Cfw yapan ve yapmak isteyenler!!!!!! Mulaka okuyunnn!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
madem söyle iyi böyle iyi de yapın android gibi!!!!!??

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
madem söyle iyi böyle iyi de yapın android gibi!!!!!??

Androidle symbianı yan yana getiremezsin ki zaten. Symbian eski bise. Android yeni bi işletim sistemi . Ki symbian doğru dürüst bişe olsa nokia symbiani bırakıp windows phone'ye geçmezdi . Anlamadığm şeyse şu başkasının zaman kaybından sanane ki insanlar belki böyle mutlu oluyor . Şahsen ben kendim bu işlerle uğraşarak bazı şeyleri başarabileceğim kanısına vardım . Başka başka insanlarda böyle olabilir.

fixana1

fixana1

Üye
Kadir Cem kardeş, sen emek harcadığın bir CFW-yi kendi kriterlerine göre modlayıp paylaşmazsan o CFW'den hiç kimsenin haberi olmaz zâten, fakat Forum Kardeşlerimize senin kendin için emek ve vakit harcayıp düzenlediğin CFW'yi, Forum Kardeşlerimiz ile link'leyip içinde ne MOD'lar kullandığını yazar ve bir kaç'tane resim yüklersen, onların vakit kaybetmelerine engel olur artı Du^a alırsın, zaten Forumlar paylaşmak için'dir ve sen paylaşmak isteyenleri bulmuş olduğun şu yöntem ile, yâni (insanlara akıl taslamak ile) vazgeçiremezsin, lütven beni yalnış anlama, genel'de Forumlarda zanât paylaşılmıyor ki Ekmeğine zevval olsun, sadece Kardeşlerimize kolaylık olsun diye paylaşıyoruz.

cilgin tankci

Üye
Android çıktıktan sonra symbyanın pabıcı dama atıldı,pek değişiklik yapılmıyor artık,Moder arkadaşlar bundan sonra yapacaklarsa android programları symbiana uygulayıp,sis dosyası yaparak kullanıma açsınlar?

only_download

Üye
Arkadaşlar bugün size cfw yapmanın saçmalığından bahsetmek istiyorum. Yaz sezonunun açılması ile herkes evde yapcak şey arıyor ve iş cfw yapmaya varıyor. Bende kendi cfwmi yapmk istiyorum deyip onlarca saatinizi bunun için harcıyorsunuz saate baktığınızda ne zamandan beri burdaymışım bn dedirtecek hale geliyor...
Benim size tavsiyem cfw yapmayın zate forumda var bi sürü cfw onlardan kullanın bn zamanında çok yaptım cfw hemde bütün yaz tatilimi yedim geçen sene ve bu sene anladım ki yaptıklarımın boş,gereksiz ve vakit kaybı olduğu...
Bu yazıyı yazmın sebebi vaktiniz değerli böyle şeyler için öldürmeyin çünkü cfw yaptım diyenlerin çoğu rambo_ft'in mod arşivini veya Hakan Güvenin mod arşivini kullanıyor başka yok çünkü zate başkada mod yok olanı o kadar forumdaki ister win8 ister Nokia belle ister Anna hiç fark etmez dikkat edin hepsi yani modları kullanmış farklı olan şeyler şunlar
*Tema
*icon
*münü düzeni(3X4,4X4)
*Batarya şebeke iconlrı
*Cfwye gödüğü progrqmlar
Başka fark gösterebilecek olan var mı???
haklısın kardeşim, ben yanındayım hevesle başlayanlar sadece zaman kaybedersiniz. Zaten kaybedecek zamanı olanlar takılsın kafalarına göre...

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu konuşan ben değilim en yakınm zamanda o arkadaşı uzaklaştırıcam kendi profilimden

Süleyman

Süleyman

Üye
Android çıktıktan sonra symbyanın pabıcı dama atıldı,pek değişiklik yapılmıyor artık,Moder arkadaşlar bundan sonra yapacaklarsa android programları symbiana uygulayıp,sis dosyası yaparak kullanıma açsınlar?
oldu. istediğin android programları yaz hemen sis yapıp yollayayım sana.

Atacan-

Atacan-

Üye

oldu. istediğin android programları yaz hemen sis yapıp yollayayım sana.

:)

5800 mükemmel telefondu benim için.
Donanımını yüksek olsa android yazılımda yüklenir oyunlarıda yüklenir.
Donanımsal eksiği olduğu için artık daha ilerisi olmaz neden anlamak istemiyor arkadaşlar acaba Süleyman Kardesim :)

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi

:)

5800 mükemmel telefondu benim için.
Donanımını yüksek olsa android yazılımda yüklenir oyunlarıda yüklenir.
Donanımsal eksiği olduğu için artık daha ilerisi olmaz neden anlamak istemiyor arkadaşlar acaba Süleyman Kardesim :)
:locked:

Üst Alt