Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Benim Lumia 820 ekranı da böyle. Yani 3. kolon yok görüntüde. Ekran çözünürlüğü de direkt cihazdan alındığı için 480x854 (dokunmatik tuşlarla birlikte) olacak.1- Cihazda 8.1 yüklü büyük ihtimalle
2- Kapasitif tuşlar olmayacak.
3- 5" civarı olacak büyük ihtimalle çünkü 3. kolon desteği var.
1- Cihazda 8.1 yüklü büyük ihtimalle
2- Kapasitif tuşlar olmayacak.
3- 5" civarı olacak büyük ihtimalle çünkü 3. kolon desteği var.
4- Büyük ihtimalle de 2014 2. çeyreğinde pazara sürülecek.
Aynen 2 kolonmuş3. kolon desteği yokki cihazda, 2014 1. çeyrekte yayınlanır bu cihaz
ss öyle çekilmiş olabilir zaten daha öncedende çogu resim böyle paylaşılıyordu yani öyle bir şey oldugunu düşünmüyorumKimsenin dikkatini çekmemiş ama kutularla yukarıdaki bar arasındaki boşluk kapatılmış. Çok insan şikayetçiydi bundan
Bence öyle çünkü o boşluğu kapatmasalar bu sefer kapasitif butonlarda ekranda olacak ve kutuların gözüktüğü alan iyice daralacak. Tabi ne olur bilinmez ama hoş gözükeceğini zannetmiyorum.ss öyle çekilmiş olabilir zaten daha öncedende çogu resim böyle paylaşılıyordu yani öyle bir şey oldugunu düşünmüyorum
Bence öyle çünkü o boşluğu kapatmasalar bu sefer kapasitif butonlarda ekranda olacak ve kutuların gözüktüğü alan iyice daralacak. Tabi ne olur bilinmez ama hoş gözükeceğini zannetmiyorum.
deneme ekran görüntüleri, deneme cihazları bunlar o yüzden öyle duruyorKimsenin dikkatini çekmemiş ama kutularla yukarıdaki bar arasındaki boşluk kapatılmış. Çok insan şikayetçiydi bundan
bende o telefonu bekliyorum özgür abiYahu bize ne alt segment olduğu belli olan cihazdan, dağılın bakiim5"lik model sızıntısına kadar grevdeyim ben
O da bir ihtimal tabideneme ekran görüntüleri, deneme cihazları bunlar o yüzden öyle duruyor
dostum ben de fark göremedim sanırım gözler gitmiş benim
wp farklı olacak benzemeyecek dediler önce kısayollar akabinde sanal tuşlar ortada yapılmış birşey yok ama... işte bunlar hep çelişkiresimdeki cihaz Lumia 630. Çift simli 3G desteğine sahip ve Sanal Navigasyon tuşları olacak. Bu cihazın tek sim 4G destekli modeli de Lumia 635 olarak adlandırılacak iki cihaz da 4.5" ekrana sahip olacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?