.Şımarabilirim!![]()
Hem bu bağlantıda kalabilmek için.
flash desteklemediği için açmaz. bir de .deb olarak paketlenmesi gerekiyor.
Olsun.Hem bu bağlantıda kalabilmek için.
- - - Eklendi - - -
Html var o şekilde olmaz mı?
Evet ama nasıl export edeceğimi bulamadım.![]()
Html 5 çevirmeyi denedim ama ilk kareden sonrası gelmiyor.Komutları ve video yu almıyor.Direk fla yı html 5 e çevirebilsydik iyi olurdu.
Aynı çalışıyor mu?
BuyurBi göndersene html yi bakayım.