Cfg Nasıl Açılır, Nasıl Kullanılır ??? ( Resimli Anlatım )

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cfg Nasıl Açılır, Nasıl Kullanılır ??? ( Resimli Anlatım )
Merhaba Arkadaşlar, cfg açmayı bilmeyenler, daha önceden hiç kullanmamış arkadaşlar için resimli bir anlatım hazırladım umarım beğenirsiniz :oke:

Öncelikle cfg nedir diyeceksiniz ... Cfg ayardır, aim ayarları, görüntü ayaları, birkaç ufak değişiklikler yapılarak cfgler düzenlenir. Aim cfg si deniyorsa aim ayarları yükseltilmiştir, nişan alma ayarlanmıştır, bazı silahlardaki sekme özelliği minimuma indirilmiştir vs vs :)

İlk Olarak Birinci Resmimize bakalım, ihtiyacımız olan bir cfg yi indirdik masaüstümüze ...

Cfgmize istediğimiz ismi verebiliriz, örneğin konsoldan yazmakla uğraşmamak için enes.cfg de yazabiliriz buna kullanıcı karar verebilir ...

2. Resmimize bakalım şimdi de

Counter Strike'nin yüklü olduğu Yerel Disk C - Program Files - Valve - Cstrike klasörünü açıp cfgmizi oraya kopyalıyoruz ...

3. Resmimize bakalım ...

Şimdi ise sıra cfgmizi açıp oyuna girmeye geldi, é tuşu ile konsolu indirip "exec cfgismi.cfg" yapıyoruz ve enter a basıp yüklenmesini bekliyoruz ... 5-10 saniye içinde cfgmiz yüklenmiş ve yeni ayarlarımıza kavuşmuş oluyoruz ...

Eğer yüklediğimiz cfgyi beğenmediysek ve eskisine dönmek istiyorsak konsola "exec config.cfg" yazıp enter a basmamız yeterlidir :oke:

Anlatım tamamen bana aittir, sorusu veya sorunu olan varsa elimden gelen her türlü yardımı yapabilirim ... İyi forumlar :oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: lolaman, eltimjohn, BaykusReis ve 2 diğerleri

Smooth Criminal

Üye
Masaüstü resmin güzelmiş :) Yollasana bana :)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler Enes :)

Temperature

Temperature

Üye
Teşekkürler.

b3rk4y97

b3rk4y97

Üye
mükemmel çok saolasın. Fakat ben helen cfg nin ne olduğunu anlamış değilim az sonra indiricem bakalım anlıyabilecekmiyim :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
b3rk4y97

b3rk4y97

Üye
ama fener var zaten silahın onu kullanabilirim ?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır, mesela d2 de ct nin basesi çok karanlık orayı aydınlatıyor, assault ta içersi çok karanlık oluyo, boru gözükmüyor orayı aydınlatıyor ... Vs vs .

Smooth Criminal

Üye
Masaüstü resmini gönderir misin Enes ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Vay cfg ci enes :ehe
Sağolasın güzel hazırlamışsın :ehe

sekinardi

sekinardi

Üye
güzell

[H]ouse

[H]ouse

Üye
Teşekkürler :)

maymuncuk21

maymuncuk21

Üye
kawaclan.tr.gg adresine bekliyorum tüm cs 1.6cıları

yakup91

Üye
ya helal olsun abi ya bnde cfg yi kurdum sonra begenmedım napacaqımı bilmiyodum çok çok çok saolasın.. Menım babam allah Rezi qelsin senden. xD

----------Eklendi @ 12:45:09 ---------- Yazıldı @ 11:07:29 ----------

kardeş sen önceki cfg' ye dönmek isterseniz config.cfg yaz consola demişsin... Yazdım ama Gene Değişmedi ya Croshair aynı hassas renkte duruyo croshair'in rengini ŞEFFAF'Lığını nasıL kaldırcaz altta tran bilmem ne yazıo ona basıyom ama oyunda tekrr oluyo yardım plsss... bütün cfgLeri siLip tekrr Yeniden yüklemek istiyorum cfglerin izi falan kalmasın.. yani şimdiden tşk..:ağlarım:

tonjours

tonjours

Üye
tşkrler..

eltimjohn

Üye
sağolasın dostum ama kendi cfg mi nası hazırlayabilirim peki

rapidline

Üye
hile değil cfg sadece oyunu kişileştirmek onların özel kodları var mesela alias gibi bunlar hile ki sxeden geçmiyor bunlar

hicsam

hicsam

Üye
eline sağlık

lolaman

lolaman

Üye
Çok sağolasın bende silah sekmesini azaltan bi cfg indirmiştim çalışmıyo diye adamı sövüyodum :ehe ben yapamıyormuşum demek ellerine sağlık

.PROFESSIONAL.

Üye
sağ ol

Üst Alt