CES 2017: Samsung'dan Chromebook Pro ve Plus duyuruları geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
CES 2017: Samsung'dan Chromebook Pro ve Plus duyuruları geldi
Samsung, CES 2017, Tüketici Elektroniği Fuarı'nda duyurularına devam ediyor. Geçtiğimiz gün yeni Galaxy A (2017) ailesini duyuran firma ayrıca iki yeni Chromebook modelini de bugün gün yüzüne çıkardı. Yeni Chromebook modelleri Pro ve Plus isimleri ile gelirken, tamamen metal gövde yapıları ile de oldukça premium bir görünüm sergiliyorlar.



Son dönemde firmalar Chromebook olarak adlandırılan Google'ın Chrome OS adındaki işletim sistemi üzerinde çalışan notebook modellerini sıkça sunmaya başladılar. CES 2017'de ayrıca dün de Lenovo yeni Chromebook modelini tanıtmıştı.

Samsung'un yeni Chromebook modellerine bakacak olursak eğer, cihazlar 12." büyüklüğünde ve 2400x1600 piksel çözünürlüğünde dokunmatik LED ekran ile geliyor. Cihazların sistem bellekleri de 4GB olarak belirlenmiş. 32GB dahili veri kapasitesi Samsung'un Chromebook Pro ve Plus modellerinde bulunuyor ve ayrıca batarya, boyutlar ve ağırlıklar da aynı geliyor.

AirDroid Premium ve ArtCanvas Stylus kalem ile tasarım yapanlar için ön yüklü olarak gelen programlar olurken, cihazların yan tarafında Stylus kalemin yer aldığı bölüm bulunuyor.

Samsung'un Chromebook Pro ve Plus modellerinin arasındaki fark işlemci olmakta. Plus modelinde Chromebook modelleri için özel geliştirilen altı çekirdekli OP1 yer alıyor ve Pro model ise Intel m3 ile geliyor.

Samsung'un web sitesi üzerinden cihazlar Şubat ayında 450$ civarında fiyat etiketi ile satışa sunulacak.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bunlar Astarını Geçiyor Bence.
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Tek 4 gb ram mi var bunda ya oyleyse benim telefon bundan daha ustun bunda yapamadik ne varda onda yapicaz ?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt