Pro Oyuncu Cfgsi | Profesyonel Cfg

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pro Oyuncu Cfgsi | Profesyonel Cfg
laptop cfgsi, wall cfg, aim kayması cfg, mükemmel cfg, hs king cfg, hs cfg

Cfg tamamen kendi emeklerim sonucu oluşan, başarılı sonuç alınmış mükkemmel bir cfgdir. Karanlık yerler aydınlık, silah oynamıyor, sekme oranı cross içine sabitlendi, mermi gitmeme sorunu yok vs. bu tür ayarları hepiniz biliyorsunuz ve her cfg içinde artık muhakkak bulunuyor bunlar.
Benim cfgmin farkını içini açıp baktığınızda anlayacaksınız, içerisinde saçma sapan kodlar yok. Dolayısıyla oyunda pc kasmayacak, sizin oyun oynamanız için gerekli olan şartların hepsini sağlamış olacak.
Cfgmin çözemediğim tek sorunu var onuda açık açık yazıyorum saklamayacağım taradığınızda cross titriyor. Bunu çözemedim daha doğrusu pek uğraşmadım bu sorunla, çokta önemli birşey değil çünkü bir zararı yok tamamen alışkanlık meselesi.

Mermilerinizin gitmeme gibi bir durumu söz konusu bile değil bunda çok iddaalıyım. Attığınız tüm mermiler hedefe ulaşacak. Duvar taradığınızda mermilerin karşıya çok rahat geçtiğini göreceksiniz. Tek yapmanız gereken bu cfgyi kullanırken heyecanlanmamak, memnun kaldığınızda bu konuya gelip lütfen yorum yazıp bunu belirtin. Sorun varsa onuda yazın ki bende sizlerin yorumlarınız doğrultusunda cfgler hazırlayayım.
 

Ekli dosyalar

bberkan

bberkan

Üye
teşekkürler bnm cfg ayarlarıma çok yakın ayarları ama bu daha ii miş :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ALBAY PARS
Cevap
5
Görüntüleme
6K
Archonn
Software.Exe
Cevap
0
Görüntüleme
3K
Software.Exe
TuRkiShCowboy
Cevap
7
Görüntüleme
5K
mardok


Üst Alt