r@sim
Üye
rasim usta bu konuda çok emeğin var ve telefonumda senin cfw'lerden biri yüklü. tabiki teşekkür ederiz gerçekten emeğin var ama bizim takdirlerimiz ne seni yüceltebilir nede eleştirmelerimiz seni düşürebilir. sen iyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir. sağlıcakla kal.
madem o kadar zekalısın sen yap ozam ne alaka biz ne dedik sen ne diyorsun modları herkes bir şekilde bir yerde getiriyor ama izinsiz değil zaten adamlar paylaşıma açık hale getirmişler yani izin falan gerekmiyor indirmen için oraya konulmuş burdaki konu farklı bu arkadaşın paylaştığı cfw başkasının kendine göre binbir emeklerle hazırladığı bir cfw ve bu arkadaş bütün bu emekleri hiçe sayarak izin almadan paylaşmış bizde dediki o emeğin hatrına bir mesaj atıp bir teşekür edip gönlünü alarak payylaşsaydı daha iyi olmazmıydı ne ben nede başkası bişey demezdi bu çalıntıdır başka bişey değil yani siz kimi neyi savunuyorsunuz yani ben bu konuyla muhatap dahi olmam yapılan bir haksızlık var kim olsa emeğini hiç uğruna vermez ayrıca sen bir insanın ne olduğunu konumunu durumnu bilmeden yorumunu yaparken haksızlık boyutunu aşmadan yorum yap benim en azında bana şahsıma ait bir kaç tane mod var bunlar sadece bana ait bunları bilmeden karşındakini tanımadan yorum yapmak ne kadar doğru ne zamandır bu sitedeyim hemen hemen herkes tanır beni haksız yere yorum yapıp yada haksızlık yaptığımı haksız yere birisi hakında konuştuğumu gördünüzmü hak varken neden haksızlığı savunuyorsunuz ve artı yorum yaparken insanları zedeleyecek kadarda ileri gidiyorsunuz ayıp be burda benim savundüğum konun haksızlığını söyle bana hem emeğim çalınacak hemde kişisel haklarımıa tecavuz edilecek adelet anlayışına hayran kaladım
Arkadaşım eğer kendin kod yazabiliyorsan tamam susacam ne yanlış anlandim ya bu kadar olur birlikten bereket doğar bu ruh bu forumda olmazmış onu gördüm belli başlı kişiler kendilerini ön plana çıkartıyo bence yanlış emek harcadın paylaşma sat o zaman kardeş ne deyim. Özgür yazılımları araştırın biraz nasıl gelişmiş ve şuan windowsa nasıl çok iyi bi alternatif olmuş bunu bu sistemede yaymak zor değil fakat ruhu yakalamak lazım. Bundan sonraki mesajlara cevap vermeyecem tartışma ortamı yapmayalım lütfen benim şahsi görüşüm bu ve köklü projeler böyle gelecek..
muaet : Arkadaşımda Abi çok Güzel Bi FW Ellerine Sağlık Bu Uğraşını Emeğini Herkes Görmeli Dedi
ThE_kOnT : Kardeşim Evet bayağı Bi Emeğim Emeklerimiz Var Ama Bunu Kimse Anlamaz İnsanların Şu Devirde %90 Emek Olayından Anlamaz Aldığına Çaldığına Bakar Dedim
muaet : Olsun Abi Herkez Görmeli Her Ne Kadar Emekten Anlamayan Çok insan Olsada illaki Emekten Anlayanlar Görecektir Ve Yorumlarını Eksik Etmeyecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?