Dell'den özellikle de öğrenciler için tasarlanmış iki dizüstü bilgisayar geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Dell'den özellikle de öğrenciler için tasarlanmış iki dizüstü bilgisayar geldi
Son dönemde özellikle de uygun fiyatları ile Chromebook modelleri büyük ilgi görürken, Google tarafından geliştirilen Chrome OS işletim sistemi üzerinde çalışıyorlar. Bu işletim sistemi, cihazların özellikle de öğrencilere yönelik olacak şekilde düşük fiyat etiketi ile gelmesinden dolayı, ABD'de Windows'un arkasında ikinci sırada yer alıyor.



Şu ana kadar bir çok donanım üreticisi Chromebook modellerini pazara sunmuştu ve bunlar arasında Dell de bulunuyor. ABD merkezli teknoloji devi yeni bazı cihazlarının duyurusunu gerçekleştirdi ve bunlardan birisi de yeni Dell Chromebook 11 Convertible adındaki cihaz oldu.

Firma bunun yanı sıra farklı bir öğrenci modeli daha gün yüzüne çıkartırken, bu model de Dell Latitude 11 Convertibleolarak adlandırılmış. bu model deMicrosoft'un Windows 10 işletim sistemi yer alıyor.

Her iki cihaz da 11" büyüklüğünde ekran içeriyor ve farklı pozisyonlarda kullanılabiliyor. Productivity Active Penile kullanılabilen yeni dizüstü bilgisayarlardan Chromebook, Intel'in 6 nesil, Latitude ise Intel'in 7. nesil işlemcisinden güç alıyor.

Dell Latitude 11 Covertible adındaki model 579$ ve Chromebook 11 Convertible ise 349$ fiyat etiketi ile 7 Şubat tarihinde satışa sunulacak.

Dell ayrıca 11" ve 13" ekrana sahip olan Latitude ve Chromebookmodellerini de yeniden tasarlamış ve çok daha başarılı bir tasarım ile geliyorlar
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tablet Niyetine Kullan İşte Eyiymiş
 
Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
bunun alacağına üstüne biraz daha para koyup laptop alırsın işe yaramaz bu. öğrencilerin ne amaçla kullandığını bilmiyorlar :)
 


Üst Alt