Cezalar

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cezalar
Kod:
South Park izle gel
Tüm sezonu izlemediysen bi bok anlamazsın

İstek - Bana uyarı veren - MaxiCep
Bu mesaja ceza verilmemesi gerekiyor bana göre. Herhangi bir kişiye hakaret yok, huzur bozucu davranış yok. Ceza puanı uygulamalarında biraz daha hassas davranmamız gerekiyor. Aynı cümle cep telefonları genel bölümünde kullanılmış olsaydı ceza puanı uygulamak doğru olurdu belki ama arkadaşların birbirleri arasında sohbet ettiği konularda bu kadar sıkı davranmamak gerekiyor.

Şahsa yönelik hakaret taşımayan ama kendi nezdimizde uygunsuz bir söz kullanımı varsa mesajı silmek en doğrusu olur. Fıkra bölümünde bunların kat kat fazlası bulunuyor, kimseye hakaret edilmediği için bunlara göz yumuyoruz, bu işin doğasında bu var. Argo kelimeler belli bir sınırı aşmadığı sürece muhabbet arasında kullanılır.

Ben bu şekilde düşünüyorum ve yönetim işlemlerinde de buna göre değerlendirmeler yapıyorum. Ceza yerine önce uyarmayı, tekrarlayan kusurlarda ceza vermeyi tercih etmeliyiz bu tarz durumlarda. Tartışmaya açık.
 
Son düzenleme:


Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Uyarıyı kaldıralım ve yazılan diğer yorumlar için her ikisine de verelim.
Hiç kullanmasalar iyi olurdu aslında ama buna mani olamıyoruz, sabit kurallarımız arasınada alamıyoruz, hemen yetişmemizde mümkün değil.
Bu tip mesajlar için öncelik sözlü uyarı ve mesajın silinmesi kafidir ama bu tekrarlandığı vakit hemen uyarmak gerek.
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Diğerinin uyarı almasını gerektiren argo veya hakaret içerikli mesajı yokki. Omg90 çocuğa iki kere salak demiş. İkisine aynı muameleyi nasıl yapacaz ki.
 
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi çocuk bok dedi diye ceza aldığını sanıyor, diğer mesajlarda hakaret var doğru.
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
E çocuk işte ne dediğini bilmiyor:kop:
 
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Evet diğerinde ceza gerektirecek bir yorum yok sadece burda
blok seninle uğraşamam senin konunu kirletmiyorum sen kendi konunu kirletiyorsun blok nedir onu anlamadım, bok mu demek istiyor ona takıldım.

Diğeride salak ve cahil demekle hafif hakareti hak ediyor her bir hakareti için değil sadece bir haif hakaret uyarısı vermek kafi gelir.

Şimdi admin prensiplerine göre uyarıyı geri alamayız, Erol geri dönüş yapacağını söylemişti özelden durumu izah edince salak ve cahil kelimelerini de kullandığı için uyarı aldığını belirterek açıklaya bilir.
 
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet o şekilde açıkladım. Ceza aldığı mesaj değil sonraki mesajlarıda değerlendirilerek alt sınırdan ceza verildiğini söyledim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Aktif üye olduğu için ve diğer üye de fazla üzerine düşmediği için alt sınırdan uyarı verdim
 
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan


Üst Alt